Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Ја сам се толико сморио да сам повукао паралеле и пописао све што мислим да је исто или слично и на основу тога слободно могу да кажем да је љут плагијат. Обмануо Бјела цео регион.

- Причу прича треће лице, сведок догађаја (амерички репортер/мали Станоје)
- Са једне стране група мангупа (Ст. Луис, БСК), са друге узорних момака (Источна обала, СК Југославија)
- Играју утакмицу једни против других и након тога обе екипе дају неколико играча за репрезентацију.
- Скептицизам самих играча у почетку у одлазак на СП (свадба, страх од лета/мањак финансијских средстава)
- Неколицина играча у оба филма праве проблем због губитка радних места јер се фудбалом ипак баве аматерски
- Капитен изабран из редова узорних момака у оба случаја број 5
- Капитен са селектором и челником Савеза договара систем игре на одвојеном састанку
- Ст. Луис за ауторитет прихвата само голмана, БСК Мошу. СК Југославија Милутинца, Источна обала играча са бројем 5.
- У почетку нико не признаје туђ ауторитет, а онда постају тим.
- Прикључују накнадно црнца, прикључују Ивицу Бека. У оба случаја се ради о шпицу.
- Играју контролну утакмицу са енглеским резервама и губе/играју контролну утакмицу против Бугара и играју очајно прво полувреме
- Вожња аутобусом кроз Рио/Монтевидео уз видно одушевљење према другачијем свету на који тамо наилазе
- Обе екипе добијају лош хотел по доласку.
- Обе екипе у кладионици стоје трагично пре утакмице
- Обе екипе излазе у град, у готово исте барове
- Неизвесност око дресова у оба филна
- Репортер објављује да ће Енглеска нападати на леву страну и сва акција се очекује у том смеру/Сви фоторепортери иду из гола Југославије да снимају голове
- Утакмица САД-Енглеска подједнако драматична као и Југославија-Бразил
- Аутсајдер побеђује на одушевљење бразилске/уругвајске неутралне публике
- Голман аутсајдера апсолутни јунак утакмице
Reply
Заиста много подударности. Ко ће га знати...

Иначе кад смо код филмова, хтео сам ово да поставим на тему ''наша Звезда у филмовима'' мада боље ипак овде...Нисам гледао филм,  ал' приметих у овом трејлеру занимљив детаљ на 0:34, извалите коју песму певају

+бонус
http://www.mozzartsport.com/vesti/snezan...loga/89640

Big Grin  ;D
Reply
[Image: nYmPkDQ.jpg]
Reply
http://beograd.in/pismo-iz-haga-ratko-ml...io-srbima/

Генералово писмо!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Шта рећи на ово  :o

Za nevericu: PAOK odbio minut ćutanja za navijača Zvezde pre meča sa Olimpijakosom

http://sportal.rs/news.php?news=137146
Reply
Рокање у Паризу! Хладнокрвно убиство полицајца.

Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/524956/BEZ...o-ceo-svet

Промоција атеизма, хомосексуализма, негација било које вере (јеврејске, муслиманске, хришћанске) и људи су платили главом. Ни најмање ми их није жао, сем полицајца муслимана који ништа није крив. Колатерална штета. Нека му Алах подари вечни мир.  Sad

Жао ми је можда наших заблуделих, плаћених Београђана-идиота, који пале свеће у Париској улици. Колико је турака и осталих што живе у Истанбулу палило свеће за убијеног брата?

ИВКОВИЋ МАРКО!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Једна комуњарско 68-осмашка новина која се изругивала свима који не мисле као они.

Постоје карикатуре Господа Исуса Христа и пресвете Богородице које нису само безобразлук новинара, а слобода говора још мање.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Кизо бре, какав те Алах спопао? Јеси нормалан?  ??? Шта ће Арапин, муслиман у државној служби беле, европске државе? Да је остао у свом Алжиру, то га не би стрефило. Не знам чиме се бавио часопис, али знам да су на ''домаћем терену'' побијени бели људи, европљани од стране исламског јатагана. Јадни смо ти ми десничари ако тако нешто подржавамо.

Гледао сам скоро репортажу о исламској држави која држи добрану територију Ирака и Сирије. Све је то јако зајебано јер они све нас ''невернике'' настоје или да преобрате или да побију. Запад када би имао вољу, могао би све то да реши за два дана и да направи такав куршлус да никада никоме више не падне на памет да убије у име Алаха. Али западу одговарају жаришта ради продаје оружја, а ови фанатици су увек потенцијално жариште. Па Запад их је индиректно подржавао и у Либији против Гадафија и у Сирији против Асада. А ни нама није страна подршка запада њима када су долазили деведесетих у Босну да се боре за ове наше босанске комуњаре који су сви до једног гајили шљиву у авлији. Тако да је подршка исламистима, пут ка самоуништењу.

И још једна занимљивост (можда и теорија завере):
06.01. 2015 - Француска заузела став да треба укинути санкције Русији
07. 01. 2015 - Терористички напад
Reply
Никаква подршка козојебима није у питању нити је бијела Европа у питању. Управо ти и такви, либерали и 68-ши који сада држе медије и све остало, су довели пустињске јебаче коза у службе. Француска није европска од револуције. Опет нека нас мимоиђе ово што иде, ја задовољан!

Евро пада, долази страшна рецесија, што значи један европски рат од шест до седам година... квота 4.30.

Да смо ми Хришћани бранили наше вриједности и вијеру, Европа сигурно не би сада личила на ову распалу климактеричну дрољу двоструких аршина која ламентира над судбином свијета, а курва се зарад америчких интереса!

Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)