Threads: 83
Ово све свакако нема веза са нашим клубом, нити смо ми желели да Пазар игра без публике... Пре бих рекао да се то муља са вишег нивоа, јер очигледно некоме није у интересу присуство Делија у Пазару...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 17
Не, немој тако, он је један објективан новинар... Нек се тера бре у три лепе!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 38
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hpho...7856_n.jpg
Да ли је потребан коментар? Званична страница фудбалског клуба...
Threads: 29
Након оног кикса са Јеврејима, наставили су да бриљирају.
Мислим да ни Весићу ово не би пало на памет, изгубили су компас тотално.
Мене само занима докле ће да иде та њихова параноја. И прошле године је Ђура продао титулу, па су је они мистериозно узели. Колега ме пре неки дан убеђује како је Вучић изменио правилник о рангирању у првенству, да је стајало како одлучује укупна гол разлика, па је промењено да одлучује међусобан дуел...Јуче читам теорију како се коло одлаже због отвореног аутобуса и јер би на Маракани било 5 000 људи...Сад ево и Бог не да титулу :o
Мада добро, научили су да се "не да" пише одвојено, то је бар нешто за почетак.
(05-15-2014, 09:21 PM)Звездаш link Wrote:Колега ме пре неки дан убеђује како је Вучић изменио правилник о рангирању у првенству, да је стајало како одлучује укупна гол разлика, па је промењено да одлучује међусобан дуел...
Поздрави колегу и реци му да је то безочна лаж.

Сезона 2000/01 до претпоследњег кола је било егал са бодовима, а они су буџили гол-разлику. Међутим због међусобног сусрета (Маракана 2:0, ЈНА 2:1 за њих) до претпоследњег кола смо ми били први. А у том претпоследњем колу циркус. Ми у Железнику од 1:0 преокренули на 1:2. А у Кули њихови навијачи направили прекид од пола сата, да би могли толико и касније да заврше. Знали су да нам је то последња ''мина'' јер смо у последњем колу чекали Милиционар на Маракани. И гле чуда, после 1:4 у Кули, када се у Железнику завршило, дошло се до коначних 4:4. Све у свему, то правило је најмање 13 година на снази.
Threads: 29
Ма ту је све јасно, све лепо пише у правилнику, исто је било и претходних сезона, али неко од њих је пустио буву цитирајући само један део правилника и они се примили. Па кад су видели наставак, онда су развили теорију да је Вучић то убацио.
Јер су тако у могућности. ;D
Иначе је правило међусобног сусрета много регуларније од гол-разлике, поготово у овом нашем циркусу од фудбала. Замислите само да је на снази гол-разлика, па верујем да би и ми и они добијали све утакмице са двоцифреном разликом.
Они су изгледа у задњих пар утакмица у нади да ће неко да им врати то правило почели да дају по 4-5 голова на свакој утакмици... Па где су били цело првенство? ;D