Threads: 0
Шеки је нажалост одавно постао курва, која ће 30 сребрњака да лаје како му кажу. Па му је између осталог ''Толе супер даса'', а мртав ладан на новогодишњем коктелу у Звезди изјави како је против Војводине у последњем колу јесењег дела навијао против Звезде. Стално кука како нема пара, а силне паре које је зарадио ако не као играч, а онда као тренер по иностранству, је прокоцкао. Добио је националну пензију од сома евра месечно и то му је мало, а не избија из кладионица и коцкарница.
Уз дужно поштовање према његовим играчким и тренерским заслугама за Звезду, али могао би мало да одјебе од нас.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 17
Треба само нешто разграничити овде. Све те ликове који су били одлични играчи не треба посматрати из угла какви су тренери, директори клуба итд… . У нашем случају, то су две дијаметрално супротне ствари по успешности једног и другог. Као играчи углавном феноменални, а као лидери или тренери сујетни, искомплексирани и необразовани за послове које су радили. Кажем углавном….. Они искључиво требају да одговарају за позиције у клубу које су радили и преко којих су допринели да ситуација буде оваква каква јесте.
Ово ми све говори о следећем. Нека друга будућа Звезда, мора да буде конципирана од образованих и школованих људи у вођењу фирми и компанија, од образоване и искусне струке у вођењу спортских ствари у клубу, од маркетинга који би сачињавали људи искључиво таквог домена итд… . Другим речима, Звезда треба да буде вођена као свака друга успешна компанија сачињена од људи различитих професија и струка…. Све остало је замајавање и играње са именом клуба...
Threads: 3
Лијепо!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 164
Zvezda potpisala ugovore sa 16 omladinaca
Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je prve profesionalne ugovore sa članovima svoje omladinske škole.
Iz generacije 1996. na vernost Crvenoj zvezdi obavezali su se: Žerađanin Željko, Brajović Miloš, Manojlović Filip, Iličić Zlatko, Cvetković Nenad.
Iz generacije 1997. isto su učinili: Arsić Željko, Stupić Vladimir, Bjeličić Ognjen, Jovanović Nikola, Tošić Nemanja.
Iz generacije fudbalera rođenih 1998. godine, prve profesionalne ugovore, potpisali su: Đurić Vasilije, Cvetković Stefan, Panović Milan, Romanić Lazar, Pejović Nikola, Stanković Aleksandar.
U narednih nekoliko dana još nekoliko "klinaca" iz Zvezdine omladinske škole potpisaće profesionalne ugovore sa klubom, a zvanična konferencija i predstavljanje svih novih igrača održaće se 7. marta u Lav Medija centru stadiona Crvene zvezde.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 1
Морам да прекинем свој пост на овој теми, и ако сам рекао да нећу ништа коментарисати до краја сезоне.
Главни разлог томе је да после ко зна колико година:
1) Бар по мени, нема играча у тиму који ми иде на рацку својом појавом и фудбалским "умећем". Јесте Касалица пада као некада Инзаги, али опет има штофа када хоће.
2) Од Жиге и Пантеле нисмо имали овакав пар нападача ко што су Мрђа и Дауда (прем да су Жига и Пантела били бољи)
3) Имамо групу од 15-16 квалитетних играча (када ти Нинковић и Ковачевић улазе са клупе, и ако су обојица били ровити и уморни. У нормалним околностима би почели утакмицу, али опет) .
Сада ће неко рећи "имали смо среће". Па и време је да и нас усере та срећа. Уз то имао је и Напредак среће што није попио бар 2 у првом и још бар два у другом уз она 4 које су вадили из мреже.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Брину ове осцилације у игри.. ми већ у наредна 2-3 кола морамо покушати да направимо већу бодовну предност, обзиром да имамо лакши, а сточари тежи распоред у првом делу полусезоне. У другом делу сезоне имамо гостовања у Пазару, Новом Саду и наравно дерби.
Видим да неће бити ни сигурних бодова код куће, а ни на страни. Свака утакмица представљаће причу за себе.. друго је што су сточари почели да играју храбро, дрско и агресивно, уклопили су тројицу играча из Војводине + ћелава пичка на клупи. У сваком случају очекујем тешку борбу до краја првенства.
Threads: 3
03-09-2014, 11:38 AM
(This post was last modified: 03-09-2014, 12:00 PM by херцеговац.)
Милијаш и даље неупотребљив, али је и играч који једним шутем ријешава текму.
За сада нема конкурента који би ме више нервирао. С тим да имам кошмаре да би Сејо могао да остане и по завршетку сезоне...
Џони показао више предузимљивости од њега.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Izvor:SC
Ifeani Onjilo neće dočekati pravu šansu u Crvenoj zvezdi koja mu je dozvolila da promeni klub.
Nigerijac je, prema pisanju Sporta, otišao na probu u jedan norveški prvoligaški klub i ukoliko bude zadovoljio mogao bi da potpiše ugovor. Ime kluba je za sada nepoznato, baš kao i visina obeštećenja na koju bi crveno-beli mogli da računaju ukoliko dođe do transfera.
Zvezda je za Onjila ne tako davno platila Javoru oko 400.000 evra plus procenat od sledeće prodaje pa se može reći da bi na "Marakani" bili prezadovoljni ukoliko bi povratili makar polovinu, kako se ispostavilo, bačenog novca.
Будале, уместо да смо га гурнули да игра сваку утакмицу од 75-ог минута, чим направимо разлику од 2-3 гола, испада овако.
Threads: 1
Иначе ми је база у Норвешкој тако да тамо познајем фудбалске прилике. Ако оде у Норвешку, у било који клуб, тамо ће да добије мир и све остало, а тај клуб ће га за 2-3 године продати за 2-3 мил. еура. Тако да ови наши морају да уграде клаузулу од 20-30 посто од следеће продаје!!!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Тешка, али очекивана победа против Крагујевчана. Гол је висио у ваздуху, било је само питање времена кад ће бити дат, ал како је време одмицало нервоза је расла. После датог гола, грчевито смо бранили и с 100% снаге, жеље и борбености, то је Звезда коју желим да видим.
Све ми се нешто чини, у случају нерешеног (неповољног) резултата у следећим утакмицама, мораћемо да трпимо овог музиканта на клупи. Убацио Печника на десног бека јбт.
|