06-22-2004, 08:41 PM
Quote:Pa nije North Storm ekipa koja je radila samo koreografije...sledi lepo iznenadjenje... namigivanjeStvarno svaka cast spomenutim ekipama, mada mislim da je RL-u malo lakse jer zive u kraju gde nema ni jedne navijacke grupe od protivnickog kluba i jos + ultra boys su im starija braca koji su blizu i iz istog kraja...
Ja cu im cestitati,a dokazali su da im sledi lepa buducnost ukoliko nastave istim tempom...
:ruke
Nasa stvar je ekipa koja je okupila odlicne pojedince koji su se u proteklih nekoliko meseci izuzetno dokazali...uspeli su da izvuku ogroman teret mladjih ekipa,prosle sezone...
Rodjen los funkcionisu kao nepobediva celina,sto daje pecat njihovoj ozbiljnosti u stvaranju ekipe koja ce biti medju najacim ekipama u zemlji...
I,naravno medju najmladjim,ako ne i najmladja ekipa, koja ce biti oslonac Severa,i koja je od nastanka pokazala da je moguce pomeriti granice u odnosu prema tribini,svakako je Avangarda.
PU,ekipa koja je mnogo obecavala,i koja je na zalost bila potresana desavanjima koja i nisu nesvakidasnja za ekipe,ali kako im se to dogodilo na samom pocetku,malo su stagnirali...no,nova sezona...pa ce imati mogucnost da se vrate na pravi nacin...
Od mladjih clanova ekipa Brigate,Heroes... se i ocekuje da nastave tradicijom svojih starijih..
Mislim da treba da se formira jos jedna ekipa na vozdovcu i kanarevom, tako sam cuo, javljam detaljnije informacije kada saznam nesto vise...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)