Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Не ради се овде о некој нашој доследности, него више можда о наивности. Ти комунисти су и дан данас у Србији најорганизованија групација људи. Да нам је неко тада када смо ово певали, рушили Слобу и напослетку га и срушили рекао да ће 14 година касније на чело нашег ФК-а доћи члан његове странке, а претходно члан партије из времена СФРЈ вероватно би се слатко насмејали. Е ту смо дебело погрешили. И да ствар буде гора, судећи по неким порталима, његов евентуални избор наилази на одобравање међу широким народним масама који се декларишу као Звездаши.
Портали нису релевантни. Зна се ко држи портале, а ко представља ботове или наручене коментаторе. Страховита индоктринација се врши на порталима, где мањина јебе већину.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(11-17-2014, 12:45 PM)Пијанац link Wrote:Не ради се овде о некој нашој доследности, него више можда о наивности. Ти комунисти су и дан данас у Србији најорганизованија групација људи. Да нам је неко тада када смо ово певали, рушили Слобу и напослетку га и срушили рекао да ће 14 година касније на чело нашег ФК-а доћи члан његове странке, а претходно члан партије из времена СФРЈ вероватно би се слатко насмејали. Е ту смо дебело погрешили. И да ствар буде гора, судећи по неким порталима, његов евентуални избор наилази на одобравање међу широким народним масама који се декларишу као Звездаши.

То би не би требало да те изненађује, јер је стање непромењено од 1945. године. И после увођења вишестраначја, деца комуниста и даље владају и свим сферама.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Управо тако.

Јуче комунисти, данас "пресвучене" демократе. Задњи пример је рецимо Борхан, и његов покојни бабо.
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/9455/...i-da-igram

Подметање клипова унутра и коришћење играча за те ствари.... Поново....
[Image: tumblr_mfo8rzPajm1r8jzuoo1_500.gif]

Најлепша љубавна прича у најави... НЕ! Кошмар! Душан "Грбави" Анђелковић се враћа! Опет смо полигон за распале, заборављене асове магарце!

Вест с У92:

Posle Aleksandra Lukovića, koji bi trebalo da se vrati u klub iz Ljutice Bogdana, blizu povratka je i levi bek Dušan Anđelković, nezvanično saznaje B92.

Anđelković, kao i Luković, već mesec i po dana trenira sa crveno-belima, a ukoliko dođe do saradnje sigurno bi bio od velike koristi treneru Nenadu Lalatoviću.

On je crveno-beli dres nosio od 2006. do 2008. godine i za to vreme js osvojio dve titule i dva Kupa Srbije. Nakon Zvezde igrao je za Kodžaeli, Rostov i Krasnodar.

V.d. sportskog direktora kluba Zvezdan Terzić najavio je nedavno da će šampion Srbije u zimskom prelaznom roku dovesti pet ozbiljnih pojačanja, a očigledno je da je jedno od njih i Anđelković.

Срамотно је да се у вестима, врши манипулацијom Звездашке јавности. Термине "Велико" и "озбиљно" појачање, декретом забранити!!!!
Нити је распао, нити је магарац. Имао је добре игре у Русији, чак мислим да је у неком тренутку проглашен и за најбољег играча своје екипе.

Али нам у овом тренутку није потребан, пошто имамо три играча на тој позицији. Све и да оде Мијаиловић, мали Антић и Ђорђевић су довољни.
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...ovica.html

Коначно Терза показује шта зна. Интервју је заправо научна фантастика.
Ти интервјуи су утопистички. Они ти наведу све како је у теорији и како би било нормално да се ради да је све у реду. А онда ти се појави из нафталина Пиксијев пулен из Пољске који направи ванредну ситуацију и једноставно у том случају мораш да потежеш ванредне мере да би избегао драстичније консеквенце. У овом случају мислим да ако већ мора да се продаје да је добро да је продат Јовић, који очигледно није издржао бреме које му је наметнуто, а не неко од других клинаца. Интересантно мишљење о Јовићу има Антиполитика, који му је судио у млађим категоријама док је играо и које се не поклапа баш са мишљењем јавног мњења. Па би могао да нам га овде и изнесе.
Знаш за Марфијев закон. Ако нешто може поћи по злу, поћи ће.

Боље да је ћутао, без стварања бремена. И по завршетку посла, ево, ја сам продао Јовића за 6 милиона евра. То боље звучи него да изнесеш план јавно, него да потенцијално усереш. Не можеш ни за Лазовића да добијеш 2 милиона евра. Питање је, дал је боље да смо прихватили онај плафон од 1.6 мил који нам се нудио за дотичног, можда би то било довољно да се намири "Биг Броно".

Forum Jump:

Users browsing this thread: