Threads: 44
Рука руци нисмо Турци ;D Арапи, Руси, помоћ државе, Вучић, Човић бла бла бла
Стварно све је унапред оркестрирано и припремљено. Како су почеле приче око одузимања стадиона ЈСД-у одмах су и председник и потредседник, свиња,навијачи сви се успротивили. Док код нас кад год се нешто деси, последњи стуб остајемо ми у трибинама, док код чланова управе имаш неке за неке против. Па да навијачи нису устали те 2008. ако се добро сећам, одавно би Мишко или неко сличан водио коло данас на Маракани. А и тада, када је велики број звездаша, угледних личности, бивших асова и навијача стао у одбрану Звезде, опет је било превирања и струја, како неки раде из користи, а неки из љубави. Па сећате се само односа Бингулац-Лукић око избора за место председника. Као што Пијанац рече, код њих тога нема, јер све противнике лако одбијају заједно (типа Саво Милошевић за место председника), а у медијима и народу се ствара слика јединства. Тале се једни са другима, навијачи са управом, управа са политичарима и успоставили су систем који доноси резултате. Сада кад су мало проваљени, не бирају средства да се оправдају, па они који су се до јуче пљували сада долазе једни другима на рођендане и прославе. А код нас влада невиђено нејединство и то сви знају и јавно се о томе пише, штавише, играчи и управа "ратују" саопштењима преко медија. И све то раде људи који су у истом клубу. Само повуците паралелу и резултати су јасни. И може се свињи да прозива, обавија се динамитом, плаче за буџетом и авио превозницима, јер му се може и тако је навикао!
Jeдна је Србија!
Threads: 164
Фали још само "фрактура руке" Кокеза, и остала камарила
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 38
Упоредите свињин строг и Џајин тугаљив израз лица и све ће вам бити јасно.
И док се они за своје боре, наши саде печурке на стадиону и зову новинаре да сликају, да једни друге докрајче пред Скупштину.
Да ли неко верује да су новинари случајно у необавезној шетњи атлетском стазом запазили и снимили печурке у срцу казненог простора?
Threads: 0
Ако су тартуфи у питању, могли бисмо добро да зарадимо, много више него продајом оних наших ткз. фудбалера ;D
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 1
Пијанац,брате опет у центар,данас сам видео наслов и заиста нисам хтео да коментаришем то око печурака јел није вредно помена.Ипак мене занима више ко то близак Звезди буши Звезду и пушта оваке свињарије у јавност?Ово је јако озбиљно,понашамо се ка протични бојлер,све што уђе,мало се загреје и изађе.Као да се ово све ради намерено,а 99% сам убеђен да се ради.Мора по мени јасно да се каже ко и шта?Мислим да је ова успешна мобилизације мала маца у осносу на праву мобилизацију која нам је преко потребна и свим и апсолутно свим сегментима.
Threads: 38
(10-23-2013, 03:36 PM)100%anti crnobeli link Wrote:Ако су тартуфи у питању, могли бисмо добро да зарадимо, много више него продајом оних наших ткз. фудбалера ;D
Нису!  Тартуфи расту испод земље, углавном у пустињским пределима.
На маракани све неки шампони, па шампињони... кад ћемо ми бити ШАМПИОНИ? Сутра да одем на пијацу Бајлони да купим свеже шампињоне да пошаљем Кокези да има шта да једе, а Весићу обрати и послати наравно лудару! ;D заштитни знак групе Изабраних ;D
Threads: 29
Добро бре људи који је па вама.
Била је данас нека манифестација на Маракани, нешто у вези деце. Неко видео печурке и усликао, јака ствар.
Ништа чудно да тако нешто никне на подлози која се редовно залива. Могле су птице било које друго семе да баце и да крене да расте. Кад се пред утакмице коси трава, све се то уклони.
Није поента у томе. Поента је што је то намерно урађено и пуштено у медије, само да би се спрдали са клубом. Да се то могло десити пре 30 година, могло је. А и тада, ником није пало на памет да ово ради. Шта је следеће из СНС кухиње, да ми је знати.
Threads: 29
Поента је што су се људи примили на глупост. Видим на неким местима се провлаче приче како због овог неодржавања терена треба неко да добије и отказ.
Лик са Б92 је присуствовао тој манифестацији, сликао, окачио на твитер и то се рашитило. Направљен је слон од комарца.
|