Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Рутинска победа против дугогодишњег евролигаша. Који у својим редовима има два НБА играча Кинзија и Павловића, као и једног од тренутно најбољих европских кошаркаша, Богдана Богдановића.
Иако су добили спонзорство НИС-а и МТС-а, успели смо други пут у сезони да их бијемо, иако смо ослабљени одласком Шилба.
Да доведемо замену за Шилба, уз повратак Митровића, биће то далеко озбиљније.
Reply
Ову утакмицу је пре свега добио Радоња са одлично постављеном игром. Богдановићу није дао да дише од почетка а наши кошаркаши су га једноставно гушили целу утакмицу лежећи му на кичми.
Даље, знало се да је дебели био свестан да смо много јачи на центарској позицији. Они су очекивали да нам све иде преко центара а Радоња намерно исфорсирао Ђенку и Јаку да иду што више на продоре, дакле тотално неочекивано.
Рашко колико год је био оспораван, одмах је успоставио ред испод коша као и ауторитет тако да ту није реално могло да му се парира.
А да се ја питам, Бобија би послао у теретану под хитно и не би му дао данима да излази из ње...

Одлично спремљена утакмица и штета што није на тај начин приступио припреми утакмице са Нижњим.
Само полако и мудро као што сам већ рекао и појачање под хитно!

А видим да су Ђенка и Јака велике циганштуре Wink
Reply
Добисмо ево Мегу са само 12 поена разлике, што када се узме у обзир наш буџет је премало. Онај Рашко је био најкориснији што је чиста глупост. Морам да поменем и оног балвана Лазића који је само одиграо утакмицу живота. Блажич даје само 5 троји из 6 пкушаја што је стварно скандалозан проценат. Нелсон, Драгићевић и Ђенка су били катастрофа када се узме у обзир колико су времена провели на терену. Да не причам о Раденовићу, који је толико слаб играч да ни у игру није улазио.
Марјановић под хитно мора у теретану да набије 5 до 10кг да ојача и да га колена још више јебу.
Радоњу нећу ни да спомињем док не постане тренер!

Укупно смо на првој позицији, али требали би бити на "нултој", јер колико ја знам 0 је први број па онда 1,2,3 итд.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Reply
Мени је Радоња и даље несхватљив као тренер. Почетак треће четвртине, па све до 2-3 минута пред крај исте, у постави држи тројицу бекова плус центра плус једно једино ниско крило које имамо - Симоновића. А Мега тад има или Варду и Новицу, или Новицу и Јокића, који су велики и тешки играчи за чување. Наравно Симоновић је тад лоше одиграо одбрану, а на клупи нам седе Тадија и Тејић, о Раденовићу да не причам. Срећом Мега није преокренула резултат.. Тадија увек треба да игра од почетка.. ТАДИЈА КАПИТЕН!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Свиња дебела, погана - лажљива !  >Sad
Reply
А шта је свиња слагала? Можда лаже, можда не, али не видим никакве доказе.

Овде Човић као искусан политичар спинује.
Наводи новац од града Београда, по ком јесу добили више пара. Да ли тога има у правилнику неком или нема, то не знам, али они су тај новац заслужили, као редовни учесници ЕЛ, учесници Ф4, најтрофејнији кошаркашки клуб на овим просторима последњих година. Све у свему није превелика цифра.

Државни новац није само онај који даје град, већ и државна предузећа, па на неки начин и приватна предузећа која за неку контрауслугу политичарима улажу у клуб.
Кад се изнесу такви подаци онда можемо да дискутујемо, ово је неозбиљно.
Reply
Реч једног хохштаплера против речи другог хохштаплера. А медији, међу које дефинитивно спада и извор овог снимка, једва чекају овакве запаљиве изјаве за рад личне промоције. Е управо због фаворизовања оваквих изјава клупских функционера је спортско ривалство прерасло у мржњу због које је све отишло предалеко. Пре 30 година су се Цигани и Гробари тукли на руке, па после заједно умели да седну у драгстор на пиво, а данас се у истим ситуацијама комотно ваде прангије. Управо због тога ће свако нормалан свом детету пре купити дрес Челзија или Реала него ли дрес домаћег клуба за који навија јер брине за безбедност свог детета. Када сте последњи пут видели дете у Звездином дресу у граду а да није у питању дан утакмице?
Reply
Елем, стигло је и последње појачање за ову сезону. Реч је о Украјинцу Липовију (22), покрива позиције од 1 до 3.
http://mondo.rs/a668462/Sport/Kosarka/Ob...azica.html

Последњих пар дана су се помињала звучна имена, међутим ништа од тога се није реализовало. То нам је, што нам је, имамо играча више у ротацији. Видећемо како ће да се покаже.
Reply
Помињала су се звучнија имена, међутим колико контам, нису хтели пред крај сезоне да се расипају са парама. Можда су због тога и изостала звучнија имена. Као што Звездаш рече, играч више у ротацији, у сваком случају плус. Гледајући неке снимке са његових утакмица видим да је добар атлета и да има добар преглед игре, као и асистенцију. Надам се да ће се брзо уклопити у игру. У сваком случају, добродошао!
Jeдна је Србија!
Reply
Знате како, колико пара, толико и музике. Нас бије глас да смо скуп тим, да се разбацујемо, а уствари нисмо ништа посебно. Нисмо могли да се бацамо у трошкове са Шилбом па смо раскинули уговор. Плате у Звезди нису редовне, а то је странцима битно. Тако да смо довели ову јефтину "избеглицу" који ће до краја сезоне примити 35 хиљада долара, илити око 8 хиљада месечно. А да ли ће дотични успети да допринесе нашој причи и да заустави Бертанса кад се буде ломило, то ћемо тек да видимо.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)