Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Можда није права тема, али кад смо се већ дотакли... Они ће још и да се жале за њихову казну која је само два пута већа од наше... Две утакмице и милионче... Пре свега, не треба ликовати, свашта нешто слично може и нама да се деси на неком гостовању, али... Велико АЛИ! Сви знају зашто се већ годинама пред дерби скидају столице са југа... Неко време уназад се и не постављају... Није њима први пут да пале југ на Маракани... Ово је већ постало традиционално и дешава се уназад 5-6 година... Понекад направе изузетак... Само би волео да ми ти велики навијачи, опасни хулигани, гробари, објасне шта су им и колико столице криве? Јел то њихов максимум? Само столице и бетонске степенице могу да пале заставицама које им је гле чуда купио ФК? То је врхунац снаге њихове групе? Јадно и бедно ако је тако... Многи ће рећи да су они дефинитивно дотакли дно, али не... На једној другој теми брат Пијанац је једним цитатом објаснио неке ствари... Они не бирају средства како би остварили циљ... То су они и такви су од кад постоје...

Брука је што и наш клуб испашта у целој овој причи, а на нама је да покажемо својим понашањем да смо далеко изнад паљења столица и стадиона и да снагу своје групе докаујемо на начин на који се показује међу правим навијачима...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
http://www.mojacrvenazvezda.net/78406/20...za-krnetu/

Јел се сећа неко Дејана Пешића? Плавокосог момка, који је 1997. године дошао из нишког Радничког као најталентованији домаћи голман у генерацији Дејана Станковића. Грејао је клупу Јеврићу, па Коцићу, па мало трибине, па је и Шмуци добио шансу пре њега и онда се његово фудбалско име угасило. У Звезди је за 5 година одиграо 0 такмичарских утакмица.

Е тако ће и са малим Рајковићем.
(11-20-2013, 03:58 PM)Пијанац link Wrote:http://www.mojacrvenazvezda.net/78406/20...za-krnetu/

Јел се сећа неко Дејана Пешића? Плавокосог момка, који је 1997. године дошао из нишког Радничког као најталентованији домаћи голман у генерацији Дејана Станковића. Грејао је клупу Јеврићу, па Коцићу, па мало трибине, па је и Шмуци добио шансу пре њега и онда се његово фудбалско име угасило. У Звезди је за 5 година одиграо 0 такмичарских утакмица.

Е тако ће и са малим Рајковићем.

Сећам се Пешића. Ортак из краја (иначе из УБ), је носио његов жути дрес Каппа са ПИЛС рекламом. Памтио сам га по том дресу, не по играма.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
http://www.kurir-info.rs/apsurd-u-zvezdi...ak-1100059

Постали смо клуб за спрдњу изгледа. Како неко може да игра, кад већ нема више уговор? Ко нема важећи уговор, нема ни право да игра.

Мада, такве ретке врсте као Комарац, брзо изумиру... и њихов таленат. Не бринем се ја, леву страну чува брадати Џони Smile
1 Црвена звезда 13 8 2 3 26 13 26

Први смо на табели после 400 и нешто дана, ову ноћ бар, а надамо се и наредних ноћи  ;D

Победа у дербију, па потврда те победе на Врачару против Рада и вечерас победа против Слободе. Било би добро наставити тај низ. Предстоји нам гостовање на Карабурми.
Уздамо се у луцидност и пргавост Стефана Бабовића, нашег несуђеног играча и такође Џајиног незваничног зета..  Big Grin ако заблиста данас, први смо и даље! Smile
Ја не знам докле ће ово више да се ради, ова брука и срамота!
Овај лоповлук се ради и гради из године у годину и нико сем нас ништа не предузима по том питању. Или стоки одузети бодове јер да им се нормално судило сад би имали 3 до 4 бода мање од нас, или иступити из лиге истог момента!
Кад већ спомињете голмане... Јел се то мени само учинило да један о такође великих голманских талената, Звездино дете, брани за младу репрезентацију - Дмитровић ?! А тек тако смо га се одрекли...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
[Image: sp-maksimovic.jpg]

Да се захвалимо дотичној персони која их је све избрусила у дијаманте
Ово данас како отвориш неку страницу падају информације...

Вешовић тражи раскид уговора,

Мао краљ нокаутиран,

а добили смо и ново 'приопћење' за јавност:

http://www.zurnal.rs/2013/11/25/novo-sao...index.html .
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)