Threads: 3
Не памтим када смо за полусезону дали 18 голова.
Гледам табелу и не могу да повјерујем.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 29
Али исто тако тако имамо више бодова него прошле године, кад смо имали јачи састав.
Немамо голгетера, то нам је највећа бољка.
Threads: 0
Опет нерегуларна утакмица (додуше ни теоретски није могла бити регуларна из добро нам знаног разлога). По изједначујућем голу опет смо се изненада трансформисали у Барсу која се шета по притивничком 16ерцу а офкини играчи су напрасно постали тим састављен од петлића.
Звезду су нам ових месеци и поготово последњих дана срозали на најниже гране у историји и то је само стицајем још трагичнијих околности остало у другом плану.
Threads: 1
Исто као Јуве из најбољих дана,мало даш а још мање примиш и ШАМПИОН
Threads: 38
(12-01-2014, 04:36 PM)Милош05 link Wrote:Звезду су нам ових месеци и поготово последњих дана срозали на најниже гране у историји
На најниже гране смо пали јер нас опет туже наша деца, траже раскиде уговора. А то, регуларност, поштење, то у бизнису у 21. веку не постоји. Боље ми, него неки други. На крају историју ипак пишу победници.
Иначе још немамо кандидата на изборима, а рок истиче у петак.
Threads: 164
Две битне вести, нигде Ш од Шкундрића, овај Мијаиловић ил је његова фигура, ил је противкандидат:
Svetozar Toza Mijailović biće jedini kandidat za predsednika Crvene zvezde na predstojećim izborima u klubu zakazanim za 10. i 11. decembar. Aktuelni v.d. predsednika i prvi čovek skupštine kluba će praktično drugi put sesti u predsedničku fotelju koju je još letos napustio Dragan Džajić.
А ова вест је још болнија:
http://www.telegraf.rs/sport/1337625-dok...foto-video
Изгледа да је почетни ентузијазам код Звездаша врло опао, а разлога свакако има много.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Мијаиловић је икебана само, исти типови остају да воде клуб.
Не знам шта му је требало да пристане да буде маска криминалцима.
Threads: 38
Заврши се и ова мука звана још једна полусезона. Оће да каже неко нешто ил' су сви у еуфорији због оног ђубрета од спорта, који играју рукама неки чудни, високи људи и у ком не постоји фактор гол? Јел се то претварамо у навијаче најљућег ривала којима је својствено да од проблема у фудбалу беже у топлину београдских дворана? >
Такође, надам се да ови киксеви посебно радују све оне наше људе који се убију од бриге када добијемо неку утакмицу за коју чаршија сумња да је намештена.
Threads: 164
У фудбалу пропадамо јер се изгледа чека приватизација. Наши нападачи не могу курац да убоду.
Ракић и Деспотовић, колико су заједно дали голова? Колико су засебно голова дали наши нападачи? Ни четвртину колико је дао "Шкунтелар" (20). О чему ми причамо? Немамо ни нападача разбијача, неког јаког, него Ракића који је склон повредама а успут и чачкалица. Откако је отишао Милијаш, наша игра је полако, али сигурно отишла у курац.
Што се тиче кошарке, ја сам је пратио и на небитним утакмица нпр. 1998. године против Здравља. "Јебеш здравље, дај алкохол!"

Не видим што би се то променило, 15 година касније. Разумем твој анимозитет, ал кошарка и хокеј на леду нису исто.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ