06-05-2004, 10:37 AM
Au jebote dok ovde nisam procitao sve ovo nisam imao ni blagu predstavu da je ovakvo sranje izbilo.MUka mi je priprala dok sam citao vase postove.Stvarno ne znam sta da kazem.Ogorcen sam
:bes

Prekinuta tekma u Vrscu!!
|
06-05-2004, 10:37 AM
Au jebote dok ovde nisam procitao sve ovo nisam imao ni blagu predstavu da je ovakvo sranje izbilo.MUka mi je priprala dok sam citao vase postove.Stvarno ne znam sta da kazem.Ogorcen sam
![]()
06-05-2004, 10:38 AM
![]()
06-05-2004, 10:45 AM
![]()
06-05-2004, 10:54 AM
Quote: Evo vam ga na slici pseto koje je komandovalo onim "hejselom"... Ta picketina pandurska nam je pre incidenta pokazivala prstom, kao, tisina i sl. Taj nas je provocirao bez ikakvog razloga... Trebalo bi im face izlepiti po gradu na plakatima da ih se deca stide, seme im se zatrlo... pandursko... Inace, StudioB koji je bio sinoc objektivan danas je revidirao vesti. Ili su zvali telefonom ili su obilazili, ali sve redakcije su sinoc i jutros posecene od strane zandara i pripreceno je kako ce se o ovom slucaju mediji ophoditi... U kojoj drzavi mi zivimo... poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
06-05-2004, 10:55 AM
Ovo je vrhunac licemerja...
B92: Policija navodi da ce i ubuduce "efikasno i odlucno delovati, kao i sve policije u svetu, kako bi se sprecilo divljanje navijaca na domacim sportskim objektima". Jebo vam ja sestru pandursku... poz, buidimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
06-05-2004, 11:19 AM
Gle sad ovu poslednju sliku.Ne bi me cudilo da komentar medija bude na ovakvu sliku da su navijaci povredili ovog decka a dobri pripadnik policije pomaze jadnom detetu da ga zastiti od huligana i kriminalaca. :bes prvo mu pocepaj glavu pa mu onda pomazi mrtvu ti majku jebem pandursku :bes .Seljacine ne obrazovane.
06-05-2004, 11:21 AM
DA,brate...slusao sam Studio B i sinoc i jurtos...ne mogu da verujem,sta je riba rekla sad u vestima!!! Bukvalno nista,osim koliko ih je uhapseno i povredjeno...a sinoc "murija upotrebila prekomernu silu".
Nego...Forever Ultras...ako je istina ono sto si rekao,da ce navijaci da odrze konferenciju- to ce biti veoma pozeljno u ovom trenutku,jedini nacin da nas neko saslusa...kerovi guse situaciju. PS. gde su sad oni majmuni iz "Nezavisnog novinarstva"...sto ne reaguju na ovo manipulisanje...ili samo vriste kad je pokojni Curuvija u pitanju?!?! Sluge rezima!!!
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
06-05-2004, 12:57 PM
Evo posle prespavane noci, ne znajuci sta su i da li su drugi pisali o ovome, kao ocevidac i ucesnik sinocnjeg dogadjaja u Vrscu da napisem i ja par redova
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
06-05-2004, 01:12 PM
Jel zna neko kada ce biti odrzana nasa konferencija za stampu?
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
06-05-2004, 02:02 PM
Quote: sta bre bi sa ovom devojkom?? Boze sacuvaj, ovo jos nikad u zivotu nisam video... svaka cast pandurima... :nene :nene :nene |
« Next Oldest | Next Newest »
|