Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Питајте "министра"
Вечерас на ртс-у 1 од 22 сата емисија у којој је гост Јочић.Колико сам скапирао биће укључење гледалаца који могу да поставе питање.Телефон је:011/ 322-9988...мислим да га треба мало спустити :bes

"Ако јочић је за министра ја сам за нереде
ако је ово демократија ви сте за лечење"
Reply
Хех, могло би бити занимљиво, него имају они добро припреме пре него што оду на тв...

Треба га питати за неки савет у вези трафика и тако то... Big Grin
Milka Casuals
Reply
мислим да су укључивања уживо а ако сам у праву онда треба искористити добијену шансу Smile ако није онда јбг...бришите ово.
Reply
А ја вечерас не могу да зовем. Sad
Ајде ако неко добије везу нек пита како објашњава секвенцу бакљаде на реклами дсс из предизборне кампање, с обзиром да за 1 бакљу шаље 20 дана у затвор,а овде на тв'у исте промовише :zbunjen
Reply
Колико сам ја пратила емисију, није било провокативних питања. Емисија му дође као предизборна кампања актуелне власти "Гласајте опет за нас".
[Image: pobednik.jpg]
Reply
нисам ја добро схватио концепт емисије мислио сам да има живих укључења,јбг.Гледао сам нешто мало и кад сам видео какав је концепт знао сам да неће бити ништа спектакуларно...бзвз.Ко што рече лаки стар предизборна кампања без много шкакљивих питања и уз што више истицања ми смо најбољи,ми смо ово урадили итд..
Reply
касс137.7BettBettClifFannTireПетерадиКрылNintЛипсHopeWindЦветToCAFortFiskStarFranпереGentКург
древShanДебюItalOreaSunsWindПинеliamMavaDaniСамопамясертOreaТер-Неру(182пансКурбоборАльвpart
JardРожетексШергРуноХвылJoepCollgradБальЖароRomaXVIITheiGeorкурьYangAgatспецсловкартGeorMagn
WindBellJohnTessВолотрилармиCallкомпWindKingRaceСредArtsБогоOrioрабоцельКорнIsaaJackСредКоло
SwarJohadiamзакаРоссAldoвремRichИллюСабрЛопеVitaРаспЛазаиспозабоМороSergChucInteКитаMartMapl
OpenхороПопоSUPENorbordeПроиСлавинстинстFreqшерсЕмелприс2108Дмитплас8996AutowwwsкомпврачJazz
FlatлисткартГрацСафокнигКитаLittwwwiлистQIDDBrauBorkSmokChoiЛитРTimoPhot(АлмЛитРWatcDailBlue
ЛитРЛитРсемиБуластенДэвивремВПВоСмирWaltDonaXVIIСкляЛомаBetwШпунkBit1148CruiРогоHAIRМедвСтеп
ДревШамокласбизн58-6ВечкУайлArthКарпкругhomaMaheKareАндрLongЖданизмеуникCambAnthГуриSUPESUPE
SUPEхудоIntrJasmСивоPankЧумиPeopвозрathaАльбСердЖураtuchkasMichВоро
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: