Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Већ смо у 16, није још и теоретски, али то би било то.

Од Галате и Нептунаса смо бољи у међусобним.
У случају да не изгубимо од Валенсије више од 13 и Лаборала више од 20, само нека лудачка математика може да нас избаци.
Reply

Какав елегантан сврш по квази "институцији"
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Ма то је тек почетак , следе године и године циганског терора ...  Wink
Reply
Надам се да ће бити тако. Једно 10 година да нанижемо, кад је у питању доминација. Неће знати шта их је снашло, осетиће шта смо све трпели. Међутим, највише се плашим нас, јер ми увек знамо нешто да разјебемо. Још 2 године нам траје уппр, кад то истекне, видећемо шта ће бити после.

било би добро да им преузмемо нпр. Шалића, направимо играча од њега, то би свињи дигло притисак Smile иако смо танки на центарској линији, а следеће године нам вероватно одлази Боби. уживајмо док траје ова лепа прича..

Reply
Изгледа да ће бити проблема око остварења пројекта "10 година владавине". Сточарима се вратио Павловић да игра за кикирики. Морам признати, ово ме не радује, јер су се појачали, а са друге стране, види се да Звезди нико није хтео да помогне, ни Јарић, ни Радман, а за Перу Антића и Вучевића ћемо тек да видимо. Када звездаштво превагне над голим интересом, имаће моје пуно поштовање. Павловић је дошао јер им се упалио аларм за узбуну, јер су овим током имали шансу да упадну у блато, из које се не би издигли, или би им запао уппр са Мегом. А зализани адвокат би постао њихова верзија Човића. Толико нас мрзе да не би могли да се помире с тим да нису више "институција". Биће ово велика борба за опстанак.

Срећом, ове године имамо јачи и озбиљнији тим, а дилетанти и кретени попут Катића, Симоновића, Раденовића и сличних нису више с нама, далеко им лепа кућа.
Reply
Ко је уопште желео такав пројекат? Нама треба стабилан клуб, који ће сваке године да игра ЕЛ. Да ли ће да буде 5 или 10 година владавине, крајње је небитно.

Не могу да схватим да си и ти пао под свињину пропаганду.

Quote:Košarkaški klub Partizan dužan je da igraču Crvene zvezde Rašku Katiću isplati 122.400 evra dugovanja, odlučio je danas Arbitražni sud FIBA (BAT).

Quote:ŽENEVA - Međunarodni košarkaški sud (BAT) u Ženevi doneo je odluku da Partizan mora da isplati svom bivšem igraču Jaki Klobučaru 131.580 evra.

А таквих примера је мали милион. Па ти само веруј о причама да неко тамо игра за стипендије, кикирики и из љубави.
То што су они доста игрча продали у добре клубове, па им ови опраштали и нису их тужили, то је друга тема.
Reply
(12-03-2014, 02:37 PM)Звездаш link Wrote: Не могу да схватим да си и ти пао под свињину пропаганду.

12 година су суверени владари. уз помоћ војиновића, белошевића и сличних. 6 година су нанизали у фудбалу.

да наређамо ми неколико узастопних и да тај број није мањи од 5, и "шупичкуматерину" сточари.
Reply
Какве везе имају њихови трофеји са тим што су наши људи почели да верују како неко тамо игра за кикирики? Они су Дангубићу нудили више кинте него ми, не много више, али за нијансу. Туже их играчи за стотине хиљада евра и неко и даље верује да тамо неко потписује за џак кикирикија.
Јесу владали захваљујући судијама, захваљујући пребијању истих у свлачионици, али и захваљујући неспособности наших челника.

Исто као и у фудбалу, свакако да има од деведесетих огромне улоге од Мирка Марјановића, до Толета данас, али да погледамо мало и у наше двориште, шта смо ми радили свих тих година.
Мени не треба 5 титула као што су њихове у фудбалу, ако ће после да ме гузи неки Шамрок, Тун, ако ће Лудогорец и Астерас да представљају непремостиву препреку.
Reply
Валенсија освојена, "Луче моје" силовано Smile замало од готовог да направимо вересију (мртви дангубић) срећом и без Бобинатора на крају утакмице добисмо ово како знамо и умемо
Reply
Радоња плоди редом
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)