Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosa...ic-u-gipsu

Ево онога чега сам се плашио. Понавља се сценарио као прошле године. само да повреда није озбиљније природе. И треба нам још један центар подхитно!
Jeдна је Србија!
Reply
+ 20 против Игокее у Лакташима.

Иначе Боби Марјановић је био један од најбољих. Њихови играчи су се одбијали од њега што је било комично гледати.
Поново причам, полако са исхитреним судовима. Много ће баскета још ту да се игра....

И пуна ми је кита оног Додика који је самоуверено пре утакмице причао да ће да нас добију а после утакмице није нашао за сходно да поново изађе пред камере...
Reply
Пичка гробарска...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Поход на Арену
Делије, полако нам долази на ред утакмица где и наш кошаркашки клуб и ми као навијачи полажемо велики испит. Клуб након 15 година поново игра Евролигу а ми имамо изазов који се зове Арена!

18 900 посетилаца прима хала у којој никада нисмо били. Ево прилике да направимо историјски искорак и наш тим доведемо до прве победе у групи, али и да направимо спектакл за памћење! Први пут улазимо у Арену и ред би био да покажемо кошаркашкој навијачкој популацији, како то може да изгледа. Верујемо да имамо тај потенцијал који нико нема међу навијачима и сада само то треба преселити у халу и то ће бити догађај за памећење!

Има пар ствари које су битне и које треба да раширимо што више међу нашим људима како би спектакл био загарантован:

1)ДЕЛИЈЕ ЋЕ ЗА ОВУ УТАКМИЦУ СТАЈАТИ НА ГОРЊЕМ ДЕЛУ СЕВЕРНЕ ТРИБИНЕ СА КОЈЕ ЋЕ БИТИ СКИНУТЕ СТОЛИЦЕ. СВИ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА НАВИЈАЈУ НЕКА КУПУЈУ КАРТЕ ЗА ГОРЊИ СЕКТОР СЕВЕРНЕ ТРИБИНЕ!

2)ЦЕНА КАРТЕ ЋЕ БИТИ 600 ДИНАРА И УСКОРО ЋЕ СЕ ЗНАТИ ГДЕ ЋЕ МОЋИ ДА СЕ КУПИ!

3)ВОДИТЕ РАЧУНА ДА ЈЕ ОВО ЕУРОЛИГА! КРИТЕРИЈУМИ СУ РИГОРОЗНИ И ТАКО И МОРАМО ДА СЕ ПОНАШАМО У ХАЛИ ЈЕР НЕ ЖЕЛИМО ДА ОШТЕТИМО НАШ КЛУБ КАДА ЈЕ КОНАЧНО СТАО НА НОГЕ!

4)ТАКОЂЕ НЕ ЖЕЛИМО ДА ОШТЕТИМО ИМОВИНУ АРЕНЕ ЈЕР ЋЕ НАШ КЛУБ ТО ПЛАТИТИ ДЕБЕЛО!

5)ПОШТО СМАТРАМО ДА ИМАМО ВИШЕ ХИЉАДА НАВИЈАЧА КОЈИ ЋЕ ДОЋИ НА ГОРЊИ СЕКТОР, УКОЛИКО НЕ БУДЕ МЕСТА ЗА СВЕ У ТОМ ДЕЛУ ШИРИМО СЕ ЛЕВО И ДЕСНО НА ГОРЊЕМ СЕКТОРУ И ТАКО ПРАВИМО КОМПАКТАН КОП КОЈИ ЋЕ ПОКРЕТАТИ ОСТАТАК ХАЛЕ!

УТАКМИЦА СЕ ИГРА 17.10. СА ПОЧЕТКОМ ОД 19 ЧАСОВА.

ВЕЛИКИ ИСПИТ И ИЗАЗОВ ЗА НАС И КЛУБ! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!!!

са Делије.нет-а
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
3. коло Аба лиге Црвена Звезда-Раднички КГ 88:51

Што би се рекло, демонстрација силе  ;D Победа од 27 поена разлике уз одличну и брзу игру, атрактивне потезе. Одличан Боби са 17 поена и ништа лошији Џенкинс са 14 и Шилб са 12. Ако се узме у обзир да је Рашко Катић повређен и да није играо, победа још више добија на значају. Највећа предност на утакмици износила је 32 поена разлике. Звезда је правила серије у 2/4 12:0, након тројке Симоновића и одличног закуцавања истог играча, што је по мени потез утакмице. Такође серија од 11:0 у 3/4 је дотукла противника и тада је наша екипа достигла максималну предност. До краја је све било рутина. Након ове победе се налазимо на другом месту са скором 2-1 из 3 утакмице. Следећа утакмица против Локомотиве у Арени у оквиру Евролиге и не сумњам велики спектакл, након 15 година неучествовања у овом такмичењу.

Потез утакмице

Jeдна је Србија!
Reply
(10-13-2013, 06:59 AM)Џукац link Wrote: 3. коло Аба лиге Црвена Звезда-Раднички КГ 88:51
Што би се рекло, демонстрација силе  ;D Победа од 27 поена разлике уз одличну и брзу игру, атрактивне потезе.

Мислиш 37 поена разлике. Оно је синоћ било иживљавање али без еуфорије. Као што сам рекао после утакмице са Широким тако треба спуштати било какву тензију после синоћне утакмице. Полако...
Reply
Човече, ладно 37, нисам ни извалио док сам писао. Код људи око мене нема толике еуфорије око саме победе, која је била очекивана (можда са не толиком разликом), веће еуфорија јесте због утакмице у Арени у четвртак. Остаје још пар дана да се види да ли ће Катић санирати повреду, мада уколико је у питању скочни зглоб, не треба се залетати и стављати га у састав, јер нам је много битнији за остатак првенства него за премијеру у Евролиги.
Jeдна је Србија!
Reply
Него посматрам како се све плански, тактично и стрпљиво ради и гради бедем у нашем КК. Зна се ред. Хоћеш да гледаш Евро Лигу, плати карту као и у свим нормалним земљама и ћао, подржи свој клуб. Ствари се дешавају на време, плате стижу на време, омладинска школа врло активна, мали Марко Тејић и Никола Ребић заиграше против Радничког у Суботу. Клинци суви драгуљи и таленти. Све ради и функционише нешто као ФК почетком деведесетих. Са друге стране дијаметрално супротна ствар у ФК-у где је тоталан распад система мада мислим да нема шта ни да се распада јер јако дуго никакав систем тамо не постоји. Ужас благи....
Reply
http://www.mondo.rs/a623641/Sport/Kosark...rtama.html

Ko ради тај и греши, лепо је уважити сугестије и исправити грешке.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Ок,

ово је доказ да је Евро Лига тотално другачије такмичење а доста наших играча није никада играло пред 20.000 људи. Све има своје што би се рекло, после победе не треба се превише уздизати као што ни после пораза не треба превише падати. Ту смо где смо. Идемо храбро у ново коло јачи за једно велико искуство. Треба нам стрпљења и мудрости да се истрпе ови играчи јер имамо јако добар тим ове године. Рим се није изградио преко ноћи па тако нећемо ни ми да се лако и брзо дигнемо и направимо кошаркашку тврђаву од Звезде али оно што је битно је да од организације клуба до првог тима, постоје јасне индикације да су ту сви услови да направимо фантастичне успехе у годинама које су пред нама. Ништа се у противном неће урадити ако се на било ког играча сваљује дрвље и камење као и ако се крене са лицитацијом тренера. Упашћемо у исту замку као прошле сезоне и зато полако и стрпљиво...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)