Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
(09-09-2015, 08:49 PM)Звездаш link Wrote: А како замишљаш ту опцију да одговара својом имовином?
Хипотетички неки будући председник направи 10 милиона дуга, али за те паре направи фудбалску академију, тим који има потенцијал за ЛШ, играче који вреде 50 милиона.
А наредни председник преузме клуб у таквом стању, распрода играче, направи плус 5 милиона и остави играче са ведетама попут Игњатијевића, Блажића...
Овај први ће да одговара својом имовином, а други не?
Пре свега мислио сам на приватизацију. А друга опција је преписивање "шпанског модела" у делу који се тиче председника. Но, то је још већа утопија од приватизације Звезде.
(09-10-2015, 01:04 AM)Пијанац link Wrote: На листићу неће бити Звезда, већ неки тамо људи. Тако да ако нам се не да смерница за кога од тих људи да гласамо, цела хистерија која се прави око изласка на биралишта по мени нема смисла. Цео живот нам се нешто говори између редова. А иако, рецимо, буде пет кандидата и један се организује и скупи гласове на кварно. Ми остали ако разбацамо гласове на остала четири кандидата, тај ће највероватније да победи.

Шалио сам се. Ја не видим смисао гласања свакако. Као што не видим ни како би нас натерали да прихватимо останак сотоне и терзе и још довлачење снс партијских пацова у клуб као бонус. Или можда не знамо целу причу? Неко је ипак ћутао док је Весић несметано ових 5 година роварио и по фк секцији. Са друге стране, Човић и Весић су у одличним односима када су у питању њихови интереси на нивоу града, скидање кајмака од паркиг сервиса итд.

Зато једино могу да закључим да ме избори не занимају јер реалног избора ни нема.
Reply
Quote:Именовање Петра Шкундрића за председника Црвене звезде донело би још чвршће повезивање клуба са компанијом Гаспром. Толико да би улогу потпредседника требало да преузме Кирил Кравченко, генерални директор НИС-a.

Добитна комбинација, али са двије оштрице.

Економисти често прате само суху рачуницу, због чега трпи спортски дио.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
http://sportdc.net/portal/25649/zvedzi-o...i-licenca/
http://www.beta.informer.rs/sport/c-zvez...a-Plavsica

Привидно благостање након смене бивше Управе што је трајало, трајало је. Дошло је време да се спустимо на земљу и да се вратимо на добро нам познат терен. Као што рекох једном брату са овог форума: ''Уживајмо док траје''!
Reply
У поноћ истиче термин за подношење кандидатуре за председника. Још увек се нико није пријавио. О неком програму који би се понудио бирачима да и не говорим. Шта ће бити ако се нико не кандидује?
Reply
Овај изборни систем, где навијачи-чланови бирају руководство, је после пар неуспеха доживео свој потпуни крах. Може се схватити и као индиректна порука навијачима: "ево вам па сад ви водите клуб". Анализирао бих пар кандидата који су се спомињали.

Човић? Мени, који сам против њега, није дужан да објашњава ништа. Међутим, многи су са одушевљењем дочекали његове најаве кандидатуре. Ред је да тим људима објасни зашто се повукао. Није у реду да се опет повуче без речи, као што се пре пар година без речи повукао са свих послова у ФК-у.

Шкундрић? Многи су њега спомињали као човека Гаспрома. Да ли то што се није кандидовао значи да су Руси дигли руке и да их Звезда више не интересује?

Терзић? До даљњег остаје да ради као в.д. Сви који су против њега су имали два месеца да скупе гласове и да кандидују неког другог. То нису учинили и сада би га требало оставити да ради до краја сезоне.
Reply
Нема шта Човић да објашњава, добио је прилику, није урадио ништа. Сад ако има образа боље да се не јавља у вези ФК-а. Пошто се годинама правио паметан како он зна шта треба да се ради, али други не прихватају његове идеје и глумио некакву опозицију. Можда је енглеска краљица крива што се није кандидовао.

Једини који је имао довољан број потписа је поново Драган Џајић. Али није човек хтео да се неки Кокеза, Тончев, Човић крију иза њега.
Срећа па се неки пајац није појавио у последњем тренутку са кандидатуром.
Reply
Od najavljenih predsedničkih izbora u Crvenoj zvezde definitivno neće biti ništa. U petak je održana sednica Izborne komisije na kojoj je konstatovano da nije primljena nijedna kandidatura za predsednika FK Crvena zvezda, te da je izborna procedura završena.

Дакле, нико неће да буде председник. Остаје нам Терза, што и није лоше. Нек покаже шта зна.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Како остаје Терза кад је поднео неопозиву оставку?
ОСтао је Тоза као председник клуба и љига Човић као потпредседник.
Reply
Формално је тако. Неформално, наставиће да ради онај који до 15. реши лиценцу. Ако се реши.
Reply
Први УЕФА мониторинг је прошао. Следећи се очекује у марту идуће године. По том питању се јавности обратио Терзић и, као што смо Киза и ја најавили, он ће као в.д. наставити да ради до избора новог руководства. А тај избор, како и шта ће бити након пропалих избора у октобру Бог само зна.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)