10-23-2013, 10:02 PM
(10-23-2013, 06:15 PM)KizaLion link Wrote: [quote author=петарда link=topic=3673.msg105640#msg105640 date=1382059639]
Све што се дешава у Србији ме гадно забрињава и нервира. Из дана у дан, нас гурају све дубље и дубље, а народ нам спава...
Кап, која и даље није прелила чашу овом напаћеном српском народу, је "лепо окићени" Београд са шаховницама.
Скоро сам пре неколико дана чуо причу од другара који је иначе био члан групе "Бечлије", дакле тврда кора наших од преко. Ово са заставама је ништа у односу на оно што се стварно десило у БГ.
Наиме, прошлог лета на базену "25.мај" купало се 5-оро младих Хрвата. Оно што је боло у очи да је један на сиси имао истетовирану шаховницу, а изнад тога крст. На првом пољу шаховнице-бела боја. Дакле НДХ грб. Млади Усташа купа се насред БГ-а без икаквог страха.
Остали купачи вероватно ил педери ил пичке. Међутим ортак налетео на нека два старија лика који нису мачији кашаљ на базену а знају се из краја и та тројица кренула ка тој петорици и спремни на фајт и шта буде креће прича... и Пичка усташа ћути и облачи мајицу.
Није било фајта, изблејали су још 2 сата и отишли. Било ми криво што рече ортак да је заборавио тел. гајби а иначе да је звао појачање нпр. неке другаре или Хероје, ил мене ил нпр. Херцеговца

Фасциниран сам овима одакле им муда. А да је обратно било рецимо на загребачком Јаруну, не смем помислит шта би било. Њихови би то представили као несрећан случај, а наши одмах затвор 2-3 године уз ширење расне и верске мржње, курац палац.. зато нас и газе политичари. Политичаре ми треба да газимо на сваком кораку.
[/quote]
Негдје двијехиљадите, плус минус, Кандићка довела логораше муслимане и хрвате, ту било и два Србина који су били затворени или у Силосу или у околини, углавном из Челебића су. Као фора плачемо и миримо се и срање и пресеравање...
Рекох,
у Београд долазе дај да видимо шта и како. Сила и неко прекидање не долази у обзир, него културно. они довукли неке силне НВО.
Нас двавдесетак ушло и почиње пројекција филма ко зна којег, у главном кажу 'неутралан', а негдје на средини приказују како су наши чистили Бијељину и уз мртве турке креће Ко то каже ко то лаже, инструментал у опет наводим 'неутралном'филму.
Пошто смо били расути по сали то спонтано креће аплауз у ритму пијесме. Београд је увијек имао шмек и овдије га је показао.
До мене сједио неки матори педер и пита из које смо НВО (то док још није почела пројекција), ја му рекох да смо из ХОС-а, главног стана, а да су момци и дијевојке из подмлатка. Ух, када му се заледи фаца.
Проблем није Београд, него јајаре комунистичке из УДБ-е које разбијају сваку позитивну енергију у народу или је каналишу у празно да се расплине. На тај нам начин пропадају генерације.
Србију још зомбира комунистичка служба. Њима је у сржи интернационализам било комунистички било овај жути сада оличен у мондијализму.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!