Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Чисто сумњам да ће Џаја пристати на овакав сценарио. Пошто га изгледа нико не зарезује, а политичари у лику Кокезе и Тончева користе његов лик и дело да би се скривали иза леђа. Верујем да ће ускоро поднети оставку, да не би овим потоњима створио алиби.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Не би рекао да Џаја има ту великог маневарског простора. Мислим да је приморан да буде ту, зашто би иначе промјенио причу да је ту највише пола године до годину, оно када је на почетку причао да долази привремено.

У овом тренутку би волио да се одигра са Пролетером 1:1, да се радикализује стање, овако стварно више не може.

А играчи..., мало је Ди Канио какву им диктатуру треба завести.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Дуго сам већ песимистичан(реалан) кад се прича о нашем ФК-у.Тако да сам предпоставио да ће задржати тренера,јер најмање што им треба је да сад траже неког новог који ако настави истим путем као садашњи,а то је без игре,без жара,борбе,.... Онда ће народ схватити да ништа ту ни тренер,нити играчи нису криви,већ онај који их је довео(као да народ до сад не зна ко је уствари највише крив). Ја не могу да верујем у колико сивило смо се ми утопили,6 кола је прошло,испадамо из Европе док други клубови још нису ни стартовали,немамо ни једну утакмицу која је била лепа за око,све што смо добили добили уз неки грч.Скоро ће годину дана како је ова управа ту,ништа се не ради поводом смањења дуга.Стојимо.Нити плана,нити програма,нити идеје и онда одједном изникне идеја звана ПРИВАТИЗАЦИЈА.Каже Човић вечерас,приватизација решење,како другачије изаћи из оволиког дуга? Што то ниси реко пре годину дана мајсторе? Можда стварно овај Вучић жели да помогне Звезди и приватизацијом реши проблеме,али опет са друге стране,он је само још један политичар који гледа док је на власти прво да збрине себе и наредних 10 генерација Вучића.Ко преживи све ово и доживи да Звезда опет буде велика и моћна,свака му част.
Делије су вечерас биле на састанку и главна вест је да су вратили дресове,да се извињавају,није било лепо,..... Испаде у фазону извините чико нисмо хтели! Не би Делије,односно навијачи имали већину у скупштини,нити би могли тек тако да долазе на седницу УО,да нас нема на СЕВЕРу толико колико нас има.Зато очекујем да издају саопштење као НАВИЈАЧКА ГРУПА ДЕЛИЈЕ СЕВЕР,шта су рекли и шта им је речено!Заслужујемо да знамо сви ми који идемо на утакмице,прелазимо 100-тине км,углавном са мало пара.Заслужујемо јер навијамо и дајемо допринос да СЕВЕР буде оно што данас јесте,а то је једна од најбољих навијачких група у Европи и у свету!
http://www.mozzartsport.com/vesti/analiz...ankestajna

Одличан текст!

"Ja mogu da nabavim pare, i to ne male. Ali što bih ja to radio kada će drugi da dobijaju aplauze", izustio je član najužeg rukovodstva crveno-belih nakon što je Dragan Džajić dobio ovacije...

Земљо, отвори се!
И онда нека неко каже да нас не уништавају намерно.

Благо теби благо мени, уништиће нас кретени

Да ли је истина да Човић већ пар мјесеци због лоших односа не долази у клуб?
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Иде на утакмице, долази на седнице УО.
Смирио се јесте откад им је неко налупао пацке, онда кад је променио плочу.
Оно јесте,
шта оста од приче о реорганизацији, смањењу запослених, оптимализацији играчког кадра, рефинансирању дуга и доспјелих задужења? Једно велико ништа.

Лијепо су се уклопили у систем.

Quote:Sa ovakvim Daudom i Pečnikom, uz danas takođe vrlo dobrog mladog Stefana Mihajlovića, te "zapetih pušaka" Milunovića i Kasalice, jasno je da je dodatak skupo plaćenog Ifeanija Onjila bio promašaj sezone rukovodstva Zvezde, koja je "nasela" na "bljesak" bivšeg igrača Javora početkom sezone i "olakšala" kasu za pozamašnu svotu evra.

http://sportal.rs/news.php?news=109998

Ово боли колико је истина.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Куд погоди црнац Дауда два пута данас? Сад од Владе Маузера мира нећемо имати!  Big Grin

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)