10-24-2014, 08:49 AM
![[Image: misko-raznatovic-foto-s-pikula1.jpg]](http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2013/10/18/misko-raznatovic-foto-s-pikula1.jpg)
Занима ме дал овај зализани адвокат Мишко зна да доводи и тренере, поред играча? Нека Радоњића одведе у Морнар, Ловћен ил тако неки недоказани клуб..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
КК Црвена Звезда 2013/2014
|
10-24-2014, 08:49 AM
![]() Занима ме дал овај зализани адвокат Мишко зна да доводи и тренере, поред играча? Нека Радоњића одведе у Морнар, Ловћен ил тако неки недоказани клуб..
11-13-2014, 01:37 PM
11-13-2014, 09:22 PM
Битна победа у виторији. Сад више други круг није толико далеко.. мало су порасли апетити
![]()
11-13-2014, 10:48 PM
Нема лакшег или тежег распореда, после овог се дели на две групе по 8 екипа.
Битно је да се прође даље, макар као 4. у групи, јер би нам донело још 7 утакмица у Арени. Не помињеш Радоњића? ;D Ни Маузер вероватно Митровића.
11-14-2014, 12:19 PM
За топ8 и на дуже стазе није неки тренер, тако да и даље стојим за све што сам рекао. На терену имамо играча и тренерчину - Маркуса Вилијамса. Да њега нема, игра би нам се одавно распала.
11-14-2014, 12:30 PM
Ми као да смо нека кошаркашка велесила, па је за очекивати да имамо тренера за 8 најбољих у Европи. Не свиђа се ни мени Радоњић, али није ни крш каквим га многи представљају.
Ко је довео Вилијамса. И наша репрезентација би се распала да није имала Теодосића, или неке пре тога Ђорђевића, Бодирогу... Плеј је вођа екипе и ако имаш добру комуникацију плеј-центар, то је већ пола посла. Радоњић је упаривањем Вилијамса и Бобија одрадио тих пола посла.
11-15-2014, 01:50 PM
11-20-2014, 07:19 PM
Atmosfera u taboru Galatasaraja pred utakmicu sa Crvenom zvezdom je jako loša, što je samo potvrđeno tučom između Nejtana Džavaija i Karlosa Aroja na treningu.
Ekipi iz Istanbula ne "cvetaju ruže" zbog izuzetno loše finansijske situacije, što je očigledno počelo da utiče i na odnose među igračima u samoj ekipi. Ваљда ћемо знати да искористимо ситуацију, и да осигурамо пласман даље већ у Турској
11-23-2014, 09:31 AM
Њихову лошу ситуацију на жалост нисмо искористили , захваљујући пре свега нашем јањичару Ерцегу али сада је све то небитно када је један млади живот изгубљен.
Следећа утакмица је са Нептунасом у Арени. Пораз од Галате није погоршао нашу ситуацију око пласмана у топ 16. Још увек сами одлучујемо о својој судбини , али зато ова утакмица мора да се добије како не би довели себе у ситуацији да зависимо од других. По неком неписаном правилу , управо овакве већ добијене утакмице су најтеже. Наше морање и њихов начин игре трчи и пуцај може страшно да закомпликује ситуацију на терену. Плаши ме Радоњина тврдоглавост да остане доследан одбрани од позиционог напада иако за противника има класичну шутерску екипу , где сви играчи из свих позиција у сваком тренутку шутирају , а таква врста одбране није адекватна. Не смем ни да помислим како ће то да изгледа ако им крене да убацују шпорете. Због повреде Јовића , дошли смо у ситуацију да ако је МВ на терену ми имамо игру , када он изађе не знамо шта да радимо са лоптом. Сви чекамо да се Ђенка врати , да почне да пружа партије из предходне сезоне али он како да је све гори и гори. Да ли га то Радоња убија дефанзивним задацима или је нешто друго остављам кошаркашким експертима да објасне али човек је у нападу бескористан тренутно.
11-27-2014, 10:52 PM
ТОП16 је пред вратима. Ово је победа за Марка.
Бол је још велика, срце се слама...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|