Threads: 0
Све отерати комплетну управу. Преваранти одвратни, уништили клуб ако нас стигне све оно што се спрема ми наредну титулу нећемо видети 10 година. Само знају да причају празне приче све као неки волонтери а уствари сви теки кеш узимају од и овако уништеног клуба. Иде ми на курац Џајић са својим Бари ће увек постојати што се то стално сомиње нормално да ће постојати. Кад год нешто крене наопако спомене Бари мука ми је више од тога. СВИ НАПОЉЕ ЉИГАВИ ПРЕВАРАНТИ. Треба законом забранити политичаре и страначке вуцибатине у управама клубова и спорту уопште. а оног весића лукића и остале јајаре похапсити шљам обичан.
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Threads: 38
Само брата СЕВЕР-а да исправим у вези једне техникалије. Не мора обавезно да значи да ће Партизан играти квалификације за ЛШ уместо нас. Ми жалбу имамо форе да уложимо до 16. 06. а жреб за прво и друго коло је 23. 06. Пошто ми жалбу не улажемо евидентно јер се надамо да ће бити усвојена, већ да комшији цркне крава, реално је да ћемо жалбу уложити последњег дана. Од тог дана комисија има 7 дана да је одбије и онда ускаче Партизан. Ако је не одбије у року од тих 7 дана, ми 23. 06. улазимо у жреб и након тога када одбију жалбу само нас избацују, а они остају у Купу УЕФА.
(06-08-2014, 12:31 PM)Звездаш link Wrote:Убрзано се ради на склањању Џајића и Човића, па приватизација.
Човић се од 2000е на овамо показао као врхунски демагог, политичар, преварант, криминалац и шиптарски плаћеник а Џаја се одавно дискредитовао сарађујући са таквима што ће имати далекосежне последице по Звездаштво.
Са друге стране, све ове године су показале да је ситуација у којој неко без икакве одговорности и последица може управљати туђим новцем је пречица до потпуног уништења клуба. Приватизација или полуаматеризам су можда једине две опције у ситуацији када Звездаши нису у стању да чланством финансирају свој клуб.
Наравно да нисам одушевљен евентуалном приватизацијом али алтернатива је одржавање постојећег стања у ком крем српског друштвеног талога черупа Звезду.
ПС: Веома ми је жао што је наивни Нинковић опростио дуг јер ће једини ефекти тога бити нешто дебљи новчаници мафије у клубу и евентуално врха владајуће странке. Звезда те новце засигурно неће видети.
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 3
06-12-2014, 07:46 PM
(This post was last modified: 06-12-2014, 07:55 PM by херцеговац.)
Па Зечевић је на одмору!?
Милоше,
какве везе Човић има са избацивањем? Зечевић је тај који је задужен за те ствари. Човић се послије сукоба повукао са позиција које је у старту имамо.
Наравно,
што пијандура уради није прање за остале.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(06-12-2014, 07:46 PM)херцеговац link Wrote:Милоше,
какве везе Човић има са избацивањем? Зечевић је тај који је задужен за те ствари. Човић се послије сукоба повукао са позиција које је у старту имамо.
Има свакакве јер је он очигледно једна од пар највећих глава у клубу (лично сам сигуран и највећа) а не Зечевић. У осталом, он је тај који је преузео одговорност, стао пред медије и пре годину дана кренуо у "спашавање" Звезде и враћање дугова. А онда су довел 16 играча у једном прелазном року. Није Зечевић дао таква обећања. А само упирање прстом у једног човека ми говори да је он ту заправо и најмање крив и да највећи кривци перу образ. Ни један клуб не функционише тако. Значи ако председник подели радне задатке он је свој посао завршио и јебе му се шта ће "радник" да уради?! Ајде да се не зајебавамо.
Када неко пљује Зечевића а у исто време хвали Човића и Кокезу мој једини коментар је - Јебо вам ја свима заједно матер лоповску.
06-14-2014, 12:34 PM
(This post was last modified: 06-14-2014, 12:40 PM by херцеговац.)
Клинац,
више си него смијешан! Гдје ти видиш правдање Човића или прање осталих? Прочитај опет шта сам написао и поведи рачуна како се обраћаш људима. То што пишеш нема везе са везом, превиђаш сукобе и ломљења која су пратила ову управу.
Зашто Зечевић прима око двије миље евра? Да не ради оно што му је у опису радног мијеста?
Треба поћи од њега, јер је он директно везан за ситуацију са УЕФА-ом, а онда по командној.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Помешао си ме са неким. Нећу да се препуцавам нити је теби било шта ружно било упућено.
За ово су одговорни председник клуба, финансијери и Човић као предводник целе ове булументе. Секретарчићи и наивци који су потурени медијима и звездашкој јавности ме не занимају.
У осталом, само пар дана пре ових срања сви скупа укључујући и Зечевића су се смешкали у уживали на коктелима.
Нећу да се расправљам око тривијалности. Па тај Џајић је пре годину дана признао неким појединцима са трибине да ни сам не зна које играче му доводе у тим. Толико о целокупној управи.
И још нешто, ако смо се већ наивно уздали у систем по ком је на челу клуба неко ко управља туђим новцем без икакве одговорности онда су Џајић, Човић, Весић... били последњи који би смели да приђу таквој функцији.
Threads: 29
(06-14-2014, 12:34 PM)херцеговац link Wrote:Треба поћи од њега, јер је он директно везан за ситуацију са УЕФА-ом, а онда по командној.
Треба поћи од оног ко их је саставио овако неспособне, на поноћној конференцији за штампу.
Када се добијала лиценца онда су преко својих медија пласирали да су лиценцу обезбедили Човић, Кокеза, Пантовић. Када су нам лупили забрану, онда испаде крив само Зачевић. Па неће бити да је тако.
Кажем, поћи од Зечевића јер је он као генсек први на контакту са УЕФ-ом, па по командој до највише инстанце која је ноћним упадом клуб извргла највећем понижењу и руглу. Свима по заслузи.
Само овај случај око лиценце захтјева кривичну истрагу, за остало типа Ифеани 450 000 јевреја или сукоби, сујете...
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!