Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
зашто не треба ићи на меч са Хрватском
Тај меч је огледало читавог ФСС.Репрезентација је у групи иако другорангирана у жребу тотално неконкурентна Води се полемика ко је главни Фаљи Рамадани или Берти Човек без икаквог успеха прима 400 хиљада евра годишње- Михајловић
Посебно нешто боде очи Немогућност присуствовања утакмицама гостујућох навијача Оно малп Срба није смело а камоли шта друго да бодри своју националну селекцију на Максимиру У данима када су брони протести  Вуковару ради ћорилице ово делује као предигра Ћорлицу је осмислио човек који је био пријатељ са Гетеом који је само ћирилицу сматрао најлепшим и најсавршенијим писмом Вук и његово дело је за понос сваког Србина и велики историјски допринос развоју нације и укупног националног и свеопште културне баштине света  Они који су остали у Хрватској нису смели тај дан да приђу стадиону захваљујућо челницима ФСС Ко сме носиоцима државног пасоша да ускрати да негде бораве и нечему присуствују- ФСС
Сад је на ред дошао реципроцитет Једна од најлепших и најгостољубивијих престоница Европе Београд сутра је добио људождерска најпромитивнија правила захваљујућо челницима ФСС
У данима свеопште борбе против ФСС на предстојећем мешу Маракана треба да је без Делијског присуства Ми који волимо своју отаџбину и који са звездом свугде путујемо треба да испоштујемо сами себе и окренемоо леђа јер ово није репрезентација , ово није окружеље и судбина коју желимо било км Србину ово блати наше сећање на РСК и ово није Београд какав јесте и каквог желимо
Reply
Ти нећеш да идеш зато што Дауда неће бити на терену!  Big Grin Шала мала, не замери.

Индивидуална је ствар ко ће да иде и које су му побуде. Лично мислим да ако смо рекли да идемо ''до краја'' против ФСС-а, онда оваква посластица не би смела да се пропусти. Мислим на 90+ минута певања искључиво против ФСС-а, његових главешина и репова. Мислим да би таква порука одјекнула прилично јако у фудбалској Србији.

Ја сам карту купио, нити идем да гледам фудбал, нити ме интересује резултат! Имам своје приоритете. Да лопови оду!
Reply
+ 1 за Пијанца

Има сви да идемо на Ујаке... много је разлога.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Нешто мало личног Мени је мајка личанка српкиња пореклом Још много пре скорашњих несрећа сам сазнао да Срби личани који су преживели рат слабо верују у бога јер су их усташе палиле и клале по црквама Мамина тетка је продата партизанима јер је јама била пуна
Из тих сећања и разлога нећу својевпљнп птићо на одмор у Хрватску-никад Ако некад будем имао породицу не гарантујем-рећу ја не желим и .....
Не везано за Хрвате поред свих разлога против ФСС боли ме пристајње на протеривање навијача са гостујућих стадиона Казна УЕФА је постојала али само за организован долазак навијача преко ФСС-а а не за протеривање људи и заставе са трибина
Јасно ми је и да мање знам него што знам мотиве одласка на утакмицу Са моје тачке гледишта боље је и сврсисходније не доћо јер ће после бити прича у оваквом тренутку.... а тренутка нема јер као и све о репрезентацију је ФСС гурнуо у блато
За крај кад би Дауда играо можда би дали гол иако је небитан
Reply
Као прво,ми смо 99 % сви овде рођени као Срби па тек онда почели да навијамо за ЗВЕЗДУ.Чекали смо а и певали годинама ЗВЕЗДА СРБИЈА никад ју...дочекали и сад као нећу води их толе,рамадани,миха,бата ђора...Зашто смо ишли кад је код нас био конобар и остали индијанци,па због љубави према клубу а кад треба љубав према мајци СРБИЈИ измишљамо неке глупости.Моје виђење.Видимо се на СЕВЕРУ.
Reply
(09-04-2013, 03:49 PM)Пијанац link Wrote: Индивидуална је ствар ко ће да иде и које су му побуде. Лично мислим да ако смо рекли да идемо ''до краја'' против ФСС-а, онда оваква посластица не би смела да се пропусти. Мислим на 90+ минута певања искључиво против ФСС-а, његових главешина и репова. Мислим да би таква порука одјекнула прилично јако у фудбалској Србији.

Ја сам карту купио, нити идем да гледам фудбал, нити ме интересује резултат! Имам своје приоритете. Да лопови оду!

Браво, мени је искрено жао што не могу да дођем...  Sad Јер је права прилика да се пред пуном мараканом пошаље највећи глас за фудбала спас!
Reply
(09-04-2013, 02:53 PM)mauzer link Wrote: У данима свеопште борбе против ФСС на предстојећем мешу Маракана треба да је без Делијског присуства Ми који волимо своју отаџбину и који са звездом свугде путујемо треба да испоштујемо сами себе и окренемоо леђа јер ово није репрезентација , ово није окружеље и судбина коју желимо било км Србину ово блати наше сећање на РСК и ово није Београд какав јесте и каквог желимо

Али зашто?? Ваљда баш сад? Кад ћеш опет имати пуну маракану? Другачије је мало кад ти се деси тако нешто на утакмици репрезентације које ће он бити део, наравно ако се дигне маса са свих страна... Изађи на стадион и кажи шта имаш!!
Reply
На стадиону ће бити и председник републике, први потпредседник Владе, вероватно и Премијер. Треба и они да чују да народ тражи промене у ФСС-у!
Reply
Што се Хрватске тиче изнео сам став -сви и политичари посебно знају и став и разлоге за одлазак толета Пошто вечерас ће толе бити у првом плану заслужено јер је фудбал у запећку и репрезентацији да непричамо -а ово је ипаак мало више од игре -сама утакмица послужиће као труо аргумент толету ево колико ме мрзе да и на оваквој утакмици и у оваквом тренутку Аргумент је труо јер је утакмица фудбалски небитна а са толетом и комплетном уходаном машинеријом нема будућности ни тренутка за који се треба жртвовати и чекати
По мени је биље окренути леђа и показати да нас најверније и најватреније овакве утакмице где је више од игре не занимају јер нема фудбала а за то смо на све начине именовали ко је крив и сви га знају него да заменом теза постанемо кривци без кривице
Reply
Пиво и зелени чај
искрено после синоћне представе неопходно је урадити што бих ја урадио после Одесе
Ако је голман спасио 3 гола а примио си 2 ништа не ваља
Ако за 3 месеца не схватиш да Звезда мора да игра 4-4-2
Ако играчи по цео дан тренирају а делују као да су се сад пред утакмицу скупили
Ако нон стоп мењаш дауду и после примаш голове
Ако имаш слабу одбрану и не желиш ништа да промениш
Ако Милијаш лошу форму лечи на терену
Ако нон стоп ионако шчајан сењгмент игре као скок погоршаваш изменама -јуче Касалица -Савићевић
Дакле није проблем у пиву Није решење у зеле4ном чају него правац Славиша одаскле си дошао док нама здањи воз није прошао
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: