Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Тотални промашај емисије. Не знам шта је Човићу требало да се опет упушта у онај брлог.
Ако хоћеш да изгураш ствар како треба, онда идеш код новинара који је озбиљан и који је информисан или се бар спремио за емисију.
Овако испало смешно, Човић маше папирима и наводи тачне цифре, свиња маше папирима на којима су вести спортских портала.
Него лепо идеш код новинара који ће да ти дозволи одмах да одговориш на лаж и да је поклопиш званичним папиром.
Reply
Да је отишао на СОС канализацију било би ми јасније, али отићи код новинарке у покушају која свима соли памет и у сваку тему се мијеша као на оној реклами за маргарин је за прст на чело!

Имаш једног смрада намазаног свим бојама и водитељку која није у стању да наметне ауторитет, убацује рекламе када не треба и која се уопште не разуме у тематику, јасно је да ту влада све сем здраве памети.

Опет понављам да ми није јасно шта је тражио у таквој емисији!?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Па сујета, мислио је да ће да преслиша дебелог, а није био свестан колико се овај добро сналази у блату.
И свињи је успело да га увуче на терен где се најбоље сналази. Уместо као искусан политичар да се смири и све аргументовано објасни, он је пао у ватру.
Мени је оно личило на Скупштину Србије, великог брата или нешто слично. Гомила простаклука, упадања у реч, вређања...
Reply
Сложићу се, пре свега да Човић уопште није ни требао да се појави у овј емисији... Вероватно га је сујета и натерала да се појави у емисији, као и могућност да одбијањем доласка супротна страна добије и нове аргументе којима може да грокће и прозива да се не дај Боже бојимо...

Овако, тотално неозбиљно, већ речено, Човић у фасцикли носи оверене судске документе, документе из министарства финансија, оверене уговоре са спонзорима и ко зна шта све још, а њаСви, маше копираним исечцима из новина... При том сви знамо да се сваки тај наслов демантовао стотинама пута... Човек прича чаршијске приче, инсинуације, петља се час у фудбал час у кошарку, а нема ниједан податак колико пара су добили, што ове сезоне, што милион сезона у назад... Па шта је онда твој циљ??! Који је онда разлог доласка у емисију... Да причаш напамет и без конкретних цифара... И при том да се ставиш у исти ранг са неким ко је отворио све папире за јавност и полицију, а ви продали стотине играча, узели десетине милиона, спонзорисани деценијама уназад и опет немате паре... А нико не зна где су! Ми бар знамо ко је и када украо и ту нема двојбе...

Морам да признам да сам се трудио да обејктивно гледам цваки део емисије који сам испратио... И с обзиром на чињенице које сам претходно изнео, наравно да је Човић однео победу у смислу доказивања и показивања података, али је све то поништено јер овај тип емисије и водитељ(ка) управо представљају простор и време за прављење брлога у коме нема победника и побеђеног... Сви су на губитку... Тако да се слажем и око тога да је требало изабрати озбиљнију емисију са озбиљнијим новинаром који ће допринети показивању истине и отварању Пандорине кутије по питању фк и кк партизан... Наша је одавно отворена, можда и на време, тј. у последњем тренутку јер опаравак за сада иде у жељеном правцу... Или не иде... Време ће показати...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
То би и била поента једног озбиљног тв дуела, то да се лопта пребаци у њихово двориште и да се инсистира на објављивању података везаних за пословање ЈСД-а.

Ту тезу ми смо се отворили за јавност и наш проблем јесте велики, али свакоме доступан на увид. Криминологија је на реду, пашће и прве, дај Боже, оптужнице, а ви? Какво је стање код вас? И увијек инсистирати на том питању.

Можда јесмо кренули ка опоравку, али ми се чини да смо помало инертни.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.p..._id=833746

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.p..._id=833695

Да не испадне само да га је свиња насанкао к'о вола. А Човић је могућност сценарија који ми се врзма по глави јуче и најавио. Можда је видевши да за њих више нема пара, свиња решио да све стрпа у исти кош, да покаже народу како су и он и Човић иста стока, те да ови из власти попизде и више стварно спортским клубовима не дају ни ћорав динар. А онда када нема пара, ту се лови у мутном где су они специјалци, бар овде код нас на локалу. Не бих рекао да је он џабе јуче толико причу о фудбалу потенцирао.
Reply
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.ht...pog-Cigana

Дечко заиста има велики проблем.

А свиња управо сада на мечу просипа своју 'професионалну културу'.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply

Тешко оболели , тај вепар дебели  ..
Reply
http://hotsport.rs/2014/04/11/kako-izgle...din-savic/
Reply
Јел ово још овако стоји?
[Image: ni82O0G.jpg]
Reply