Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
Кућп ако те мрзи да гледаш, имаш доле у опису линка у најкраћим цртама шта је рекао.
Reply
(12-26-2014, 09:58 AM)Звездаш link Wrote:Вучићу педеру, не дамо ти титулу  :-[

Зеко лопове, јебемо ти све  :-[

Лицемеери југ...

:-\
Reply
(12-26-2014, 10:18 AM)KizaLion link Wrote:Сада је терен за приватизацију припремљен. Министар спорта - партијски човек. Кокеза и Поповић, кључни џелати из врха власти да се гиљотина изврши. Они се сада сви договарају око процената. Зека је већ одредио своје проценте и довео своју екипу, како би се тај процес брзо завршио, има човек искуства као економиста.

Да ли је и даље актуелан модел примењен у Реалу и Барселони или ће могући власник бити појединац или мала група њих? Страх ме је и да помислим шта се у овом другом случају може десити. На званичном сајту су дали саопштење о приватизацији, али уопштено.
Срце на терен ...
Reply
Мени смрди на појединца или малу групу. Вероватно ће ради јавног мњења и по рецепту куване жабе први власник бити Србин или Срби потомци комуњара. После пар година може се десити да Србин прода странцу као Мишковић Макси и Ц-маркет Белгијанцима. Успут, у овом случају не морају то бити Белгијанци, него један од мрских народа или Арапи. У Војводини су ти мађари и хрвати покуповали доста ораница.. још нам само у Београду фале по Томпсоновом стиху: "Чујте српски добровољци, бандо четници, стићи ће вас наша рука и у Србији". Држава нам је у курцу и у прилично дефанзивном положају, док су Шиптари и Хрвати у економском налету. Фали нам тај економски патриотизам.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Skupo plaćen kada je došao iz Javora, Onjilo u Zvezdu ni izbliza nije opravdao očekivanja, ali je u kiparskom Ermisu postigao 10 golova na 13 mečeva i vodi na listi strelaca. Nigerijac je pozajmljen kiparskom klubu, no nema nameru da se vraća u tabor šampiona Srbije.

- Nemam nameru da se vraćam u Zvezdu koja mi duguje novac, a mislim i da me ljudi tamo ne žele. Ovde na Kipru imaju mnogo više poverenja u mene, rekao je Onjilo.

Поверење је дакле, кључ у свакој здравој вези.
Reply
Za poziciju desnog beka pominjao se kapiten Rada Branislav Milošević, ali izgleda da Ljubiša Tumbaković i Dragan Ćirić imaju još ideja. Prema informacijama Sportskog žurnala, kao zamena za povređenog Vulićevića mogao bi da bude doveden Aleksandar Miljković.

"Миљкон"... молили су Бога ономад да га се реше.. а сад се заборављени ас враћа на велика врата.. комедија! Smile Још само фали Немања Томић, што га је Лазетић у Новом Саду убио од батина.. а овај ни да му узврати, многи се питају откуд термин "Гробарске пичке" - па Гробари су пичке, не бију се!  ;D Сад покушавам да измислим још неко "појачање" за њих, па да их одеремо лагано у дербију Smile

Марко Шћеповић уместо Шкунтелара, где ћеш бољу инвестицију  Big Grin

Reply
http://www.mozzartsport.com/vesti/zurnal...zana/93187

Прво будеш играч... па мало директор, па сад и можда тренер.. шоу!  Big Grin Стварно смо држава великих могућности.. шта је следећа функција, вероватно генерални секретар?!  ;D Уствари, можда и могу све функције да се обједине, мало играш, мало тренираш играче (што није тешко) и мало теже - да бројиш новчанице и кријеш клупске тајне и преваре  ;D

Reply
Николић је шарлатан, надао сам се да ће остати.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
И нама би то одговарало, пошто Николић игра на контру и бункер. Титула би нам била ближа...

Док са Томићем не знам шта би очекивао, с којом тактиком и играчима. Њега сам запамтио као играча без срца, поготово после промашеног пенала у Загребу 1997. године.
Reply

Морам да се осврнем на овај јавни иступ новинара Жељка Пантића. Прво и основно, ми њима никада нисмо пребацивали да је Туђман основао Партизан, већ да је био председник. Друго, донео је ову књигу која је историјат ФК Партизан, а како је сам Жарко Зечевић у једној емисији рекао, Туђман је био председник ЈСД Партизан. И истина је да је са тог места увео црно-беле боје комплетном ЈСД-у, а не само ФК-у јер су му се много свиђали дресови Јувентуса. Овде се говори о неким златним, сребрним плакетама, похвалницама које је додељивао ФК Партизан, али опет кажем Туђман је био председник ЈСД-а и самим тим није неопходно да му ФК додељује плакете. На крају човек пита: ''Где су Хрвати'''? Нека господин Пантић прочита саставе фудбалера оба клуба у првом вечитом дербију и ето му одговора на питање ''Где су Хрвати''.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: