Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Да поднесе оставку због приспелих дугова које он није направио?

Они су тад појели говно што нису пресекли, а требали су. Него су намирисали титулу и ћао. Да је досуђен један од она два пенала у дербију на ЈНА, можда би данас другу песму певали.
Та управа је урадила много више корисних ствари него оне након њих. А радили су у тежим околностима, мада су и они делом криви јер су улазили у непотребне ратове. И то је био највећи проблем са њим и Весићем.
Несхватљиво ми ово, доводимо Саламија, преговарамо о 250.000 евра, а пас нема за шта да нас уједе?

Плус, Асамои и Броновицком још нисмо вратили паре. Па ко је овде будала?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ми.
Јел тражимо титулу?
Кад будемо скандирали нећемо титулу и хоћемо Звездину децу, онда ћемо имати пуно право да се бунимо за неког Саламија.
Могли су да врате Абубакара, за много мање пара, који нам више лежи. Али, мали Мишковић, менаџер му, неће да га пусти због своје огромне сујете и таштине. Иако греје клупу у Белгији.
Ма какав Абубакар, немој да се спрдамо. Још је грејао клупу, а и није класичан центарфор.
Игра на крилу, а иза главног центарфора. За нашу лигу је одлично решење, а и зна да игра и европске утакмице. Ако имамо неког левата на центарфору, Абу може да нас извади, као џокер.
Па не можеш онда да га поредиш са Саламијем. Одлично је решење за неки клуб са паланачким менталитетом, типа Војводина. Свој квалитет је показао у Белгији, где није успео да се наметне у просечној европској лиги.
(01-16-2015, 12:02 AM)Звездаш link Wrote:Да поднесе оставку због приспелих дугова које он није направио?

Да поднесе оставку зато што је као одговорна особа проценио да није кадар да се носи са новонасталом ситуацијом. А пошто у Србији сви мисле да су способни да раде све, онда је његових 18 милиона дуга.
Дробимо у круг... Колико се водило о свим стварима везано за Саламија, говори јучерашњи дан... Прва пррепрека није прескочена... Човек је Нигеријац, тамо бесни рат, не могу да добију визу за ЕУ и он не иде на припреме у Словенију... Толико о томе... А Лалатовић је молио да кога год доведу буде присутан од почетка припрема... Јебе луд збуњеног! Све више сам за бетон лигу, ајмо тамо па од нуле и без дугова... Играће људи из љубави, почећемо од здраве основе са неким новим људима, па за 5-6 година опет на евро сцену можда...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Из бетон лиге, а БЕЗ ДУГОВА, можемо да кренемо само као друго правно лице, без целокупне историје почев од 04.03.1945. године па до дана стечаја.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: