Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
Ова сезона мало подсећа на сезону кад је Обилић узео титулу, када смо пратили све што је урадио Партизан. Кад је нпр. Обилић играо неку нерешену с сточарима, нама је то било врх. Као, гробари све мање бодова освајају. Можемо ми и гробари да се неосвајамо бодова, а Воша неумитно гази ка првом месту. Тако да, данас хоћу сва три бода, ништа ме друго не интересује. Ако се то не деси, сигуран сам да ће Воша узети титулу, кад буду следеће године славили стогодишњицу
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Воша = ноша била и остаће.Какве титуле какви бакрачи тамо има да буде распродаја на крају сезоне.
Reply
Moгуће, у случају да Фирмашима не успе ова акција око довођења Мирослава Мајкла Ђорђевића:

Услед неспособности одговорних људи да пронађу адекватно решење, као и интереса одређених лобија да се заустави озбиљна реорганизација клуба у коме ће се транспарентност поставити као основни постулат пословања,радна група овлашћена од стране чланова скупштине је преузела одговорност за клуб у жељи да се нађе дугорочно решење. Пре нешто више од 2 недеље је остварен контакт, у ком је једног члана скупштине контактирао један познати бивши фудбалер Војводине и дао му предлог. Наиме, српски бизнисмен из Америке је спреман да уложи своја средства и да у договору са скупштином преузме вођење клуба. Његово име је Мирослав Мајкл Ђорђевић и један је од најистакнутијих чланова српске дијаспоре у Америци. Љубав према Војводини му је пренео његов отац, иначе бивши официр у Краљевој гарди, који је иако београђанин, заволео Војводину још у периоду пре Другог светског рата и често био редован на Карађорђу у том периоду. Сам господин Ђорђевић је наставио да се интересује за игре Војводине и у Америци и када год је био у посети у Србији, искористио је прилику да посети стадион. У наредних пар дана би требало да допутује у Нови Сад и онда ће бити одржана скупштина на коме ће се верификовати нови председник и нове структуре руковођења клубом.

Са Фирминог сајта
Reply
http://www.zurnal.rs/2013/11/05/marko-ni...index.html

Кизо, овај твој оде у комшилук! Сад ћеш сопствена муда да поједеш што не изгубисмо дерби! Big Grin
Reply
Где баш Марета  ;D Могли су да узму Ђолета Томића или Дарка Тешовића, неког ко зна лопте, а не ко овај наш музичар, зна гитару и ништа више.  :Smile
Reply
Quote:Pitanje nasilja na tribinama i izvan njega u sredu je na sednici Odobra za odbranu i unutrašnje poslove pokrenuo poslanik Milovan Drecun (SNS) koji je navijačke grupe uporedio sa „paravojnim kriminalnim formacijama“.

- Ne smemo zatvarati oči pred tim problemom, već to pitanje moramo rešiti. Sukobi su unapred planirani i postoje najave - da će „biti krvi“ i na utakmici Rad - Crvena zvezda u nedelju - rekao je Drecun.

Рече човјек који је зарад посланичког мандата пљунуо на све оно што је до тада причао и радио. Пљунуо на оне борце који су бранили КиМ и које је снимао и о којима је причао!

Сада сви да му вратимо књиге!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Ја се трудим свих ових дана да све новинске натписе и иступе појединаца на ову тему кулирам. Верујем да ће све лећи на своје кад се мало испразне. Има више разлога зашто се толико све што се десило на Маракани превише потенцира.

Прво, некад се данима после дербија писало о величанственој фудбалској утакмици, а сада нам за 90 минута фудбалери два клуба нису пружили готово ништа. Иако је пружено мало, сматрам да није у реду да се у страну склања чињеница да је Звезда потпуно заслужено победила. На овај начин, на медијску буку, једноставно није могуће спречити насиље на спортским манифестацијама. Баш обратно, када се превише о томе пише и прича, на тај начин се то индеректно и фаворизује. Дакле, боље да су све те странице и речи утрошили на похвале Звездиној победи.

Друго, једноставно навијачи су погодни и увек ће бити погодни да се причом о њима склоне очи са других битнијих друштвених проблема. То је једноставно грба која нам је наметнута, коју стално носимо и треба да се трудимо да нам тај терет буде што лакши. Нисмо ми то изабрали, али је тако. Зато предлажем кулирање оваквих ствари.

Што се евентуалне казне тиче, ако ли подједнако казне и Звезду и Партизан, то је директан позив гостујућим навијачима свуда по Србији да праве нереде.
Reply
(11-06-2013, 10:29 PM)Пијанац link Wrote:Друго, једноставно навијачи су погодни и увек ће бити погодни да се причом о њима склоне очи са других битнијих друштвених проблема. То је једноставно грба која нам је наметнута, коју стално носимо и треба да се трудимо да нам тај терет буде што лакши. Нисмо ми то изабрали, али је тако. Зато предлажем кулирање оваквих ствари.

А када је мало јача фрка у држави и друштву, онда поред увек актуелних навијача ваља извадити из нафталина и неке од старих дежурних криваца....

http://www.mondo.rs/a631472/Info/Drustvo...zivot.html
Reply
http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti..._id=774984

Капа до пода великом господину и истинској спортској величини, Влади Вујасу! Да је више такве господе као што су Вујас и Деки Савић, као што су функционери оба клуба у одбојци, био би здравији ривалитет и генерално би било боље српском спорту. Није ни чудо што ватерполо и одбојка одскачу од других спортова на репрезентативном плану.
Reply
NAVIJAČI PARTIZANA PET PUTA ZAGRIŽENIJI

Kako bi uporedio privrženost navijača večitih rivala prema svojim klubovima?
"Partizan je specifičan klub i nezgodan protivnik i na terenu i van njega. Navijači crno-belih važe za najvatrenije u zemlji samo zato što su dugo trpeli kompleks Crvene zvezde. U tom kompleksu išli su do fanatizma. Znači, to je bila fama o 5.000 čiraša koji se bore za opstanak 80-ih godina, kada su bili 15. na tabeli. Jedne sezone samo za bod nisu ispali iz lige. To su navijači iz vojnih struktura i iz prigradskih naselja Beograda i oni su na ovu dominaciju čekali 50 godina. Svaki navijač Partizana, bilo da je sudija, fudbalski ili politički funkcioner, pet puta je zagriženiji od pristalica Zvezde iz pomenutih branši. U Zvezdi to nisu prepoznali na vreme".

http://www.mozzartsport.com/vesti/kad-je...e-ih-ubije

Шта год ко мислио о дотичном, овде је рекао истину. И овоме сам ја већ писао на овом форуму. Док целокупно Звездаштво нема промила шансе да договори било какав консензус, по било ком питању, они су радили посао. Док се ми развлачимо међусобно по питању 75 различитих тема, они једино у чему су уједињени је да им клуб буде добар и да се на том путу наш саплете колико год је то могуће више. Управо тај Анђус је пример Звездаша кога је и сам описао. Довољно је само упоредити рад њега и његовог колеге Тегелтије.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)