Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кошарка петак, Дерби субота
У 2 дана очекују нас 2 веома битне утакмице. Наишао је период где буквално немамо предаха. Највећу победу смо остварили у уторак као група, где смо као добровољни даваоци крви оборили рекорд по броју датих јединица! Након тога куп и загревање за предстојећа 2 меча.

Прво петак и кошарка против зелених зечева. Меч почиње у 20:30, карте су плануле за сат времена и не сумњам да се спрема пакао у Пиониру. Без обзира на резултат меча, треба да покидамо грла, против мрских нам противника. Неће бити 9000 правих навијача као што је био случај у Арени, али је простор довољно скучен да се изврши невероватан притисак. Зна се ко су они у спортском смислу и много би нам значила победа. Међутим, иако је не буде, не треба посустајати. ПАО, ПАО, ПАО АГАМИСУ

Субота и дерби. Утакмица је у 18 часова на нашем стадиону. Посебна позивница за овакве ствари не треба, али оно што је битно, јесте да сви уђемо на време и заузмемо своје место на северу, како се не би дешавале ствари да се вадимо на позере и рибе који заузимају места. Сви знамо каква је ситација у клубу, како стојимо на табели, како играмо итд...Али ако се победи у дербију, ето нас опет на -1 (мада смо одавно требали бити у плусу). Прижељкујем победу, било какву. Нека буде у 90. минуту из пенала, где нам је играч оборен иван шеснаестерца, а пеналу претходио офсајд од 2 метра и нек га да Крнета голману кроз руке  ;D

СВИ У ПИОНИР, СВИ НА МАРАКАНУ!
Jeдна је Србија!
Reply
Кошарка...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...natinaikos
Reply
cz pao 100h00m17s 00h13m11s

Oчекује се још један видео, такође од 12 минута
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Јеботе нека остану кући и уз кокице гледају утакмицу,да не стоје за џабе буквално.Навијање када се узме у обзир да смо водили od 20минута утакмице,испод стандарда благо речено.
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...n_derbi145

У току вечери се очекује још...
Reply
cz pao 300h00m02s 00h05m19s
Reply
[Image: delije09.jpg]
[Image: delije11.jpg]

Ускоро још један клип са баскета, слике од трећег фотографа, а сутра преподне 2 клипа фудбала. Хвала на пажњи и лаку ноћ.  Wink
Reply

Убрзо и фудбалски клипови
Reply
Zvezda - Partizan, 145.derbi sa zapada bakljada + gol!!!!
Reply
ОДЛИЧАН ВИДЕО СНИМАК!
Jeдна је Србија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)