Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proslava titule
Mnogo indijanaca na tribini... Nismo dobro pevali bash iz tog razloga... Recimo pesma "Napred Zvezdo samo napred Zvezdo najbolja si ti uvek ispred svih", ja sam bio sa strane kada se ona pevala i bukvalno se samo tapshanje chulo bez ikakvog glasa.

Skidanje zastave slaninara, vatrometi, strobovi, atmosfera kod Pobednika... Sve za DESETKU!
[Image: img22479em.th.jpg]

Imam nekoliko odlicnih snimaka,jedino sto su malo veci (oko 15 mb),pa ne znam da li da ih postavljam.

Ili da posaljem moderatoru da smanji kvalitet i velicicnu jer ja to ne znam da uradim
Nema potrebe da saljes, jer vec imamo. Hvala u svakom slucaju.

Rolne i pyro:
www.delije-caffe.co.yu/video/2006/vojvodina-rolnepyro.avi
www.delije-caffe.co.yu/video/2006/vojvodina-strobovi.avi
www.delije-caffe.net/video/2006/vojvodina-bakljada.avi
www.delije-caffe.net/video/2006/vojvodina-skakanje.avi
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:Nema potrebe da saljes, jer vec imamo. Hvala u svakom slucaju.

???? ???? ????? ?????? ??????? ?? ??????...
??? ?? ???? ????? ??????? ??????? ? ?????? ?? ???????

????? ?? ?? ????????, ?????? ? ??????? ???? ???????? ????????? ???????????? ??????? ?? ????? ??? ?? ???? ??? ???? ????? ?? ??????? : ???? ????????? ????? ? ? ??? 10.000 ?????? ???? ????? ? ?????? : "...?? ?? ????? ??? ?? ??????...", ???? ????? ?? ??????? 10.000 ?????? ????????? ??? ?????????, (????, ????, ?????? ??????????? ???????? ??????? ? ??????????...), "?????", ????? ("here we go"), ???????? ?????? ?????? ??? ??? ??? ????? ?????? "? ?? ???? ??? ?? ???? ???? ?? ???? ???? ?????? ??????...".
???? ????? ??????? ???? ?????! Smile
[Image: pobednik.jpg]
Sad mi dodje da se ubijem sto nisam isao do Kalisa...jebem ti zivot...okacite ako imate nesto odatle ko boga vas molim
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
???? ??? ???? ??? ????? ????????? ?? ??????? ? ??????... ?? ??? ????? ?? ??????, ?? ???? ???? ??. ???? ?? ?? ??? ????????? :o
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
ukratko:
-oko 50 ljudi iz Sapca u jednom mini-busu i dva kombija krece nesto posle 16h na tekmu
-put (do bgda)koji se inace prelazi za sat do sat i 15 minuta 'uspeli' smo da predjemo za neverovatnih 2h 30min!?!
-na tribini vise od 10000 ljudi( ruku na srce, dobar deo je zalutao na sever), na samom stadionu oko 30000( tako bar kazu, meni to procenjivanje odoka ne ide bas od ruke)
-odlican ambijent i slavljenicka atmosfera upotpunjeni su sa neverovatnom kolicinom pirotehnike:na pocetku utakmice dimovi... u 24. minutu baklje po celom severu(obavezno pogledati slike!!!)... na kraju utakmice strobovi, opet po celoj tribini...
-navijanje solidno, na momente euforicno... daleko ispod nasih mogucnosti ali to je vec poznata prica o navijanju na 'velikim' utakmicama
-200-250 slaninara ostaje bez zastave RFNS
-trijumfalni korteo sa nekoliko hiljada ljudi od marakane do kalemegdana i nezaboravni trenuci slavlja kod bg pobednika
-DOGADJAJ ZA PAMCENJE!!!

[Image: delijesabac12sz.th.jpg]
[Image: delijesabac26ni.th.jpg]
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Puno mi je srce! izvestaj bi bio suvisan,posto je vec sve napisano !

;pivo Confusedampion
??????? ?? ?? ???????? ??????? ?????? ?? ??????? ?????? ???????????? ??????? ?? ????????? ?? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????! :bes :batine
??? ????, ??????? ?? ?? ??!! :batine

?????, ??? ???? ?? ?????...????? ???????? ???? ???? ?????, ???? ?? ???????? ????????, ????? ???? ????? ???? ??????????? ??????, ????? ??????????(???????), ??? ????, ??? ?? ??????? ?? ???? ????????? ????, ? ?????? ?? ??? ?????? ? ????. ??? ???????, ?????????, ?????, ???????? ? ????? ? ??? ??????? ??????????? ???????!! ?????????? ??????? ?? ??????????, ????? ?? ?????, ?????, ?????....??? ??? ???? ??????!?
[Image: 1.jpg]

??? ?? ??!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)