Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara

Интересантна ствар , права зараза  Smile
Reply
Quote:Под број један, Милошевић је био амерички човек, доведен у Србију да погура оно шти су американци зацртали за нас... И до краја 91. почетка 92. је малтене имао одрешене руке... Могао је да направи и Велику Србију и малу Југославију, шта год...
Одакле вам та идеја да је Милошевић имао „одрешене руке“?
Да ли имаш убедљиве изворе за то?
Ја знам да западне земље увек су се залагале за принцип недирљивости граница у Европи, рачунајући и републикчке границе унутар Југославије.
То што су многи дипломати тада били опрезни, што нису се неке земље хтеле умешати у међуетничке конфликте у СФРЈ, то стоји, а то не значи да су подржавали Милошевића.
Такође стоји да гранатирање Вуковара и Дубровника није било добро, уз рачунање цивилних жртава није то била добра реклама за Србе у међународном плану.
Дакле, Слоба -и не само он- има своју кривицу.
А по мени срж питања је то како се уклапа принцип „велике Србије“ илити одбрана српских територија са проглашеним ставом са стране Европе да нема мењања граница? То је видљиво и данас у такозваној Украјини.
Reply
Нисам био у могућности раније да одговорим...
Немам наравно убедљиве изворе типа документе, али познајем људе који су били на извору информација, учествовали у сукобима, били на позицијама итд... На крају крајева, нисам ни ја био баш толико мали да ништа не капирам, па да сад не могу да саберем 2 + 2 ...

Ти си управо и потврдио оно шта сам ја рекао, можда у том делу око Велике Србије нисам био најјаснији... Он дефинитивно јесте био њихов човек, тамо је радио 80-их на високим позицијама и нико се не враћа у матичну земљу из Америке а да није добио задатак... Управо је био њихов човек за принцип неповредивости/недирљивости граница како ти кажеш... Сви су се лагано спремали за распад, али његов задатак је био очување Југославије... Е сад, мало је неспретно кренуо са Косовом, подигао буру где не треба, а онда су сама дешавања ишла против њега и свих осталих чинилаца који су била за територијалну целовитост СФРЈ... Такође, Америка се није од почетка укључила, што иде у прилог мојој тези, а ћутање је одобравање, већ су главну улогу преузели наши стари "пријатељи" Немци... Кад су се укључили савезници из II св.рата, тада су сукоби већ кренули али су нам и тада уз помоћ разних мировних планова које су нудили (типа план Z3 или Z4), давали много више него што смо добили у рату, тј. у рату смо остали без свега...

У међувремену, медијски рад су почели да добијају они који су и скројили сва дешавања и сви су се окренули против нас... Милошевића су американци само пустили низ воду, као и остале које су стварали деценијама пре и после њега, изабрали страну и клренули да је подржавају... Све остало је познато...

Бојим се, такође, да ме ниси добро схватио... Нигде нисам ни покушао да браним Милошевића... Шта више... Иако о мртвима треба говорити све најлепше, он је наша највећа грешка и човек због кога највећи део проблема које имамо и постоје...

Дубровник, Вуковар... Дуге и друге приче... Све је то могло лакше, брже, одлучније... То нам је бар уз границу, могло је бити наше много лакше и једноставније... То су два града која никад, али никад у историји нису били хрватски градови!!! Али џаба то нама, ми историју добро не учимо, јер нам се ето стално дешава исто... Па и то, да су генетски најчистији Срби управо хрвати... Само су променили веру и постали други народ... Ово је и научно доказана истина!

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
pijani brate banova me tvoj prijatelj snajperista sa sekta foruma,smrc smrc
kaze da sam neciji dupli nalog??? Big Grin debilcina na kub
tako da cu od sad vama,doduse vrlo retko da prvim drustvo ovde ;D
ako imas nalog na sekta forumu-rsbg od skoro poznat i kao herbalajf pozdravi ih od cigansture

ljubi te brat
  cupavi
Reply
На опасну си се секту намерачио  ;D

[Image: 1962674_801095923301206_1223443060818559798_n.jpg]
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Секташ бити то је тужна ствар, место мозга - Хербалајф етикета.
Без шејка ти си пичка, без зелене маХраме - нико ништа...

Добро знај да нећу никада, шејк да дегустирам, јер штрокави сам Гидрин ученик...

;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(04-14-2015, 05:21 PM)ciganstura link Wrote:pijani brate banova me tvoj prijatelj snajperista sa sekta foruma,smrc smrc
kaze da sam neciji dupli nalog??? Big Grin debilcina na kub
tako da cu od sad vama,doduse vrlo retko da prvim drustvo ovde ;D
ako imas nalog na sekta forumu-rsbg od skoro poznat i kao herbalajf pozdravi ih od cigansture

ljubi te brat
  cupavi

Немам налог тамо. Нек си ти нама дошао. А 100%ацб ти је показао са ким си се уватио у клинч.  ;D
Reply
Big Grin Big Grin Big Grin

који сте ви цареви,улепшасте ми дан
Reply
Оде и овај ...

Big Grin
Reply
http://www.mozzartsport.com/vesti/milici...deo/103958

Боже, какав идиот.  :o
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)