Threads: 17
Са 13 победа у 13 утакмица улазимо у нову сезону.....
Quote:Zvezda bez poraza ulazi u sezonu
IZVOR. B92
Košarkaši Crvene zvezde završili su pripremni period sa 13 pobeda u 13 utakmica.
www.kkcrvenazvezda.rs
Ekipa Dejana Radonjića je u generalnoj probi pred start nove sezone savladala poljskog vicešampiona Turov u Pioniru sa 82:58.
Ovo je bio prvi meč na kojem je trener Radonjić mogao da računa na sve igrače, a najefikasniji je bio Boban Marjanović sa 15 poena.
Povratnik iz reprezentacije Raško Katić ubacio je 13, Dženkins i Šilb po 12, a Nelson 11. Na drugoj strani Kulik je postigao 15 poena, a Nemanja Jaramaz 12.
Izabranici trenera Dejana Radonjića ponovo su odigrali veoma dobro u odbrani i kao na većini mečeva u pripremnom periodu rivala su sveli na oko 60 poena. Ovo je bio prvi meč za Katića, Blažiča i Radenovića, a zbog lakše povrede Branko Lazić je pauzirao. Borbeni bek će se treninzima ekipe priključiti već početkom naredne nedelje.
Meč prvog kola ABA lige između Širokog i Crvene zvezde Telekom zakazan je za 5. oktobar.
Crvena zvezda Telekom – PGE Turov 82:58 (19:15, 22:19, 17:14, 24:10)
Crvena zvezda Telekom: Rebić, Cvetković, Mitrović 8, Blažič 3, Simonović 7, Marjanović 15, Radenović 1, Katić 13, Ristić, Tejić, Nelson 11, Dženkins 12, Šilb 12.
PGE Turov: Kulik 15, Čilijanksi 6, Jaramaz 12, Dulevic 4, Tejlor 5, Božović 2, Rajt 2, Žigeranović 12, Viznjevski, Štelmah, Karolak.
Threads: 164
Zvezda u "Areni" na premijeri Evrolige
02.10.2013 14:50
Posle 14 godina čekanja Crvena zvezda će ponovo igrati u Evroligi. Utakmica prvog kola D grupe najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja po svoj prilici biće istinski spektakl. Nimalo slučajno, jer će Crvena zvezda Telekom 17. oktobra Lokomotivu Kuban dočekati u Kombank areni.
To neće biti jedini meč crveno-belih ove sezone u jednoj od najvećih dvorana u Evropi. Izabranici trenera Dejana Radonjića u Areni će u devetom kolu D grupe u decembru ugostiti i špansku Laboral Kutxa.
- Naša želja je bila da sve utakmice ove sezone igramo u Kombank areni, ali to nije bilo izvodljivo zbog činjenice da su neki događaji već odavno zakazani. Uspeli smo da se dogovorimo pa sada sa sigurnošću možemo reći da ćemo dva meča i to protiv Lokomotive Kuban i ekipe iz Vitorije igrati u Areni, nadam se pred prepunim tribinama u fantastičnoj atmosferi, počeo je priču predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.
- Nastavićemo da činimo sve što je u našoj moći kako bismo u što skorijoj budućnosti došli u situaciju da KK Crvena zvezda sve svoje utakmice igra u Kombank areni, jer i u tom segmentu organizacije idemo napred. Želimo da pratimo i ispunjavamo standarde Evrolige, ali takođe i da omogućimo maksimalan komfor i bezbednost za naše navijače, zaključio je Čović.
Crvena zvezda Telekom će ove nedelje objaviti cene godišnjih karata za sezonu 2013/2014, a u najskorije vreme bi trebalo da počne i prodaja sezonskih ulaznica za koje vlada ogromno interesovanje. Povlašćen status, kao i prošle godine, imaće vlasnici pretplatnih karata iz prethodne sezone koji će imati pravo prvenstva kupovine.
Oве године само два меча у Арени, ваља то напунити!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
са мејла (пише и да су претплатне карте скоро 100 еура за трибине)
Obaveštavam Vas da će u subotu, 5. oktobra u prostorijama KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu biti održana konferencija za medije sa početkom u 12 sati. Tom prilikom obratiće Vam se direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović.
Takođe, najnovije informacije iz KK Crvena zvezda Telekom možete pronaći na sledećem linku:
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/a...-6-oktobra
srdačan pozdrav
Threads: 44
Сезонске 2013/2014
Трибине 11 300 дин
Партер 18 800 дин
Плава и бела ложа 38 000 дин
Ложа 44 000 дин
Почасне 54 000 дин
лебе мекани да није мало скупо
Jeдна је Србија!
Threads: 2
Јеби га тебра европски пројекат.  Птичицааааа !!!
Кокеза лопове !!!
Изгубисмо на отварању нове сезоне у АБА лиги од Широког 80-79. Најефикаснији у нашем тиму су били Нелсон и Шилб са по 12 поена.
Тачно сам знао да кад дође прва такмичарска утакмица биће срања. Још и то да тамо у том усташком упоришту нисмо добили 6 година, дође као со на рану. Јако лоша игра Бобија Марјановића, сушта супротност у односу на припремне утакмице. Лако су пролазили поред њега као да није постојао. Такође ништа посебно није одиграо Раденовић, који је морао боље. Много изгубљених лопти (ако се не варам 14), таман их стигнемо мало у трећој четвртини па Блажич прода лопту, Рашко маши зицере и ајде га јеби. Нелсон се пробудио прекасно у последњој четвртини, све у свему, боли пораз. Следеће коло гостујемо Игокеи.
Jeдна је Србија!
Пази, ја и даље стојим иза тога да нама треба квалитетан центар за Евролигу. Чуди ме да са овако скупим играчима не можемо добити ове клошаре. Исто тако, гробље је фаворит као и сваке сезоне за све титуле, јер смо ми у кошарци проклети.
Баш сам неки дан размишљао о томе што си писао за центра. Поред Катића и Бобија, ми имамо Митровића и да ли још неког на тој позицији?
Ако је само ово, то је танко. Бојим се да не завршимо сезону као прошлу, када је у плеј офу Рашко био једини крштен центар, па је рикавао од умора у другом полувремену. Слажем се свакако да смо требали довести једног центра, неку црнчугу ко од брда одваљену
Jeдна је Србија!
Threads: 17
Полако људи у вези центра. Биће то све ок. Боби је добар играч и његов квалитет није упитан. Све ће да легне на своје..
Threads: 83
Слажем се са мишљењем да ће то све да легне... Али брате зар није легло ако смо добили 13 утакмица за редом много озбиљније ривале него што је јебени широки!? Пре свега, иако сам се трудио да неким изјавам у свом окружењу испљујем Савовића, након јучерашње утакмице му се извињавам јавно и потврђујем да је 5х бољи играч од Раденовића... Пешић да је хтео узео би Раденовића, а не да се пар дана пред почетак сезоне направи ситуација каква се направила... Опет, да не би и овде полетео, остављам могућност да момак може боље... Мора, на крају крајева!
п.с. Од широког не сме да изгуби ни јуниорска селекција Црвене Звезде, а камоли сениорски скупоцени састав!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
|