04-27-2015, 12:02 PM
Svaštara
|
04-28-2015, 08:35 PM
Продајем хербалајф производе,за питања на пп.Уз купљен производ имате слободан улаз на дружењу хербалајф корисника.
04-29-2015, 04:45 AM
продајем јаја, сланину и црни лук, за здрав и масан сеоски доручак. контакт на ПП. ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
04-29-2015, 04:38 PM
(04-28-2015, 08:35 PM)дај гол link Wrote:Продајем хербалајф производе,за питања на пп.Уз купљен производ имате слободан улаз на дружењу хербалајф корисника. Је л' се то маже на леба?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
06-04-2015, 05:14 PM
маже се! мало леба, масти и алеве паприке, а на врху залијеш хербалајф цијанидом! Прсте да олижеш!
![]() него јел неко гледао Ђовака јуче?ако узме трофеј мораћемо заставу с звечанске тврђаве да забодемо на врх Ајфелове куле ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
У бреме Милорада Вучелића,кума и пријатеља Зорана Ђинђића изашла је ова књига,ето нама поштења .<<<<<<<<<<<пијанац зна вероватно,брате подсети ме јели ово беше онај бивши рукометаш партизана?знам да је човеку прећено смрћу и да је напустио једно време земљу
![]()
07-22-2015, 08:54 AM
Брате, не знам, књига је стара 20 година. Знам да постоји, али никада јој нисам придавао пажњу. И мислим да поготово сада није време за изношење ове врсте алибија. Ако смо решили да ћутимо овим нашим хохштаплерима и да их ''пустимо да покажу шта знају'', онда треба да ћутимо и туђим хохштаплерима. Прича да смо ми лепи, паметни и добри, а други ружни, глупи и покварени једноставно више не пије воду. Нит' је СПС-овац Тончев бољи од СПС-овца Вучелића, нит' је СНС-овац Кокеза бољи од СНС-овца Поповића, нит' је Терза бољи од Толета. Љиге су подједнаке, а резултати на терену говоре да су наши чак и гори. Оно тамо у њиховом дворишту, за разлику од нас, још по мало личи и на клуб.
07-22-2015, 09:37 AM
Јесте то тачно што си написао,само ја примећујем да ми не причамо да смо лепи и паметни,док ови други то потенцирају и усхићено показују прстом на нас,ето само то бих додао,али Вучела је Вучела од њега већег лопова нема,ја имам 40 банки и сећам се ток скота веома добро како је живео док смо живели са 3 марке месечно,но добро то сад није тема,ајд уздравље одох да пијем хербалајф
![]() ![]() ![]() ![]()
07-22-2015, 10:03 AM
(07-22-2015, 09:37 AM)дај гол link Wrote:док ови други то потенцирају Те приче потенцирају доконе, незадовољне и злураде душе с' обе стране брда. А таквих се, услед моралног посрнућа друштва и финансијске беде у држави, баш накотило. Да се више пије хербалајф, здравији би људи били и здравије би се размишљало. Зато брате, само напред! ;D
07-22-2015, 10:55 AM
један хербалајфчић и за мене молим ;D
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 3 Guest(s)