Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prekinuta tekma u Vrscu!!
?? ????? ??????? ???? ??? ?????, ??????? ?? ???? ?? ???????...? ?? ?? ???????? "Ko??????"...????? ?? ??? ?? ??? ???????? ????? ? ?? ?????? ?? ????? ???? ?????? ?????? ????? ???? ?? ?? ?????????????????? ??? ?? ?? ?????, ? ???? ???? ???? ?????? ?????? ???? ???? Sad :bes

???????!!!
Quote:?? ????? ??????? ???? ??? ?????, ??????? ?? ???? ?? ???????...? ?? ?? ???????? "Ko??????"...????? ?? ??? ?? ??? ???????? ????? ? ?? ?????? ?? ????? ???? ?????? ?????? ????? ???? ?? ?? ?????????????????? ??? ?? ?? ?????, ? ???? ???? ???? ?????? ?????? ???? ???? Sad :bes

???????!!!

Ko zna odakle je stoka, ako su stvarno iz KV onda da se proveri i to treba da se objavi, cisto da vide i da mi imamo neki info oko njih...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Evo, izdato je zvanicno saopstenje delija kao i KK zbog odluke da zvezda izgubi sinocnu utakmicu sa 20:0!

Zvanicno saop
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Quote:?? ????? ??????? ???? ??? ?????, ??????? ?? ???? ?? ???????...? ?? ?? ???????? "Ko??????"...????? ?? ??? ?? ??? ???????? ????? ? ?? ?????? ?? ????? ???? ?????? ?????? ????? ???? ?? ?? ?????????????????? ??? ?? ?? ?????, ? ???? ???? ???? ?????? ?????? ???? ???? Sad :bes

???????!!!
Vidis da su idioti mamu im jebem smrdljivu. Ovo nema komentar uopste.
stalno na nas udaraju. Sutra je u Sapcu derbi Macva-Novi Pazar. Mi smo se organizovali da im jebemo mamu muslimansku. I sta biva. danas na sastanku sa upravom policija nas stavlja u kavez a one muslimane smrdljive ce da cuveju. Mamu im jebem.
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Forever Red Star , ????? ?? ?? ?? ?? ???? ????? ? ??????????, ??? ??????? ?? ?? ???? ?? ????????? ??? ?? ?????? ??-?, ? ?? ?? ????? ??? ???? ?? ???? ???? ?? ????????? ?? ??? ????? ? ??????? ???? ????? ???????????? ????????? ?? ????? ???? ?? ????? ???????? ??? ???????...

?????? ????? ???? ?? ??? ??????!!! ????????? ???-??? ?????? ??????? ? ??????!
????? ??, ?? ???????...

???????!!!
??? ??? ????????? ?? ????? ??? ??????? ???? ??? ?? ?????? ????????.....???? ?? ??? ???? ????????!?!? ????? ????? ??????!!! ? ???? ???? ?????? ???? ???? ??? ??????? ???? ?? ?????? ???? ?? ???????? ???? ?? ?????????...?????!!!

???????!!!
? ??? ???? ?????? ?? ???????????? ???? ???? ?? ??????? ????????? ???? ??? ?? ??????? ????? ????????????? ???????? ??????!?!? ? ??? ????? ????? ????? ?? ????? ?? ???? ???? ?? ???????? ?? ???...???????? ???...
Imali su krajnje cudan naglasak, moguce je da su iz Kraljeva ili jos gore sa Kosmeta, ako je tako onda... Nemam komentar, pola tog severa bi zivot dalo za Kosmet, a oni nam tako vracaju... Osetio sam takav bes u njihovim ocima ko da smo im u najmanju ruku decu poklali... I da jos nesto, prvi put u istoriji sporta cujem da zandari donose odluku da se isprazni tribina... To moze samo delegat ili sudija da zatrazi... Svuda u svetu pa i kod nas je tako....
p.s. pozdrav Biudi i Capocrimi-u, jedine koje sam video sa caffe-a u Vrscu, s obzirom na sve okolnosti dobro smo se drzali i dobro smo prosli....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:p.s. pozdrav Biudi i Capocrimi-u, jedine koje sam video sa caffe-a u Vrscu, s obzirom na sve okolnosti dobro smo se drzali i dobro smo prosli....

Veliki pozdrav za tebe, izgubio sam te u onom haosu, iako smo stajali jedan pored drugoga.. Zato sam vas i kasnije zvao jer sam se brinuo kako ste prosli ti i nas zajednicki ortak...

Nemoj Godru da mi zaboravis, a decko je i osta bez duksa na toj tekmi... Nas dvojice ima na svakom snimku...

Inace, ja u ponedeljak idem da ih tuzim pa da vidimo kako ce to da prodje... O svim detaljima cu vas obavestiti da i ostali urade tako. Mozda je to i jedini nacin da napakostimo zandarima...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Sramota KEROVI sta radite jeste li normalni,STOKE PANDURSKE AJDE NA KOSOVO PA TAMO BES DA POKAZETE SISE JEDNE MRS IZ ZEMLjE!!!!!

[b]U jednoj maloj uvali posrao se kit, od tog silnog govna nastao je Split, dodas malo luka evo ti Hajduka, dodas malo side evo ti Torcide.Pozdrav za BBRS !!![/b]
...100 војника један фронт исти хоризонт раме уз раме и средњи прст за револт.....

БОЛ И РЕВОЛТ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)