02-09-2015, 02:02 PM
ФК Црвена звезда - 2014/15
|
02-09-2015, 08:00 PM
И као врх шлага на торту дошла "сјајна" вест
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Luković zbog povrede Ahilove tetive najverovatnije neće moći da igra do kraja sezone, piše ’Sport’. Малер до малера..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
02-09-2015, 10:00 PM
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdi...gras/96753
Малер је ово са Луковићем, а све остало је неспособност, безобразлук и колективна пропаст свега што има везе са некада великим клубом. Ово данас је све само не она Црвена звезда. Некада се жељно ишчекивало прво коло пролећа, а сада верујем да многе хвата језа зато што мука почиње већ за десетак дана.
02-09-2015, 11:10 PM
Није то малер, него казна.
Како воде клуб, тако нам се и враћа.
02-10-2015, 06:24 AM
Ако се не варам Луне је потписао за 100.000 до краја сезоне. Јел има нека клаузула где у случају повреде или неиграња да плаћамо мање или раскинемо уговор? Делује ми као да су паре бачене у бунар, а по чаршији се прича и да је дошао неспреман...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
02-10-2015, 12:35 PM
Па како да буде спреман кад нигде није играо 6 месеци, а још 6 месеци пре тога није имао три озбиљне такмичарске утакмице... Мало можда претерујем, али није далеко од истине...
Уместо да је јесенас заиграо за нас, не он је паламудио, а и ови што нису пристали на његове услове... Е па како рече Звездаш то је казна и за њих и за њега, а нажалост и за нас са све њима! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
02-10-2015, 12:59 PM
Нисам сигуран да је био неспреман, чак мислим да је био најбољи на тестирањима. У такмичарској форми сигурно није био, али физички је био добро спреман. Луне није себи допуштао да се запусти, све време је тренирао са екипом.
То је једноставно казна, карма, назовите како год хоћете. Ја Лазовића не готивим превише, али тај дечко ништа лоше није урадио овом клубу да би се сад овако џукачки опходили према њему. Руку дајем да би он на крају чак и опростио тих пола године, вероватно и више. Али нама се понавља случај Милуновић где ничим изазвани уцењујемо играча и то играча који сигурно не жели лоше клубу.
02-10-2015, 01:06 PM
Луне може да одигра 1 до 2 утакмице до краја и онда је слободан играч и може да нас тужи за паре.Лазу уцењују да опрости пола милки е или неигра :o а банке могу да активирају хипотеке и уместо МАРЕ тржни центар.Кад ће већ закон о приватизацији,Терзо,Џајо,све вам је...А на питање зашто па зато ШТО СУ ЛОПУРДЕ.
02-10-2015, 01:34 PM
Морам да одам политичарима у клубу признање да за себе раде сјајан посао. Човић се склонио иза Радоњића, Тончев и Кокеза иза Терзића и Џајића и за њихову одговорност нико не пита. Ту су ови други када треба да се јебе мама.
02-10-2015, 01:42 PM
А ту је већ другу управу и Вучићев кум, Башановић. Лик естрадни менаџер, не мрда одатле, а нико да пита шта доприносиш ти, које су твоје квалификације да се питаш нешто у фудбалу.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: