Threads: 0
Да увек може јадније, то смо научили... Од уласка у клуб у поноћ, па до данас, клуб из дана у дан стрмоглаво тоне... О претходнима исто не би требало трошити речи. Понашање тренера такође крајње проблематично, да не кажем за осуду (на онаквој утакмици бити искључен због не знам више ни чега), па то је невероватно.
Threads: 164
Купују се на трафици,а нису новине - Телеграф, Информер, Моцарт, Блиц Курир...
„Углавном пишете негативу - кога треба убити, ко је кога убио, ко је кога заклао на спавању, ко је кога преварио... Значи, Малдиви, Парови. Има четири-пет особа који су стално у вашим новинама, што вероватно плаћају да их сликате. Објективно, нисте озбиљне новине.” ГРОФ БОЖОВИЋ!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
испишао им се у уста онако квалитетно,а коме се не свиђа нек пронађе и ужива у бравурама господина филиповића,достанића и сличне господе.мош ти крави до сутра да рецитујеш на француском,док не замучеш и заричеш она те неће разумети...а то што си зарикао не значи да си крава,него да си господин јер си се крави обратио на језику који она разуме,у супротном би био снобчина најгора...
Ама чекајте, тачно је то што је рекао али који је он курац да истерије правду са новинарима? Јел за то доведен? Да то мало не личи на спинове кошаркашког прасца гробарског? Кад год је срање у клубу креће популизам и шлихтање навијачима и народним масама. Немојте људи ово да прогутате!
Дан пре те изјаве клуб је доживео највеће понижење у својој историји а онда је њему наређено да направи "скандал" и скрене пажњу са оне врачарске срамоте. Ово су очигледне ствари и школски пример манипулације народом.
Доживео се још један неуспех. Освојен бод против Металца, након утакмице у којој је екипа која је примила прошле недеље четири гола, имала можда чак и више прилика за гол од Звезде. Након очаја, и катастрофалног испадања у 1.колу квалаификација европског такмичења, на исти начин се стартовало и у домаћем првенству. Уз све то, би свакако требало поменути понашање тренера који се понаша као да је већ пар година први стратег нашег клуба уз доста освојених трофеја (да неко није у току вероватно би то помислио). Три лоше одигране утакмице (две у европи, и ова од синоћ) и она једна коју не бих ни коментарисао од претходног викенда, сигурно му не дају за право да се понаша овако како се понаша. Могу да приметим да је код многих већ сад "искористио кредит" што би се рекло, након непуна 2 месеца у клубу, и да је питање како ће се све даље одвијати.
Threads: 3
Невероватно која количина негативаца, видовњака свезналица пише овде..човек само да се згране колико негативе и пљувања по нашем тренеру само зато што је напушио највеће лешинаре и глодаре које постоје на земаљској кугли новинаре. Па онда 5 000 људи на премијери на Маракани наредно коло,ала вера видовњаци..
Пљување по тренеру зато што је дошао јуче а понаша се као да му је ово десета сезона у клубу, зато што је то вероватно урадио по команди сапламеника му у управи и зато што је то урадио у циљу скретања теме са највећег понижења клуба којег су нам приредили.
А све то након последњег упозорења
Threads: 38
Пошто теби очигледно Либери не мањка мотива, ја бих волео да ти нас овде мотивишеш. Али да то не буде оно класично ''игра Звезда, сад је најважније, кад ако не сад, ко ако не ми'' што нам се сервира већ 8 година уназад. За пун Север нису довољни само Ултра' навијачи, за пун Север су потребни и симпатизери и како ти кажеш видовњаци и средњошколци са ранчевима док још не открију девојчице и мрзовољни маторци. Е како такве мотивисати. Ево простор је твој, нас очигледно по некој твојој процени има и оваквих и онаквих, дај да видимо шта нам се нуди.
Threads: 3
За пун Север су потребни искључиво навијачи који ће да одеру грло 90 минута, од оних прекаљених до оних најмлађих који тек то треба да буду у будућности, е сад то је за овакву утакмицу тешко изводљиво али нека север буде бар 80% попуњен навијачима и то ће бити одлично. Симпатизери су потребни за исток и запад. Ја да вам дајем мотив да дођете у петак на стадион? не знам јеси ли неки мрзовољни маторац олд скул или нешто друго, али ако сам са собом не можеш да рашчистиш оћеш ли доћи или не, јер ти је свега преко главе онда никакав позив не вреди.
Threads: 38
Не пишеш ти мени приватне поруке да би мотивисао мене лично, већ пишеш јавно, а то читају све горе наведене категорије. Када си већ спреман да све те категорије окрпиш, јер не баратају ставовима који ти се свиђају, ја те још једном позивам да будеш конструктиван и мотивишеш их. 80% Севера је неких 9-9.500 људи. Толико навијача нема ниједна трибина на свету, па ни луди Аргентинци.
|