ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Делије у Арени (Евролига)
|
11-08-2014, 03:23 PM
Одлично и краткотрајно навијање у задњој четвртини! Штета што нисмо тада преломили меч. Кад се узме у обзир колико викендаша и симпатизера је дошло (када дође Нептунас ил неки неатрактиван противник, онда их не занима). Остаје велики жал што нисмо победили, овако смо закомпликовали пласман даље.
Утакмица је изазвала такво интересовање међу Звездашима, и сигуран сам, да би Маракана била пуна до последње столице, а не Арена ... После великих посета против Галатасараја и Валенсије, закључно са овом против Олимпијакоса, то је нешто што у Европи нема нико. Такво интересовање за утакмице почетне, групне фазе такмичења. Нико Звездо нема то што имаш ти - та песма има велику тежину, и требала би и морала да се пева на сваком нашем кошаркашком мечу.
Један други клуб из ове државе се тек после година и година играња константно Евролиге усудио да закупи Арену , и то тек у топ16 фази такмичења. Дакле, бројност фантастична, Арена као кутија шибица, игла није имала где да падне ... Атмосфера на мечу је била најбоља у тих почетних и завршних неколико минута утакмице. Чини ми се сада , да је можда требало искористити масу за чешћа дозивања , типа У-А Звезда или Када Звездо играш ти, да би се тиме направила дупла корист, гушили би се звиждуци, и сама атмосфера у Арени би била боља, самим тим би се подигао додатно адреналин код наших играча ... Одзвањало би у крцатој хали , и гурало наше играче ка победи ... На крају једино та мрља остаје око тих звиждука, срећом нису трајали целу утакмцие него спорадично ... Из копа се није чуо нити један једини звиждук ,то је важно, као и чињеница да су две велике навијачке групе додатно учврстиле своје браство , што се дало видети и сутрадан на фудбалској утакмици. И да, тај пораз баш није морао да дође, али шта је ту је, бар је од браће, а не од душмана ... :-\
11-11-2014, 10:05 AM
(11-10-2014, 11:39 PM)Darko link Wrote:Један други клуб из ове државе се тек после година и година играња константно Евролиге усудио да закупи Арену , и то тек у топ16 фази такмичења. Не видим чему потреба да се они уопште спомињу на овој теми. Али када је већ тако, треба рећи да кошарка јесте ''њихов'' спорт, да се ту најбоље осећају, најбоље сналазе и да на неки начин ту најбоље знају шта раде. И хвала Богу да ми нисмо такви, да смо остали фудбалски навијачи до краја. Али осећам да се и ту клима мало мења. Ако кошарка почне да нам одвлачи људе са фудбала, у проблему смо.
11-11-2014, 10:42 AM
(11-10-2014, 11:39 PM)Darko link Wrote:Један други клуб из ове државе се тек после година и година играња константно Евролиге усудио да закупи Арену , и то тек у топ16 фази такмичења.Још једна дигресија поред Пијанчеве,тај клуб није из ове државе,овде му је само пребивалиште
11-11-2014, 01:53 PM
(11-11-2014, 10:05 AM)Пијанац link Wrote:[quote author=Darko link=topic=4390.msg110340#msg110340 date=1415662749] Не видим чему потреба да се они уопште спомињу на овој теми. Али када је већ тако, треба рећи да кошарка јесте ''њихов'' спорт, да се ту најбоље осећају, најбоље сналазе и да на неки начин ту најбоље знају шта раде. И хвала Богу да ми нисмо такви, да смо остали фудбалски навијачи до краја. Али осећам да се и ту клима мало мења. Ако кошарка почне да нам одвлачи људе са фудбала, у проблему смо. [/quote] Моје неко мишљење је, да је кошаркашки клуб једно од ретких, ако не тренутно једино здраво ткиво нашег спортског друштва, и права је привилегија и част навиајти за такав клуб, и тим на терену који имамо. А атмосфере против Панатинаикоса прошле сезоне у Пиониру на пример, или Уникса и Галатасараја у Арени су нешто што кошаркашки свет није видео овде, ма колико се они добро сналазили у халама, и сами себе поставили на пиједестал најбољих дворанских навијача у Европи. Подсећају ме на Карлеушу која је сама себе прозвала Дива ...
11-11-2014, 02:40 PM
То колико је КК здраво ткиво, видећемо тек кад истекне споразум са ФМП-ом. Да ли је ткиво излечено или на кратко залечено.
И атмосфера против Лаборала кад се знало да не идемо даље прошле године је била фантазија, нисмо доњи прстен успели да напунимо. Лако је пунити халу кад тим игра битне утакмице. Нису они сами себе ставили на пиједестал најбољих дворанских навијача у Европи, него та иста Европа их је ту ставила. И само нереалан или сујетан човек то може да им оспори.
11-11-2014, 03:08 PM
Против Лаборала је дошло 7 000 људи, то је дупке пун Пионир. А ми смо тада већ били изгубили све шансе за пролазак даље ... Требали би више да ценимо оно што имамо, и да гледамо да у свакој следећој утакмици направимо бољу атмосферу за клуб од претходне, и да помогнемо играчима да се домогну следеће фазе такмичења ... То је много важно, а посебно је важно ове сезоне , због много фактора.
11-11-2014, 03:17 PM
Против Лаборала је дошло 7 000 људи, што је 3 пута мање од рекорда који је касније постављен. То јесте пун Пионир, али више него полупразна Арена. Значи ту смо док су занимљиве утакмице, касније ко јебе кошаркаше.
И једно си апсолутно у праву, требао би више да цениш оно што имамо, а мање да се бавиш гробарима. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)