Threads: 44
Веровао сам у тренера (као и сваког до сад) али ми је сада јасно да је он главни кривац уколико саставља овај тим. Мартиновић изгледа као параплегичар, онај пијани Мрва је за њега био штоперчина. Тотално неки нелогични потези као што сте навели, мислим на измене. Не знам докле ће се толерисати више ово 3 бода заостатка, па онда ће бити 5, па 7, па на полусезони мењамо тренера па све Јово наново. Из године у годину, а ми и даље тражимо да ору друмове, уместо да им се најебемо миле маме.
Jeдна је Србија!
Threads: 3
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 164
http://www.kurir-info.rs/blamaza-stojano...nak-988133
Већ је почело да кува. Време је да таксиста Мишко отера овог назови тренера, пошто Човић вуче ка Шеицима, а Џаја ка навијачима.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 1
Џаја вуче ка навијачима небили се оградио од још неко играча.Приватизација и да се нељубимо.
Threads: 3
(09-18-2013, 12:42 PM)MACAK link Wrote:Џаја вуче ка навијачима небили се оградио од још неко играча.Приватизација и да се нељубимо.
Образложи у Пивници!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 29
Ko vodi Zvezdu: Stojanović na sastanku, a Džajić i Stojadinović ne znaju s kim i gde
I da u Zvezdi ne zna leva šta radi desna, vidi se i na sledećem primeru. Pozvali smo sportskog direktora Zorana Stojadinovića da ga pitamo šta se dešava sa trenerom, da li je u toku proces njegove smene ili davanje podrške, odgovorio je: - Verujte da pojma nemam šta se dešava! Kad sam čuo da Stojanović nije vodo trening pozvao sam predsednika Džajića da ga pitam šta se dešava i zašto Stojanović nije vodio trening. Predsednik je bio šokiran i nije znao da mi odgovori, jer nije upućen u to što se dešavalo. To ga je veoma razljutilo i najbolje je da pitate njega šta se dešava. Predsednik Džajić se nije javljao na telefonski poziv da čujemo i njegovu izjavu. Obratili smo se i treneru Stojanoviću, sa konkretnim pitanjem - zašto niste vodili trening? - Imao sam druge obaveze. Koje? - Razrada plana i programa rada. Gubite li podršku uprave? - Ne. I dalje imam podršku u klubu. Šta će biti u budućnosti zavisi od rezultata. Zasad je sve u redu.
Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=109615
Threads: 164
Хвала Богу, десио се и тај дан, скинусмо им дресове, а требало је то урадити још много раније.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 44
Ако ни због чега другог није требао испробати Омегу и Арауха, требао је због овог данас. Какви киксеви штопера, па то је невероватно. Тј нису обојица шопери него је један бек, али дај да игра штопера мало. Катастрофа.
Jeдна је Србија!
Threads: 2
Тренер је крив ту нико ништа не спори,како ствари стоје од сутра је он већ бивши и о њему не треба више трошити приче и улазити у анализе,начин на који је доведен у клуб,затим без икакве моћи као тренер да доведе играче(мислим на оног штопера италијана шти је инсистирао да га доведу,а ови га искулирали). А ко су ОВИ? Ови су они који требају да оду заједно са тренером. А ту су поједини чланови управе(они који увелико раде на томе да клуб приватизују и продају).Како зимус добијемо спортског директора(Стојадина) и онда после само пар месеци његов посао почињу да раде људи из управе(Кокеза,Тончев..),који као одједном чине неку комисију и који до тад везе са фудбалом нису имали?Стојадин доводи Онила у време када клуб дугује 50 милиона за 400 и више хиљада,а тај Оњило данас није ни у протоколу био.Набацали су играча да можемо 3 тима да саставимо ,али очигледно не можемо да саставимо један достојан дреса Црвене Звезде.Ако дође колико већ сутра до смене тренера,онда довести лепо неког као што је Муслин(Муслин неће доћи сигурно јер је пре само пар месеци рекао да са оваквом управом не жели да има посла),али неког ко ће прво да доведе своје помоћнике,свог кондиционог тренера,тренера голмана и да уведе ред и рад и да доводи појачања(наравно у складу са могућностима),а не да нам тим кроје Кокеза,Тончев и доскорашњи менаџер,који изгледа гледа само како што више да се угради као и остали у проценте! И од првог дана инсистира на нападачкој игри и да се напада свих 90 минута без обзира на резултат.Мислим да ће се већина сложити кад кажем да овај тим није толико лош,да до зиме можемо да изгурамо ако не на првом месту,онда бар да не буде више од 3 бода заостатка. Значи прво тренер,па онда на ред да дођу политичари из управе који изгледа покушавају још више да униште наш клуб и да га продају! Хитно сазивање скупштине,навијачи да кажу шта имају,било би добро да још неке људе из скупштине врбујемо да нам се придруже.Да кажемо да Звезда може да одигра нерешено или да изгуби,али не може да игра тако јадно и бедно,као да смо неки нижеразредни тим.И да поручимо јасно да Звезда није на продају,барем не онако како је Вучић замишља!
Threads: 83
Ма брате, шта очекивати од приученог штопера који нема ни двадесет година?! Много је већи проблем нападач, странац, који из три шансе са два метра од гол линије ниједном не може да да гол! Нек се тера у три лепе са све оним који га је довео и са оним који га ставља у игру!
Рекли смо то одавно и ја сам убеђен у то па ћу и поновити... Кад будемо имали ТРЕНЕРА, добијаћемо утакмице и са лошијим играчима од ових које тренутно имамо!
А кад будемо имали управу, а не лошу позоришну представу, имаћемо и трофеје! И плус на рачуну!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
|