(10-06-2013, 06:47 PM)CEBEP link Wrote:Наш маг од тренера вади Мрђу уместо Дауде који је го курац од играча...., убацује Крнету, па тек онда Омега који није у стању да смири лопту вечерас....Просинечки је Мурињо за овог, толико о тренеру... што се тиче Омеге тај момак је тремарош, плашљив је, после прве грешке и гола требало га је мењати јер он од те 17 секунде није био свој...
ФК Црвена звезда - 2013/14
|
10-06-2013, 07:44 PM
Што се тиче тренера и играча,нису они криви,КРИВИ СУ МАЈМУНИ КОЈИ СУ ИХ ДОВЕЛИ !
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
![]()
10-06-2013, 08:19 PM
Да смо пре 5 година банкротирали и кренули из 3.лиге сада би ситуација била другачија,барем не би имали 40 милиона дуга.Овако за 5 године неиграли смо Европу неосвојили смо титулу и распадамо се по шавовима заједно са 40 милиона дуга и неким мЛАДЕНОВИЋИМА који шиље ону ствар над нама.Толико.
10-06-2013, 08:27 PM
Ако после овог не смене овог болида од тренера, онда не знам шта даље.
УПРАВА НАПОЉЕ! Докле бре више Кокезе и Тончеви да нам кроје капу?
Jeдна је Србија!
10-06-2013, 08:48 PM
(10-06-2013, 08:19 PM)Војник_севера link Wrote:Да смо пре 5 година банкротирали и кренули из 3.лиге сада би ситуација била другачија,барем не би имали 40 милиона дуга.Овако за 5 године неиграли смо Европу неосвојили смо титулу и распадамо се по шавовима заједно са 40 милиона дуга и неким мЛАДЕНОВИЋИМА који шиље ону ствар над нама.Толико. И не би имали стадион. Одакле би се намирили повјериоци? Једино из продаје имовине и распродаје играча.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
10-06-2013, 08:51 PM
Ово је стварно бламажа код тренера и играча.
Џајић је био управу требали су да доведу Рајевца.
10-06-2013, 08:56 PM
Осам кола - просуто једанаест бодова.
Какав Рајевац њима треба Ди Канио да падају шамари и постројавање.
10-06-2013, 09:12 PM
(This post was last modified: 10-06-2013, 09:17 PM by Војник_севера.)
(10-06-2013, 08:48 PM)херцеговац link Wrote:[quote author=Војник_севера link=topic=4245.msg105335#msg105335 date=1381090749] И не би имали стадион. Одакле би се намирили повјериоци? Једино из продаје имовине и распродаје играча. [/quote] Ренџерс игра на истом стадиону,а банкротирао је.Исто и Фиорентина и Јувентус када су банкротирали играли су на својим стадионима.Не иде све баш тако,као што неки представљају,то јест такви којима је овакво стање у интересу.Питање наше имовине је баш баш питање за милион долара.Ми не знамо шта је имовина и какви су својинско правни односи.Код нас још не постоји приватна својина у правом смислу те речи.Земљиште је државно,а држава нам га даје на коришћење.Ми просто немамо јасно дефинисане својинско правне односе у држави.Не зна шта је чије. http://www.theglobeandmail.com/sports/so...le6589953/ Ренџерс чак сада проширује свој стадион.
10-06-2013, 09:15 PM
(This post was last modified: 10-06-2013, 09:31 PM by херцеговац.)
Могли смо и ми да играмо, али не би био у власништву клуба.
Пази, ти мораш да намириш повериоце, клуб када оде у банкрот не значи да се дуг брише. На који начин би наш клуб исплатио повериоце? Банкрот није зајебанција. Quote:Банкрот је правно регулисана ситуација када једна фирма није у стању да исплати своје доспеле обавезе према повериоцима. Тада суд покреће стечајни поступак чији је циљ намирење поверилаца, али у новије време и реорганизација фирме дужника.
10-06-2013, 09:34 PM
(This post was last modified: 10-06-2013, 09:35 PM by Војник_севера.)
Код нас је тотално недефинисано све то.Рецимо на западу постоји лични банкрот и мислим да се уређење спортских друштава уређује другачије у односи на фирме.Рецимо код нас постоји Д.О.О. власник не гарантује својом личном имовином,а опет други облици удруживања гарантују.Просто ми имамо тотално недефинисану ситуацију по питању својине.Не само када су у питању клубови него уопште.Ми нисмо друштво коме је смисао постојање остваривање профита,колико знам ми смо удружење грађана,а за удружење грађана треба да важе посебна правила.Уосталом зато нам тако и иде у Звезди, и свуда у дружави зато што се не зна ништа.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)