Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Још једна од оних утакмица где мораш да будеш бољи 20 разлике да би добио за 2-3 поена.
Reply
(06-19-2014, 09:09 PM)Звездаш link Wrote: Још једна од оних утакмица где мораш да будеш бољи 20 разлике да би добио за 2-3 поена.

Све је речено.. хм, данас се нисам ни нервирао. Чим видиш тенденциозно суђење, брзо рачунање фаулова за Лазића на почетку друге четвртине, плус техничке.. и онда Радоњи прочитам с усана "Мајку вам лоповску јебем". То је то. Требали су да изведу играче у свлачионицу чим је Лазић добио трећу, четврту грешку..
, где ћеш бољи моменат за то.

Елем, Боби наш најбољи играч, да је остао и у другој четвр. да игра, уместо имбецила Катића, било би боље по нас.

У овом моменту размишљам, да је боље да играмо квалификације за Евролигу, а Гробари ништа. Да умру у беспарици, да их купи Мишко Ражнатовић, да постану носилац бранше КК ИгокеаМегаВизураПартизан с седиштем у Смедереву. То би их највише болело, него ово сада, да идемо директно у Евролигу, а они као експерти да прођу квалификације... МРЗИМ ПАРТИЗАН!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Исте судије као на другој утакмици  Big Grin
Reply
(06-19-2014, 09:52 AM)Звездаш link Wrote: Нема шта да припремамо терен за четврту, него да се изађе мушки, у месо. Па ако опет буду крали, онда имаш на клупи 5 тренера, економа, физиотерапеута, Илића, Павловића...нека их неко посети у тунелу или свлачионицама. Доста смо се повлачили, нека почну и нас да се плаше.

TO!!!

Удри стоку... И гробарску и судијску! Другога нема... Нема повлачења, нема предаје!
Друга утакмица је већ дала резултат, а онда у трећој прво полувреме суђење као да је сама свиња дебела судила утакмицу... Кад год смо требали да преломимо и убедљиво поведемо, свирали су небулозе неке... Трећа четвртина ту и тамо, а у четвртој када је ствар била готово решена судије су као кренуле да буду реалне... Ма јебем вам матер безобразну... Не би да постанем као и они, зато избегацвам да кажем шта све мислим... А грешне су ми мисли, опрости Боже...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa na programu je u subotu od 20 časova. Domaćin je Zvezda, a ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji. Sudije na ovoj utakmici biće Milija Vojinović, Vladimir Jevtović i Saša Maričić.

Нигде Белошевића... иста тројка да нас стреља као у другој. Зашто наш КК није реаговао, да се промене судије?!
Reply
Неколико ствари:

1. уопште нисмо мушки одреаговали на свињино балегање,

2. услијед тога смо имали овакво суђење,

3. мој Радоња.

У прошлој смо имали ситуацију на 16:11 да нам пониште чист кош за 18:11, дат уз звук сирене. Онда су кренуле личне Лазићу... и све то на почетку текме!

Радоња, шта си у том тренутку урадио? Да, судили су ти техничку! Зашто ниси прекинуо меч? Пет минута уз притисак, да се усеру судије?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Све је речено! Фали нам тај безобразлук, пливање у говнима, да би узели титулу. Морали би мало да играмо прљаво, уместо што глумимо поштењачине. Више пута пропуштено да изведемо играче у свлачионицу

Свака част Јаки, Бобију, Луки, Тадији, Лазићу, Ребићу и можда Џенкинсу на до сада приказаној игри. Остали су зрели за педалу, и наравно довођење новог тренера. Систем није најсјајнији, обзиром да Човићу треба климоглавац, а онда би довели копију Радоње. Што опет није решење на дуже стазе. Клуб је фактички приватан, рече РСФ да се нпр. Небојша Илић не пита ништа, дакле само фигура.

С друге стране, Свиња је тамо алфа и омега, може да доводи кога хоће, не полаже рачуне никоме, има ПОТПУНО одрешене руке.
Reply
партизан 39 бацања
Звезда 18 бацања
Толико о критеријуму.
Онај што ће да размисли да ли ће да игра за репрезентацију, заштићен као бели медвед. Свирају се фаулови над њим и кад их он прави.
Reply
Знам за то, још смо средином четврте ушли у бонус, а они остали на једном фаулу. Имали смо 7 разлике, али с фауловима, практично решен меч.
Reply
Ti si došao u klub da ostvariš uspeh. Imao si podršku kluba, navijača, određeni novac, slobodu u izboru igrača. Šta si napravio? Napravio si ekipu koja igra retrogradnu siledžijsku košarku i ni na jednoj poziciji nemaš adekvatnu zamenu. Nismo mi sami sebe pobedili nego smo odlučujuće utakmice gubili zbog lošeg trenera koji ima kratku klupu i nema jasnu viziju košarke. Igra je retrogradna, nema mašte, loša tranzicija, šuterski vema loša, mladi igrači nisu imali priliku, smene u sred sezone, nemogućnost trenera da motiviše ekipu... Sve u svemu bolje i nije moglo. Da se ja pitam nebih ti dao otkaz, nebih te oterao kako to narod kaže, već bi otišao osramoćen da ti više niko ozbiljan nebi ponudio posao.
Neznalice stidi se!

Нашао неки коментар.. ово за игру, морам да се сложим Smile Човек дошао из Будућности, која је антиталентована, али борбена екипа.

Друго, не могу да верујем како смо потценили оног дебила Гагића, више пута га остављали самог, пуштали га да шутира (Боби), страшно. Ал боље и није могло, обзиром да имамо округло две петице, округло четири четворке (од којих користимо само три, Тејића готово ништа, и Тадију врло мало). Они имају чак петорицу играча који су праве петице, с тим да Ловерњ игра четворку због тактике
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)