Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Пијанац брате,када говорим о изузецимаа пре свега мислим на Бајка,Тенка и Дауду.Бајко највише воли тај начин живота о коме си писао па га то не спречава да да све од себе иако није неки голман.Тенк који претрчи километре и стварно се бори.Дауда који је био актер сваке иоле озиљније шансе ове сезоне.Мишљења сам да су пуцамо од проблема на све стране,почев од управе,организације,омладинске школе преко тренера до првог тима и за то највећу одговорност сноси управа и спортска комисија која је преузела целокупно одлучивање у вези са спортским питањима.Изгледа да су неки играчи претплаћени на место у тиму и да нема здараве конкуренцијеи да огромна негативна енергија влада нашим клубом.Било би добро да направимо анализу за сваког играча који је играо код нас у последњих 5-6 сезона и видимо где је и шта је какав му је учинак сада.Има заста неких примера играча који су заблистали после одласка из Звезде.Има сигурно примера тоталне пропасти.На пример Панчев који је страшан играч је пропао у Интеру.Треба по мени направити ту анализу поређење ко како игра и где је сада од бивших играча.У праву си за многе ствари,исто мислим да имамо тим за прво место,али мислим да има много и до те чувене курцобоље.Не само везано за играче,то је везано и за цео клуб. Док се коначно неке ствари не оголе и не изведу на чистац нема нама ни садашњости ни будућности и биће све исто па чак и горе.
Поздравио бих велику зрелост, браће, у писанијама на овом форуму.

Повремено читам неке симпатизерске форуме, не знам... у најмању руку да се човјек зачуди уписима на њима.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(09-23-2013, 10:49 AM)Војник_севера link Wrote:Не знам ни сам шта је проблем да ли играчи или управа.

Ја знам. Управа, управа и само управа!!!
Па нормално да је управа, мислим да и врапци на грани већ знају. Ствари су просте да простије не могу бити. Имамо у овој сезони око 40 фудбалера који су на платном списку, гомилање играча на свим позицијама, осим на оним које су дефицитарне. Да се Ракић није повредио имали би колико шпицева? Не знам ни сам број, али много. Док на позицији штопера имамо њих 4 рецимо (од којих један није штопер) , а од те четворице, двојицу нисамо испробали?! Тренера нам доводе дворске луде посредством таксиста, а управа ради свако за себе. Тончев, Антић, Кокеза су наша рак рана. Баве се пословима којим треба нека неко други да се бави, а оно што би требало они да раде не ради нико. Џаја, еј бре, легенда клуба изгледа као фикус у својој кући, док њим мешетаре разноразни политичари. Дан након срамоте на Врачару даје се слободан дан играчима, иако се за 2 дана игра куп утакмица. Колико само нелогичних потеза. А ми сву кривицу свалили на оне несретнике на терену. Не кажем да нису заслужили, итекако јесу, али канцер у нашем клубу се налази на другим позицијама. Све док се не искорени тај канцер и док се свако не буде бавио својим послом којим треба да ради, црно нам се пише. Значи спортски директор да доводи појачања, директор омладинске школе рад са омладинцима, управа питања којима треба да се бави. Просто и једноставно. А не у тренуцима у којима клуб пада на најниже гране да се одрађује најбољи ( по именима) прелазни рок у задњих неколико година. Одакле господо из управе?
Jeдна је Србија!
http://www.mozzartsport.com/vesti/sta-to...ovic-drugo

Kada ključni ljudi u upravi imaju ovako kontradiktorne stavove, kako onda očekivati da štoperi budu uigrani, da vezni red funkcioniše, da se napadači razumeju…

Оваква неслога у Управи Црвене звезде мислим да никада није била! Ово под хитно мора да се реши! Најцрње нам се пише ако овако остане!
http://www.mozzartsport.com/vesti/aleksa...ucna-scena

Овај др. Гангула (лажни звездаш са фалш дипломом), има став сличан твом. Иако ми је дотични веома одвратан, добро се сетио да коментарише. Али се није сетио да је нашој Звезди завртао воду на базену 16. април на НБГ. Да је условљавао Звезду тражећи подршку за председника ВСС, које је глат изгубио.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
http://www.mondo.rs/a617604/Sport/Fudbal...vezdi.html
Значи дакле, Џаји везали руке. Биће онда скоро ваљда "Управа напоље".
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Невероватно, неко се зајебава.
Jeдна је Србија!
(09-23-2013, 07:16 PM)Пијанац link Wrote:http://www.mondo.rs/a617604/Sport/Fudbal...vezdi.html
Е мој Џајо...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)