Threads: 2
И коме највише прија ово што се дешава у нашем клубу? Лоповчини Толету коме другом >
http://www.mozzartsport.com/vesti/tole-o...a-se-pitam
У наредних 2 недеље да се доведе у ред управа,да се договоре напокон ко ће шта да ради и за шта да буде задужен.Да се ДОВЕДЕ ТРЕНЕР који ће да подигне екипу пре свега психички и одржимо корак до краја јесењег дела са осталима,ако је могуће и да их претекнемо!
И ОД ПРВЕ НАРЕДНЕ УТАКМИЦЕ ДА БУДЕМО ФОКУСИРАНИ СВИ ЗАЈЕДНО КАКО ДА БОДРИМО ЗВЕЗДУ,то је под један и под два ДА ТЕРАМО ЛОПОВЧИНУ,да ни не помишља на останак у Српском фудбалу!
А онда кад главоња оде,и будемо јесењи прваци,да нам се врати на пролеће Лазовић,да направимо чистку у првом тиму(ту мислим пре свега на ове прекобројне) и да се доведе барем ЈЕДАН ШРОПЕР ДОСТОЈАН ЗВЕЗДЕ! И онда Звездино пролеће којег толико чекамо!
Threads: 38
Ја имам бољи предлог! Да сачекамо још мало, само да нам газда Кокеза стави катанаћо на клуб, па онда на миру да се посветимо терању Толета.
Јеби га, не мож' на 300 фронтова истовремено!
Threads: 3
Чиме је заслужио овај Сивић да се помиње као тренер клуба?
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.ht...lazi-Sivic
Да се подсјетимо шта су Бугари урадили:
Наравно,
није човјек крив - крива је управа.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 0
(10-09-2013, 06:25 PM)Гале Делија link Wrote:И коме највише прија ово што се дешава у нашем клубу? Лоповчини Толету коме другом >
http://www.mozzartsport.com/vesti/tole-o...a-se-pitam "Пре месец дана сам најавио одлазак у децембру." Али он се пита и од њега зависи... ТОЛЕ СЕ ВЕЗУЈЕ ЗА РОГОВЕ, А ЧОВЕК ЗА РЕЧ!
По свему судећи, он ће да презими на месту пре'шједника ФСС-а, а сигурно је да ће му Николић дићи бисту на Теразијама и уручити орден, после овога:"Омладинци су освојили злато у Литванији, Говерадица и Марић су били на завршницама ЕП-а, а надам се да ће се и млада селекција Банета Николића (сина председника државе Томислава) пласирати на ЕП. За будућност српског фудбала не би требало бринути."
Није искључено ни да му опрости 1961. и прогласи га за легенду српског фудбала...
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Threads: 83
Јбт, страшно шта нам ради метузалем, "први српски хулиган"... Велики је проблем што смо расути на сто фронтова и што са свих страна ветар дува а ми никако да закрпимо све те рупе... Стога немамо избор, морамо да се боримо на свим фронтовима, те и лоповчину и горбара српског фудбала да терамо до краја... Не сме да се стане ни на том пољу, шта год да се дешава у нашој кући!
Војник_севера: Брате, хвала на указаном поверењу
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Видим да сарказам нико не капира, па ћу рећи отворено, без увијања. Добар део Звездиних навијача, међу којима спада и моја маленкост, полако хвата летаргија, јер не виде више никакав излаз из овог пакла шта год да се деси (остане статус кво, промени се цела Управа или поједници, приватизација, банкрот...). У таквој ситуацији, спомињати Толета је најблаже речено дрско и пљување у лице људима који се тако осећају. Морам да питам. Ако не дај Боже стварно једног дана дође до тог катанца, хоће ли вас гристи савест што сте годинама уместо да сте се борили за свој клуб, ви сте се борили са ветрењачама и Толетом? Будите искрени према себи, на првом месту, па одговорите!
Threads: 83
Ja сам те одлично разумео, и зато мој претходни упис и иде у правцу објашњења целе ситуације... Нису то ветрењаче, није то узалудна борба... Додуше, морам бити искрен па да кажем да су се они толико укоренили у српски фудбал (лопови и гробарски полтрони), да понекад и помислим да је све узалуд, поготово после последњих наступа волета... Али, таман и кад крене нешто да се дешава позитивно по нас, ту су они да нас закоче, подметну клипове итд... Немамо избор, нити могућност да се бавимо само својим двориштем... Можда кад би га само ми заговнавали, али нам пребацују и говна из туђих дворишта, стога морамо и та туђа дворишта да "посећујемо"...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 164
РСФ, ево везано за Монику Белучи, не што сам нашао те коментаре на фејсу (па су избрисани са званичне фејс стране ФК ЦЗ), али има и на Оази, а аутор је Анђелооо
"Некако неприметно од стране навијача и шире јавности протекла је јучерашња утакмица , за мене и по мени сраман догађај у Врбасу .
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/izve...A1%29.html
Наиме у недељу 13. октобра у Врбасу су заказани локални избори , који су осим тога мерило за многе друге ствари , почев од тренутног рејтинга странака па до опипавања пулса за евентуалне ванредне изборе у Војводини .
Наиме у Врбас су се сјатили , као никада пре тога , сви лидери политичких странака Србије са својим свитама , плаћеним бусевима са симпатизерима и наравно лажним обећањима .
Све ово пишем из разлога што је по први пут у историји Србије један фудбалски клуб узео учешће у предизборној кампањи .
Нигде то није јавно речено , али свакоме је све јасно , нарочито грађанима Врбаса .
Звезда игра пријатељске утакмице са мањим клубовима када жели да увелича њихове годишњице оснивања и сличне манифестације , а ово је преседан у досадашњој историји клуба и Србије .
Какав нам је клуб , такви су и избори , локални .
http://www.kurir-info.rs/vucic-na-zavrsn...ak-1025329
Мада мислим да би ово било прикладније за тему Корак Уназад ..."
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 2
Ја не могу чудом да се начудим шта се нама дешава. Постали смо као вашарска мечка да нас водају по вашарима и осталим "манифестацијама". Зар нема нико нормалан у тој комисији, управи, савезу, унији да стане и каже: "Ало мајмуни, орангутани, неандерталци шта то радите?"
Ко нас клео дангубио није !!!
Кокеза лопове !!!
Клуб јесте послужио као полигон за политичку кампању, а то никада у својој историји није био.
РСФ, ниси у праву. Код нас нема да се дешава ништа позитивно. Нема тога да ми дигнемо главу кад кад из блата, а да је неко ногом врати назад. Већ 10 година ми сами сваким даном тонемо све дубље и дубље у блато и муљ.
И истерао бих ово до краја, а волео бих да одговоре сви којима је Толе ових дана занимљивији од борбе за клуб. Не треба ми филозофирање као одговор. Хоћу прост ДА/НЕ одговор.
Ако кућа изгори, да ли ће вас гристи савест што сте се у дворишту свађали са комшијом око 10 сантима међе док је унутра буктао пламен?
|