Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Инат је лош занат Стојановић се са свима инатио и палтили су сви Од погрешне формације до занемартивања јединог високог штопера омеге Плаћамо ми и наше заблуде Мислимо да се у нашим клинцима нешто крије а данас смо видели као и много пута пре...
Онима који критикују Дауду имао је једну добру лопту а био је у 3 шансе Непосредно пре гола морао је да га да али сам био је наш најуспешнији и најборбенији првотимац уз стандардно изваредног Бајковића
У 3 данашње чињенице све огледа о Звезди
На свим утакмицама најбољи голман
на свим утакмицама најборбенији странац уз то увек сем против Јагодине усамљен у нападу
невероватна неспремност Мрђе који је ушао у 80 мин и све дуеле погубио са уморном одбраном Вождовца
Reply
Владо да ли ти сматраш да је неиграње Омеге и Арауха резултат само тврдоглавости тренера или има нешто и у % од продаје играча који се форсирају?Просто ценим твоје мишење и већином се слажем са њим.Посебно око Дауде који је по мени један од најкомплетнијих нападача које сам гледао у Звезди да кажемо последњих 5-6 година.
Reply
Пази Арауха је довео Стојадиновић а Омегу Џаја не верујем да су у питању проценти него инат и препуцавање По мени корен проблема је тренинг и састав ок тим је дефанзивно слаб али није то баш толико за 8 изгубљених бодова и чињеницу да нам је голман најбољи на свакој утакмици
Reply
Оно што се вечерас десило је једноставно несхватљиво Нема никаквог оправдања за несмењивање тренера Човек који нас је уништио у Одеси који нас је досад понизио у првенству је сачувао поверење
Фудбал гледам од 1973 одговорно тврдим да је тим сасвим солидан Али инат незнање и ко зна шта још нас је довело дотле да је Бајковић херој свих утакмица сем против Јагодине и 8 изгубљених бодова
ево мог виђења играчког кадра
Бајковић више него солидан Ко броји грешке сви у европиих имају па и он
Вешовић се мучи на терену није крив што нико не зна шта игра
Араухо је дошао из Перуа већ би заиграо у Енглеској али у Јелен супер лиги...
Петковоћ као и сви из ОФК-а офанзивно врло спретан нажалост дефанзивно испод просечан
Мијаиловић врло добар у нападу и поприлично слаб у одбрани
Младеновић цопи-пасте Мијаиловић
Крнета не зна ништа али има залеђину
Лазић игра ради хистерије о омладинској школи иначе...
Мартиновић тотални промашај
Омега преко потребан овој екипи засто не игра питај те главног кривца
Ковачевић одличан у свим сегментима игре сем у продору кад га понесе жеља и залута
Гогић би у конкуренцији Мариновића и Крнете брзо требао да покаже супериорност
Нинковић ои играма и трудом и знањем импонује
Савићевић изузетан осећај на игру али авај...
Печник са поприличном репутацијом углавно се доказао у позитивном смислу
Милијаш у сваком смислу непотребан и штетан по екипу
Касалица као и сви нажалост у Звезди делује изгубљено а јачина и брзина би му требали бити искоришћени
Дауда без разлога прозиван бори се за двојицу пакер асистент Нажалост пренервозан и ниског процента реализација али кад би неко погледао колико лопти добија Балотели или Ибрахимовић а друштво у нападу му прави Кавани Нажалост садашњем тренеру и да покажемо не би схватио
Михајловић као ио сви нервозан и изгубљен ех да је ту Зенга
Милуновићврло слаба техника али изузетан смисао за игру и простор У звезди и бољи од њега пропадају
Ако овај тим треба да игра како игра ја и читава армија навијача је узалуд деценијама гледала фудбал Само се бојим да није то већ тренерско медиокритети Стојановић Михајловић
како су се брзо немушто пронашли што би народ рекао сличан слишноме тежи
Reply
Бар из мог угла нема много радости
Рутинска победа у НС...Некад су код Зенге сви напредовали данас сви назадујуПрви пут сам Михајловића гледао против Смедерева деловао је скакачки одлично слабог пријема лопте продорно У НС је деловао неспретно и нервозно Савићевић је у Одеси био међу најбољима у НС потпуно ван ритма утакмице Омега се појавио на терену У дуелу одличан у скору недовољно добар чак је асистирао код гола И кад би хтео Стојановић не би могао да одговори коју улогу има Вешовић шта значи Оњило има низак проценат реализације јер није битно ко даје голове већ да их тим даје а чаки са десконцентрисаним Михајловићем тим са 2 нападача је решење
Гром из ведра неба или из тишине из КК Отишао је Борис Савовић да је отишао ради свађе са тренером је глупост Јер радоњић није свадљив Савовић поготово Отишао је ради процене та (поприлично мала минутажа за те паре) Само то може бити рачун без крчмара Једно је 10 Савовићевих минута пуног учинка  адруго играча без икаквих карактеристика Раденовића Остали смо без четворке Ко год да је бирао играче -требало би да је тренер погодио је Стрпљиво и са знањем инсистирање на Конер Медлију је разумљиво али после одласка Савовића долазак четворке са уравнотеженим карактеристикама одбрана  напад јер неопходно клуб је цајтноту
Reply
Колико год био против Стојановића нисам за Муслина Муслинове су титуле плод једног времена без његове заслуге и кривице не њега самог Први је показао незахвалност тражећо милион марака годичње Клуб му је нудио700 хиљада Натерао је клуб да потпише са његовим сином Управа му се сурово осветила кроз намештену аферу Пјановић и срамни  суђењем трипковића на утакмици против ОФК-а Муслинова жеља за менаџерским местом је последица жеље за влашћу а не реалних могућности клуба У Енглеској постоје менаџери али клуб има по 10 строго специјализованих тренера за сваки сегмент игре Ми то да постигнемо реално нећемо моћи скоро
Звезди треба искусан ментор младом елеквентном тренеру који ће уз њега да учи и стише ауторитет
Призивање авети прошлости који су намерно проглашени за божанства док је требало гура у тешку дубиозу која није тренутна
Reply
А јел имаш ти неки предлог? Ко је по теби идеалан млад стручњак и кога би поставио за тог искусног ментора? Који двојац видиш као неку идеалну комбинацију?
Reply
Бата Ђору и Живу  ;D
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Кад ме питаш да ти одговори  ево Ђоровић или Лалатовић а могу да помогну Владица Поповић и Рајевац а у иностранствуу има доста тренера који би радо дошли у БГ да помогну у таквом пројекту
Ђоровић је завршио ђпанску тренерску академију а видим Лалтовић добро гура не само у Вождовцу Обојица одлично знају шта Црвена звезда треба да буде
Враћање Муслина макар било ништа друго него теорија враћа нас у тамни вилајет међусобних обрачуна чак много горих него данас Док они то распетљају ионако посрнули наш тим може тотално да потоне
Reply
Владо, шта мислиш о Братиславу Живковићу и Жарку Ђуровићу?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: