Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Делије у Арени (Евролига)
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Финале КЛС, 1. утакмица

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...et_finale1
Reply
одушевљен првом утакмицом. На првом месту, победом играча, а после тога и издањем трибине. Партер овај пут и више него активан, и некако лепо је изгледало то јединство трибине и партера.
Reply
Moдел навијања треба да нам буде крај треће четвртине кад су се сви дигли... као на видео запису доле.

Reply
Каква лудницаа цигани , почевши од оне друге утакмице кад смо се муријашима и профитерима преко пута укењали у животе на оба фронта. Па овај карневал од синоћ ће се памтити дуго година..прво полувреме одма жесток ритам навијања, наши кренули баш слабо ал ни то нас није пореметило, агенти се чули 30 секунди и на тајм-ауту и то је то наложили се да могу до брејка. Онда поптпунаа лудница у другом полувремену где креће невиђени транс са наше стране и наше момке водимо до преокрета, само ми и нико више! Сплавари, муријаши, профитери ућуткани и неверују умислили да ће им горети до зоре, на крају добили тврд цигански пенис. Горео је Београд и Калиш синоћ оно можемо само ми и нико више! Славите браћо ЗВЕЗДА ЈЕ ШАМПИОН !!! Триплета је узета..освојииили смо свееее!
Reply

Reply
А ја сам био убеђен да је Радоњићу отказ требало дати а све кошеве по Србији повадити.... .
Reply
17 година смо чекали титулу, увек је мало фалило, увек смо мислили "овај пут је наша", а то се одлагало годинама, било је све теже... коначно је пао камен с срца!
Reply
Слике:

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...et_finale3
Reply
Неко је чекао 31г од 1945 до 1976,јбг ми смо само 17г  Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: