Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=955345

35-godišnji Beograđanin bio je najbolji strelac kvalifikacija za SP, u knjizi je istakao da veruje da Nemanja Vidić i Dejan Stanković nemaju veze sa njegovim problemom u nacionalnom timu.

„U potpunosti verujem. Mislim da su se iza toga skrivali drugi. U tom momentu Zvezdan Terzić. I Havijer Klemente je bio Terzićev ’igrač’. Te kvalifikacije su pokazale koliko nisu bili u pravu. Mislim da je bila greška u selekciji igrača. Ja sam od Terzića dobio odgovor da Dejan Stanković ne želi da me vidi tu i da je Nemanja Vidić rekao da ako ja dođem, on neće igrati. Zvao sam obojicu i oni su mi rekli da to nije tačno. Deki je čak tražio da se nas trojica vidimo – Terzić, on i ja. Da ga pogleda u oči i to ponovi. Terzić je odbio“.

Kežman je u knjizi objavio tekst Zvezdana Terzića koji je napisao sve suprotno.

„Naravno, ja sam želeo da svako kaže svoju priču. I da ja dobijem još jednu potvrdu da je istina, sa njihove strane, još uvek sakrivena. Što se tiče moje priče, ja iza svega što sam rekao i napisao mogu da stanem čistog obraza“, izjavio je Kežman za „Nedeljnik“.

Пијанац, шта ти кажеш на ово све? Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Немам мишљење.  Smile А шта ти мислиш па питаш мене?
Reply
Питам јер си активно пратио репрезентацију све док Мустафа није оскрнавио тај "култ", односно, до момента певања на Бањици "...наша деца биће у Ђенови!" Smile

Значи, не кажем да ти је ваљао Терза, али је дефинитивно био мање зло од Толета. Или можда, пратио си репку још жешће кад се шатро заорило "Кежмане, гробаре, одлази из светиње" после краха на Мондијалу у Швабији   ;D
Reply
Нешто си погрешно скопчао. Репрезентацију сам убедљиво најмање пратио кад смо били СЦГ, више сам чак пратио и Југославију. Што се оптужби на рачун Терзе тиче верујем да ће поборници теорије завере рећи да га намерно нападају и у овом случају јер је у Звезди. А ја као што рекох немам мишљење о овоме.
Reply
(02-04-2015, 09:37 PM)Пијанац link Wrote:Добар виц чух данас поводом овога:

- Куц, куц!
- Ко је?
- Мечка!
;D

Ово је сјајно  ;D
Не желим никоме зло, али колико су се смејали и колико су прозивали за многе ситуације из блиске прошлости, мислим да ћемо ми тек' да се смејемо  Wink Полако...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
http://www.mozzartsport.com/vesti/zemune...lovi/97241

Дефинитивно је у комшилуку почео процес који код нас траје добрих десетак година. Неће знати шта их је снашло, а док се освесте биће у дугу пар десетина милиона. С обзиром да приватизација неће да се спроведе ни лако ни брзо, то је можда прилика да се разлика у титулама врати на пристојну дистанцу. Можда не већ од ове сезоне, али од следеће да се крене у серију. Само у целој причи није искључено да нека трећа страна искористи расуло у оба највећа клуба и да нека Јагодина, Раднички, Чукарички испливају на врх.
Reply
http://www.mozzartsport.com/vesti/ne-pos...zana/97749

Нешто у прилог ономе шта је Пијанац поменуо у претходном упису.
Ја сам мислио да ова булумента која води наш клуб је највећи циркус, али свињар успео и њих да зајебе. Кренуло се и на разјебавање комшилука.
Пуштена два шпица пред крај прелазног рока, а без замене, тренер се не пита ништа. Тумбаковић у неком сукобу са УО, Ћирић нема појма шта се дешава. Дугом се фрљају, а установио га лик који за то није регистрован, фрљају се и кредитима. Мали Пантић им запали без обештећења...А за то време навијачка група бира небитни кошкаркашки куп, пре првенственог меча са Вождовцем.
Након уручивања дукса свињару, следећи је вероватно барјак са ликом Вучића на јужној трибини.
Reply
http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super-...avi-zvezde

Мало о Кизином омиљеном лику...  Big Grin
Reply
Против Воше би могла нека парола против Бајатовића и Терзе.
Reply
Душан Бајатовић... убајатићемо те у Управи светиње, по хитном поступку.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)