Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
(12-05-2014, 11:00 PM)Звездаш link Wrote: Радоња плоди редом

Јел то нешто на Кизин рачун ?  ;D
Reply
Покушава Звездаш мало да ме подпрцкује Smile

Значи Радоња, расан плодитељ, после Пантеле  ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Па нема Кизе да бије по Радоњи, ни Маузера да бије по Митровићу.
За Шпанце је испред Пантеле, без пораза.
2 кола пред крај је и теоретски обезбедио пролаз даље. Полако и он расте уз тим. И даље мислим да није за велика дела, али надам се да ће да ме демантује.
Reply
Резултати се сумирају у априлу-мају (намерно не спомињем јун). Скинућу капу једино ако Радоња узме АБА лигу. Нашу лигу - нереално је очекивати с обзиром да играмо кошарку 5 против 7 (имају два играча више у савезу и у судијама)
Reply
Не треба сад да се сумира, али улазак у топ 16, након свега 8 кола нико реалан није могао да рачуна пре почетка сезоне.
Притом су сви порази били тесни. Против Нептунаса смо имали шут за победу ако се не варам, а оно против Галате је усер какав се виђа једном годишње.
+ без пораза у Аба.
Reply
Не кријем да сам и ја један од оних који у Радоњићу ништа нису видели... Али биће да "расте" и он полако, ништа не може преко ноћи... Ако на крају освојимо све трофеје које реално треба да освојимо на основу до сада виђеног, мораћемо сви да се извинимо човеку и да му честитано на тренерским способностима... А рећи ћемо и да је много добар тренер када заређа све то бар једно 5-6 пута  Wink

Оно што ми је још драже, јер сам ту био у праву, је што су Маузерове а и Кизине прогнозе за Митровића биле никакве... Е па господо, дечко игра капитенски! И не би ја ту ништа више додавао...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
http://www.kurir.rs/sport/kosarka/zvezda...ak-1636528

Кога изабрати, питање је. Све је у нашим рукама.
Reply
[Image: picmonkey-collage.jpg]

Мислим да је јасно - Доктор за Шпанце, Радоња 007  :Smile
Reply
Плус што не би била оба турска клуба у тој групи. Алба Берлин је такође интересантна због гостовања.
Reply
Распоред утакмица за Топ 16
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)