Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Не памтим када смо за полусезону дали 18 голова.

Гледам табелу и не могу да повјерујем.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Али исто тако тако имамо више бодова него прошле године, кад смо имали јачи састав.
Немамо голгетера, то нам је највећа бољка.
Опет нерегуларна утакмица (додуше  ни теоретски није могла бити регуларна из добро нам знаног разлога). По изједначујућем голу опет смо се изненада трансформисали у Барсу која се шета по притивничком 16ерцу а офкини играчи су напрасно постали тим састављен од петлића.

Звезду су нам ових месеци и поготово последњих дана срозали на најниже гране у историји и то је само стицајем још трагичнијих околности остало у другом плану.
Исто као Јуве из најбољих дана,мало даш а још мање примиш и ШАМПИОН  Smile
(12-01-2014, 04:36 PM)Милош05 link Wrote:Звезду су нам ових месеци и поготово последњих дана срозали на најниже гране у историји

На најниже гране смо пали јер нас опет туже наша деца, траже раскиде уговора. А то, регуларност, поштење, то у бизнису у 21. веку не постоји. Боље ми, него неки други. На крају историју ипак пишу победници.
Иначе још немамо кандидата на изборима, а рок истиче у петак.
Две битне вести, нигде Ш од Шкундрића, овај Мијаиловић ил је његова фигура, ил је противкандидат:

Svetozar Toza Mijailović biće jedini kandidat za predsednika Crvene zvezde na predstojećim izborima u klubu zakazanim za 10. i 11. decembar. Aktuelni v.d. predsednika i prvi čovek skupštine kluba će praktično drugi put sesti u predsedničku fotelju koju je još letos napustio Dragan Džajić.

А ова вест је још болнија:
http://www.telegraf.rs/sport/1337625-dok...foto-video

Изгледа да је почетни ентузијазам код Звездаша врло опао, а разлога свакако има много.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Мијаиловић је икебана само, исти типови остају да воде клуб.
Не знам шта му је требало да пристане да буде маска криминалцима.
Заврши се и ова мука звана још једна полусезона. Оће да каже неко нешто ил' су сви у еуфорији због оног ђубрета од спорта, који играју рукама неки чудни, високи људи и у ком не постоји фактор гол?  Јел се то претварамо у навијаче најљућег ривала којима је својствено да од проблема у фудбалу беже у топлину београдских дворана?  >Sad

Такође, надам се да ови киксеви посебно радују све оне наше људе који се убију од бриге када добијемо неку утакмицу за коју чаршија сумња да је намештена.
У фудбалу пропадамо јер се изгледа чека приватизација. Наши нападачи не могу курац да убоду.

Ракић и Деспотовић, колико су заједно дали голова? Колико су засебно голова дали наши нападачи? Ни четвртину колико је дао "Шкунтелар" (20). О чему ми причамо? Немамо ни нападача разбијача, неког јаког, него Ракића који је склон повредама а успут и чачкалица. Откако је отишао Милијаш, наша игра је полако, али сигурно отишла у курац.

Што се тиче кошарке, ја сам је пратио и на небитним утакмица нпр. 1998. године против Здравља. "Јебеш здравље, дај алкохол!" Smile Не видим што би се то променило, 15 година касније. Разумем твој анимозитет, ал кошарка и хокеј на леду нису исто.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: