Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
Црногорац прави, из Мојковца. Ако га они први не поштују, неће ни он њих. Видим да неће дуго... умислио Звећа да је ово клонирани Славиша Стојановић, али без гитаре.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
[Image: image.jpg?imageId=14012&thumb=1&lastModi...4469275000]

Добио сам неке притужбе да је ова табела нејасна, па ајде и овде да објасним ако има људи који се не сналазе. Сезонске карте НЕ ВАЖЕ за групну фазу ЛЕ, већ би се тада продавали посебни пакети карата. Сезонске не важе ни за Куп утакмице, јер оба клуба деле профит од продаје улазница. У левој колони је цена сезонске САМО за утакмице Суперлиге. Претпостављам да је ова опција уведена само зато што се европске утакмице за које могу да важе сезонске играју у сезони годишњих одмора и сматра се да има људи који те утакмице не могу да испрате, а ипак хоће да имају сезонску. У средњој колони је цена за оне који имају сезонску од прошле године. Они исту обнављају и сезонска важи за Суперлигу и квалификације за ЛЕ. У десној колони је цена за оне који први пут узимају сезонску, а која важи за Суперлигу и квалификације за ЛЕ. Ово код Истока 1+1 (+2, +3) је цена за више од једне особе, што је код Запада лепо назначено као ''Породнична''. Претпостављам да је разлог зашто таквих опција за Суперлигу нема тај што се сматра да су људи ''гладни'' Европе и да је веће интересовање за сезонске које важе и за Европу. Још и ово да објасним пошто су ме и за то питали. Ако је неко имао Запад прошле сезоне, по цени обнове може да обнови само Запад. Не може са Западом од прошле године по цени обнове да узме Запад 1+1 (+2, +3). Ако хоће да мења врсту сезонске, онда мора да плати по цени као да први пут узима. Све је ово мање, више јасно, него људе мрзи да мало укључе мозак.
Reply
Много већи проблем је менталитет људи. Када је група престала да прави своје пропуснице за Север, колико људи са Севера је почело да плаћа пропуснице које издаје клуб. Мало.

Или их једноставно мрзи, или је нешто друго у питању. Не могу да докучим, али када би врх трибине утицао на све, можда би се нешто помакло с мртве тачке...
Reply
Јел зна неко кад је тачно жреб за 1.коло квалификација лиге европе?
Reply
[Image: 988591988275921206748819.jpg]

Данас је жреб, као што се може видети сав "крем" европског фудбала, за многе клубове нико није чуо, па чак ни пасионирани кладионичари. Но, како молимо Бога за гостовање, добро је и што играмо преткола Smile

Прижељкујем подгоричку Младост  Wink

П.с. бр. 32 је ФК Олимпик Сарајево, не првак ФК Сарајево
Reply
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fud...ca.sr.html

Знали смо да си овакав. Сад слободно можеш да вратиш Шмуција Ранђеловића.
Reply
Ово подржавам! Моменат је да се за једног играча коначно узму лепе паре и да се бар мало закрпе неке рупе. Свакако дечко не би остао у клубу дуже од годину дана, а за тих годину дана би му цена вероватно опала. Свако чудо траје три дана, па и ово новозеландско. Зато треба профитирати док још траје. Поготово што се ради о голману, чија је позиција иначе незахвална за продају, јер пар лоших интервенција може потпуно да уништи све до сада направљено.

Искуство са Лазовићем, који није продат у правом моменту и на крају отишао за џабе нам је довољно. Нажалост, клуб мора да живи од продаје играча.
Reply
У праву си ако се гледа краткорочно, ако не постоји трогодишњи план формирања тима за редовно играње групе ЛЕ. Дугорочно - не ваља, крпљење рупе. Мада, као што кажеш, голмани су "роба" коју је тешко увалити, и то је велика истина. Никад голман не може коштати као везни или нападач.

Ако га продају, нек макар остану остали, Грујић, Ристић, Аврамовски и Јовић. Сашу Стојановића и Цветковића лепо упаковати и поклонити Јагодини, ако нам добро плате Рајковића.
Reply
Potencijalni rivali Crvene zvezde na startu kvalifikacija za Ligu Evrope su Kairat iz Kazahstana, estonska Flora, moldavski Sahan, letonski Spartaks iz Jurmale i Santa Julija iz Andore.

Utakmice prvog kola su 2. i 9. jula, a drugog 16. i 23. jula, a žreb počinje u 13 časova u Nionu.

Све мој до мојега. Ако бих могао да бирам, нек то буде молдавски Сахан.  ;D У најбољем случају Санта Хулија, јер је Барселона близу, па би се многи дочепали тог места за мале паре (лоу кост).
С Каиратом смо већ играли.
Reply
Ја бих сада по сваку цену утрапио Вукашина Јовановића. Ем је штопер, а код продаје штопера важи исто што и за голмана, ем је лимитиран, више личи на тридесетогодишњег банкара него на фудбалера тинејџера. А цео свет је видео сузе, па на то да пробамо да извучемо које милионче.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)