Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Ма шта знају људи,поготово старији...гледају исте вести на 4-5 најгледаније телевизије,онда купе новине и читају исто,већина људи живи у неком лажном свету.
Reply
Од стране антифа шљам. >Sad

Дража позелено
Reply
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dru...k.facebook

е јебем те земљо,што држиш овај смрад.
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
http://www.prva.rs/sr/program/emisija/st...vadba.html
Албанизација Србије...
Сигурно сте чули за ову емисију прве телевизије у којој момак из српског села недалеко од Крушевца жени Албанку коју је иначе упознао преко бабе проводаџијке која наплаћује за те услуге и искључиво нуди девојке албанске националности које радо одлазе у Србију. Да ствар буде црња ништа то није случајно, тако је та девојка која се удала довела и своју другарицу за његовог друга који је такође оженио, а већ их има у околним селима... па ће њихова деца сутрадан да доведу своје друштво из албаније да и њих удоме, све шиптари плански раде... скоро су у Нишу пронашли да преко 20 албанаца има станове широм Ниша и ако је забрањено да наш човек прода шиптару стан... али нашли су како могу доћи до истог! Дакле ако нашем сиромашном човеку агенција понуди неких 40000 еура за стан,шиптар ће дати 70000,али како?? склапају уговор код адвоката о позајмици, дакле шиптар њему наводно зајми 70000 под условом да му наш човек врати исти новац у року од пар месеци а у колико се то не деси пошто је стан ставио под хипотеку,онда исти остаје шиптару и ту је већ држава немоћна! И ако се тако настави преплавиће нас врло брзо... Држава томе озбиљно мора да стане на пут!
Reply
Али под хитно! Страшно је шта раде...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Разумијем људе јер је питање да ли ће се огњиште одржати или затријети. Српкиње неће на село, а Албанке када дођу у наше крајеве као да су дошле у Лас Вегас. Плус су патријахално васпитане и пазе родитеље својих мужева. То су племена са југа. Они су православни.

Друга је ствар што би ја лично пуцао себи у главу прије него ли би био са Албанком.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dru...Q.facebook

кад смо већ код југа Србије...
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
(10-10-2013, 08:53 PM)херцеговац link Wrote: Разумијем људе јер је питање да ли ће се огњиште одржати или затријети. Српкиње неће на село, а Албанке када дођу у наше крајеве као да су дошле у Лас Вегас.

Више је то ствар морања него жеље. Ево рецимо, научно је доказано да мушкарци преносе гене, кроз потомство. Оженили ми српкињу, шиптарку или индијанку, дете ће врло вероватно преузети очеве гене... остало је ствар патријархалног васпитања.

Па ја познајем неку албанку (не шиптарку) из великог мокрог луга, до јаја прича српски, узела српско име, родила познанику дете.. нит она се ту нешто курчи, прихватила је правила игре.. може само на улицу ил назад у албанију ако почне да таласа. Верујем да је тако не само у том крушевачком селу, него и још другим местима, није ово усамљен случај..

Боље да ти Срби имају икакво потомство, него да сами умру у седамдесетој, а шиптари ту исту земљу откупе за врло мале паре, што покушавају у Куршумлији
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Имао неких проблема са државом, наравно да нисам крив, таква је и пресуда, али сам црк'о од смијеха када је стигла и видим да почиње са:

У ИМЕ НАРОДА

Као у најцрњим данима комунизма! Вриштао сам од смијеха.

Мада онима којима је пресуда гласила У име народа смрт стрељањем, тешко да је било ишта у њој комично.

Тешко да ћемо се и за сто година ријешити оставштине комунизма, посебно оне што је обликовала наш менталитет те смо апсолутно различити од наших предака до XX вијека. Говорим о нацији.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Ако је било суђење, надам се да није било "Другарице и другови".

П.с. ео  нешто охрабрујуће од Бориса, прекосутра је премијера филма Београд у Сава центру, а интервју је надахњујући.. вреди читати.
http://www.nadlanu.com/pocetna/info/kult...3.297.html
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: