Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
[Image: 179795028484716167224044.jpg]

Big Grin
Reply
[Image: 1959369_10152053974678445_1369511062_n.jpg]
Reply
Прича се и да су земље попут Индије и Пакистана заједно и сложно стале у одбрану титуле...
Reply
ИЗЈАВА ГОДИНЕ:

Анђус: Знам ја Кимија Радисављевића, знам му и оца.

Жива: СЈАЈАН ИГРАЧ!!!

Нема даље!  Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Било је невероватних лапсуса и бисера синоћ у емисији. Има и неколико одломака на јутјубу које заиста треба погледати....
Reply
Плач!  Big Grin Big Grin Big Grin

http://www.njuz.net/u-planu-prosirivanje...-maksimuma
Кокеза лопове !!!
Reply
Хоћу да узмем Форда Фокуса 1.8 тдци или Форда Фиесту 1.4 тдци, наравно кинта ограничена, па ме интересује да ли је неко имао искуства са њима и како су се показали?

Ово што сам гледао по плацевима све 130 000 или 16 000 километара, а реално 260 000 или 300 000.

Сваки савјет у погледу неке друге типе је добродошао. Прије свега тражим економично и да мало троши.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Куповина аута у Србији је као што знаш, лутрија. Не знаш шта ће реално да ти западне.

Километражу готово сви враћају, и ручно и компјутерски. У Немачкој су почели то да раде, али су казне заиста огромне тамо, и боље је купити из прве руке од првог власника, па имаш у листи које је све болести прележао. Тако сам ја јурио кола по Немачкој, а имам и другара који зна мајсторе тамо, који га прегледа пре куповине

Ако можеш да нађеш стварно првог власника у Србији, одна је пун погодак.. буразер је имао фокуса, али су га продали кумовима (сигурица), стар је био највише 4-5 година. Шта те конкретно занима?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Гледао Минхен, али Њемачку су преузели или полако преузимају Турци. Обојени и праве срања сређивања километраже и уваљивања кршева.

Интересује ме да ли је имао проблема са замајцем - ако је прешао 150 000, како су дизне издржавале ово смеће од дизела што се точи на нашим пумпама и уопште колико је био задовољан аутом?

И ти си га возио,
какав ти је генерално осјећај?

Не могу да се уживим за оно мало што пробам ауто на плацу.

Први власник је премија.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Колико је старо ауто које меркаш?

Нисам возио ауто, јер се водио на буразерову фирму, али га је возио од првог дана, па зна шта је све мењао од делова. Питаћу кума подробније па ћу ти јавити, чини ми се да је бензинац.

Мада, сада и цена дизела скаче само тако, а пре је био много јефтинији од безоловног.

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)