Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Делије у Арени (Евролига)
Нисам се ја ни бавио гробарима , споменуо сам их у једној реченици , чисто да би људи схватили коју тежину има све ово што се дешава у и око нашег кошаркашког клуба ... КК Црвена Звезда тежи да се позиционира високо у Европским оквирима, и сада је на нама да максимално испратимо причу,  и да дамо све од себе у бодрењу свог клуба, када идемо као група, јер смо овако нешто чекали читаву вечност ... Врло је вероватно да ће се у преостале две утакмице у Арени одлучивати о пласману даље, и морамо ту да будемо најгласнији до сада ... Без празних минута у навијању .
Reply
Aко си мислио на гостовања и корак даље, то би била свакако организација пута у Атину, као 2007. против Ариса, у сопственој организацији. Не зна се још ништа шта ће бити од тога... није довољно бити присутан само код куће, и тако јурити шансу за пролаз даље, треба нам победа и на страни.

Што се поређења и гробара тиче, нисмо исти по том питању. Они су калили годинама, стекли су неку рутину, форсирају кратке песме и скандирања, тако се лакше прави бука и усере се противник. Дуге и мелодичне песме нису за кошарку, јер се често прекидају зависно од догађаја на паркету. "ајде играј и бори се" је једна од најпогоднијих песама на баскету
Reply
Поздрав Делије,хтела бих да поделим неке утиске са вама овде..
Игром случаја,на последњој утакмици сам била на новоУ 200...и мало се покајала јер једино што су радили је било скандирање с времена на време и испратили су по неку песму,да не грешим..
Можда би требало мало више да певамо песме где се може укључити цела арена.
Reply
А које су то песме где се може укључити цела арена?
Цела арена ће да се укључи само када се деси нешто добро на терену или када коп толико полуди, па се то лудило пренесе на целу халу. На прво не можемо да утичемо, тако да се намеће логичан закључак.
Reply
(11-13-2014, 08:30 AM)Звездаш link Wrote:А које су то песме где се може укључити цела арена?

Неке које трибина увек радо пева, и са којима се може упасти у транс, а помало запостављене типа - И да ми понуде милионе билионе ... Аида, И напред Звездо тебе волим ја , На целом свету ми је све ... Имамо толико песама , а некада се дешава да се пар њих врте у круг целу утакмицу ... Надам се да ће у последње две утакмице у Арени бити најбоља подршка до сада клубу, чешће укључивање у навијање целе Арене, јер је ваљда и даље то примарни циљ навијачке групе Делије Север, и разлог зашто постојимо, а то је подршка за успехе клуба најбоља што умемо ...
Reply
Укључила би се Арена на један-два круга певања и то је то. А постоје чврсти разлози зашто се те песме не певају, односно зашто се ретко певају.
Ако се кренуло путем оригиналности, онда гурамо до краја. Није лак пут, али за пар година ће о њему моћи да се говори са великим поносом.
Неке песме заживе раније, неке касније, све је ствар тренутка. За почетак би требали да обратимо пажњу на то да почнемо да певамо, уместо што урламо и брзамо.
Reply
У-А Звезда,Још једна победа и титула,По зими киши... то су песме где би требало да се укључе сви,бар које ми тренутно падају на памет. Иначе кад бих чула да се пева песма О Звездо Звездана,моје срце би искочило,колико је емотивно доживљавам  ;D
Reply
И вечерас се видело зашто је КК Црвена Звезда понос спортског друштва, и зашто ови момци заслужују све најбоље из себе да им дамо ...
Reply
...најбоље је дати од себе када се исцимаш за гостовање у баскету или дођеш на малу утакмицу на Маракани, попут чукаричког! 65-70% браће Грка у повратку из Торина је дшло у Београд, на кошарку, а онда следећег дана навијали с нама у копу... за праве ултрасе не постоје мале и велике утакмице, не кукају ради густог распореда, не осећају презасићење.. или то имаш у себи или немаш. Требало би да је срамота све Звездаше који су дошли у Арену, а нису се појавили на Маракани!
Reply
(11-13-2014, 09:24 PM)Darko link Wrote:И вечерас се видело зашто је КК Црвена Звезда понос спортског друштва, и зашто ови момци заслужују све најбоље из себе да им дамо ...

Пусти ту причу да се после неке важне победе нешто видело. Тако је и за ФК могло да се каже после Роме, а сви знамо шта нас је од тад све стрефило. Као што рече Звездаш, овде ће се рачуни сводити 2016. године.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)