Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Јебо ти оваквог тренера, ово је ко зна који пут да пенал изводи неко ко не треба да га изводи... Ти поред искуснијих играча попут Мрђе и Милијаша дајеш Нинковићу и Мијаиловићу?? и то на дербију... па и треба да изгубимо, свака част њима, нису они момци криви, крив је дебил од тренера!
Управо тако. Мрђа је наше дете, генерација с Бастом и Луковићем, има 30 година округло. Он треба да преузме одговорност.. још да доведемо Абубакара на лето, а продамо Касалицу и Дауду, биће то фино за квалификације.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Каже човек они су се сами договорили ко ће да изводи, а на питање како то да немате већ одређене за то рекао је имали смо али су се они договорили тако, па јел то тренер? Па јебеш ти то друже, тренер је ауторитет и има да буде како је он рекао... А по мени једини прави ауторитет тренер у последњих... је био Муслин! Што се и види по резултатима.
Јој, немој ми Муслина..., а оно што је факат је да ми је доста полутренера на клупи ЦЗ!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Муслин не мора да се воли али такав ауторитет међу играчима није виђен годинама... Кад је пенал, играчи га само погледају он покаже прстом и то је амин... Ово је страшно... Ниједан нема „чисту" главу за једанаестерац!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ма када сам видео оно јајарско отимање око лопте при другом једанаестерцу све ми је било јасно. Да ти као неки тренер изјавиш да су се играчи договорили око тога  :o Па ко води те играче? Који ће нам курац онда такав тренер који нема за овакве утакмице опцију А, Б, Ц... . Струка заказала дибидус.

Него, небудули се сада скупили да одиграју ове наредне утакмице како треба видим ја да ће падати главе...

(04-27-2014, 03:09 PM)KizaLion link Wrote:још да доведемо Абубакара на лето, а продамо Касалицу и Дауду, биће то фино за квалификације.

Кизо, а одакле брате сада теби информација у вези Абубакара? Јел’ ти то мало по оној ’што баби мило..’ или шта? Мани ме Абубакара човече када није извесно ни да ли ћемо Европу уопште да играмо пошто ни сами не знамо где смо шупљи....
Стојановић је јуче/данас изјавио да се знају извођачи пенала: Милијаш, Нинковић и Мијиловић, а да је ствар договора на терену који се од њих тројице боље и сигурније осећа у датом моменту... Ту му се и нема много замерити... При том каже да су на тренингу пред дерби сва тројица избушили Рајковића који је познат као добар у кроћењу шутева са 11 метара...

Е сад, друга је ствар што су ова тројица у следећој ситуацији: Милијаш неће од летос/јесенас кад је промашио два пенала... Нинковић не може ни прецизан пас да добаци већ неко време, а камоли да добаци до гола... Мијаиловић може све, и да буде тренер и вођа на терену, и да дрибла да центрира и да даје голове и да шутира пенале... Е па не може, негде мора и да омане!

Грешка тренера је што не види да ни један од ове тројице психички није спреман да шутира пенале... Колико год не давали Мрђи да шутира пенале иако је он сваки пут то тражио на ранијим утакмицама, а главни разлог што је већина пенала била над њим, мислим да је он идеалан и потенцијално једини извођач насјтроже казне... И наравно, капитен да дође себи и једном за свагда преузме одговорност, среди главу, и он би требао да буде непогрешив!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Мало хумора не шкоди Wink

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
http://www.butasport.rs/2014/05/sloboda-...vezde.html

Почиње циркус..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Види, стоји да је пуно сумњивих резултата било у прошлих пар кола, одједном најгоре екипе почињу да побеђују оне који су у првих 6-7... Али полако, има ови да изгину на терену против нас... Мало дизање тензије пред меч сезоне, и за њих и за нас, а и за заинтересовану трећу страну... Не би ме чудило да их подмажу мало...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)