06-23-2004, 08:46 AM
Boka, i ja sam rodjen u provinciji, pa sam zaglavio u BG. Znam i ja ljude koji dolaze na utakmice, doduse mladje generacije jako slabo, ali one malo starije znam. Oni se po malo cemu razlikuju od ljudi iz Beograda kada je ljubav prema Zvezdi i navijanje u pitanju. Zar mislis da medju Beogradjanima nema tih koji na stadion dodju pijani i naduvani i kao takvi su raspolozeni da prave sranja? Ne mozes provincijalce da optuzis za to jer je po tom pitanju BG apsolutno isti kao provincija, ako ne i gori od nje.
Nije provincija (bar ne u tolikoj meri) tapkala karte za Rozenborg nego beogradska ekipa. Nije provincijalac nedavno vadio noz vec momak iz BG-a. Ne kazem da to ne bi uradio neki majmun iz provincije, ali cinenice su upravo takve kakve svi znamo da jesu. I odatle treba poceti u resavanju problema.
Nije provincija (bar ne u tolikoj meri) tapkala karte za Rozenborg nego beogradska ekipa. Nije provincijalac nedavno vadio noz vec momak iz BG-a. Ne kazem da to ne bi uradio neki majmun iz provincije, ali cinenice su upravo takve kakve svi znamo da jesu. I odatle treba poceti u resavanju problema.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]