Threads: 0
Tooooo momci, zaista sjajno, pokazali ste im kako to rade Srbi!
Nadam se da ce uskoro biti jos koja slicna akcija, ne treba im dati mira...
Pozdrav svim Delijama i Delijkama!!!
... traktor s' busnim gumama, prikolica ne valja a ni karoserija..."
Threads: 1
Eeeee moderatori, ucinite nesto, i to sto pre, molim vas - ovaj sto zivi "nadomak civilazcije" mi je mazno avatar...
A i ovaj signature mu je plagijat... mislim stvarno, to je autorizovana pesmica... ;pljuga
Ne boj se Baske, banovacemo Lovca na Pauke namigivanje . Mila, imas mnogo gadan komsiluk.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Smiri te se ljudi sta vam je pisite jedan drugom na private a ne ovako to nikog neinteresuje :nene . Nije ta tema!!!!!!!!
Threads: 4
Quote:koj delija frankfurt bre??
ja sam prvi put ovde i odma me napadate, sta vam je bre??(sima_srbija i delija013)
:zbunjen :zbunjen
Pa brate koristio si grobarski slogan. namigivanje
Quote:Smiri te se ljudi sta vam je pisite jedan drugom na private a ne ovako to nikog neinteresuje :nene . Nije ta tema!!!!!!!!
Alkose ocekujem izvestaj veceras!

namigivanje
@Kiki
Siguran sam da ce i brda da se pridruzi skoro bernu.
Evo moze jedan mali izvestaj sa utakmica ( dinamo ZG - Kriens CH ) i ( Partizan Glodari - Lucern CH).
Bio sam malo pre na tekmi dinamo protiv kriensa u Svajcerskoj. Onako bilo je jedno 300-400 Kurvata prilicito zene, deca i starci. Navijanje ni za caruk! Trazio sam celo vreme da barem vidim i jedan mali Transparent ili Zastavicu ali braco verujte mi da bas nista nije bilo osim obicnih dresova i salova :lol: :lol: :lol: :lol: :finger .
Ja mislim da je dinamo pobedio posto mi je na poluvremenu bilo dosadno i otiso sam na klopu i :flasa .
DOBRO NIJE NI BITNO ALI PAZITE SAD OVO JE.OTE!!!!!!!!!!!!!!
Igraju drugu utakmicu posle toga glodari i lucern.
Ustase se pomesale medju grobare i skandiraju (dinamo,dinamo,dinamo.......) :bes
Kad je lucern dao gol, svi su kurvati skocili i aplaudiraju a glodari pored njih savili glave :lol: :lol: :lol: :lol: .
Partizan je na srecu dobio ovu utakmicu sa 4 - 3 ali mogu samo da kazem DA STE NAJ VECE PI.KE GROBARI I SRAMOTA STE ZA CELU SRBIJU BRE ALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam se celo vreme nadao nekoj frci izmedju njih ali nista, ali ja mislim da u sredu igra partizan protiv dinama u finalima ako ne gresim pa ce valjda tad da se malo sibaju ebo gih otac glupe. :batine
Uglavnom transparenata od dinama nema!!!!!!!!
Pozdrav svima ;pivo
Quote:A i ovaj signature mu je plagijat... mislim stvarno, to je autorizovana pesmica... ;pljuga
Auspuh servis "Jevtic" ce vas tuziti zbog toga sto niste trazili autorizaciju pomenute pesme,a platicete u uvozu sombrera,koji se vrsi tu negde oko frizerske. :prst
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Quote:Baske Wrote:A i ovaj signature mu je plagijat... mislim stvarno, to je autorizovana pesmica... ;pljuga
Auspuh servis "Jevtic" ce vas tuziti zbog toga sto niste trazili autorizaciju pomenute pesme,a platicete u uvozu sombrera,koji se vrsi tu negde oko frizerske. :prst
Hahaha, ja nemam apsolutno nikakve veze sa pomenutom pesmom, jedino sto poznajem izvodjace i osobu o kojoj je pesma (prisustvovao sam izvodjenju par puta).
Sto se tice auspuha, sombrera i frizerske... ma nije bitno... :rofl ;pljuga
Simo, ne morate da banujete LovcaNaPauke, bilo bi mi zao, nick mi se bas dopada, nekako je asocijativan, samo nek promeni avatar i sve je ok! :rofl
LovacNaPauke, za autorizaciju pesmice koja ti stoji u signature nejbolje je da se obratis Mili, ona polaze sva prava na istu. :lol:
Threads: 15
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА