Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
Купује време смрад, јер зна да колико већ за десетак дана има нагазну мину. Маракана, 50 000 људи, ако не дај Боже крене лоше, може ту да буде свачег.

Притисак мора да се настави. У овом колу суперлиге, на време почеле свега две утакмице.
Reply
Маракана? 50.000 људи? Зар се не игра на ЈНА са Ујацима?

Ако је тако, биће ту стварно свашта... једва чекам ту утакмицу, шоу! Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Нећеш га мајци до Децембра... Хоће пацов још једну титулу да осигура, да направе разлику до полу сезоне, ти си ту друшкане још тих десетак дана што ти је преостало!!!
Reply
(08-25-2013, 07:11 PM)Звездаш link Wrote:за десетак дана има нагазну мину. Маракана, 50 000 људи,
[Image: cb-shal-baklja.gif][Image: cb-shal-baklja.gif][Image: cb-shal-baklja.gif]

Јебем ли му мамицу и њему и усташама у пакету. Колко је безобразан па то је страва и ужас.
Кокеза лопове !!!
Reply

Данас ми послао ортак у инбокс. Млађе генерације не знају о чему се ту ради... Интересантан видео снимак.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(08-25-2013, 07:22 PM)KizaLion link Wrote:Маракана? 50.000 људи? Зар се не игра на ЈНА са Ујацима?

Ако је тако, биће ту стварно свашта... једва чекам ту утакмицу, шоу! Smile
http://www.iticket.rs/Home.aspx
Reply
И док су у суботу свих 6 утакмица касниле из протеста, морам да се осврнем на дешавања од јуче.

[Image: 1208644_609424419108157_1188579328_n.jpg]

http://www.zurnal.rs/2013/08/25/grobari-...index.html

Ових 39 што су дошли на ЈНА су ми јасни. Они немају своје мишљење, него погледају у комшилук, па ударе контру.

http://www.zurnal.rs/2013/08/25/saopsten...index.html

http://www.zurnal.rs/2013/08/25/firmasi-...index.html

Али, ови новосадски шалабајзери, они ми нису јасни. Када су покрадени у финалу Купа, ми смо дигли глас више од њих самих. Док смо ми у Новом саду у последњем колу певали против Толета, њихови навијачи су били неми или су мрмљали себи у браду, али се њихов глас није чуо. Клуб им је и тада устукнуо, а устукнуо је и јуче јер није хтео да касни под финансијском претњом. И сада они нас нешто крпе, преко Џаје, да лажно покажу да су они изнад ''титових близанаца''. И они и сви други градови који фурају своју причу тако што је базирају на мржњи према Београду никада ништа неће добро урадити. Мали, паланачки навијачи, малих паланачких клубова.

Јебаће их Мендеш Каду! Wink
Reply
Мислим да је сада јасно да без одласка Караџића,али и демонтирања целокупне фудбалске организације нема ништа.Једноставно Томислав Караџић је само нешто што тај систем оличава,ништа више ништа мање.Сада када је показао слабост,треба ударити још јаче из свих расположивих средстава.Ударили смо змији у главу,ошамућена је,али није још готова.
Reply
(08-26-2013, 08:57 AM)Пијанац link Wrote:Али, ови новосадски шалабајзери, они ми нису јасни. Када су покрадени у финалу Купа, ми смо дигли глас више од њих самих. Док смо ми у Новом саду у последњем колу певали против Толета, њихови навијачи су били неми или су мрмљали себи у браду, али се њихов глас није чуо. Клуб им је и тада устукнуо, а устукнуо је и јуче јер није хтео да касни под финансијском претњом. И сада они нас нешто крпе, преко Џаје, да лажно покажу да су они изнад ''титових близанаца''. И они и сви други градови који фурају своју причу тако што је базирају на мржњи према Београду никада ништа неће добро урадити. Мали, паланачки навијачи, малих паланачких клубова.

Муда своја једем што сам стао тад на њихову страну кад су их покрали, гола говна су панонска... И како могу да ти буду јасни људи који ово раде ...          Ћирибу ћириба стићи ће те делија!
Reply
Војводина и њени навијачи су управо још једном, кад је била прилика да покажу да су то превазишли, потврдили и показали тај паланачки, сељачки менталитет, мржњу према свему из Београда, без обзира да ли је исправно или не... Па што они нису покренули смену, јел им неко бранио? Што каже Пијанац, и тада смо стали уз њих кад им је било потребно и увек кад смо мислили да је оно што им се дешава и њима и осталима у овој земљи неправда... А онда добијеш сврставање у исти кош са онима са којима се и ти бориш и који и тебе даве као змија жабу... Нека, ајд што ће Каду да их јебе, него ће им се то вратити, полако... Свима, до последњег! Зато је Спартак показао зубе, па је и ова утакмица у Новом Саду каснила и оставила јна као једини стадион у Србији на коме се у овом колу играло у заказано време... Кад споменух већ ту мржњу према БГ, смешне су ми више те пароле и заставе које форсирају причу о локал патриотизму, сличну смо видели и у Крушевцу... Морају да науче, сви до једног, не навија се за неког само зато што му је стадион две улице од куће, гомила, стотина других разлога постоји за то! Очигледно их никад нису ни осетили, па не могу да разумеју...

И да се придружим општем закључку... Какав бре децембар, нова година, ку.ац палац, ОДМАХ ОДЛАЗИ БАНДО!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)